1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Соопштенија пошта
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 510
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Соопштенија пошта

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Соопштенија пошта - Слика од екранот на програмата

Испраќањето огласи е важен деловен процес. За правилно спроведување, треба да користите висококвалитетен софтвер, создаден од искусни и компетентни програмери на проектот Универзален сметководствен систем. Нашето решение од крај до крај е создадено со користење на висококвалитетни технологии кои ги стекнуваме во странски земји и ги оптимизираме со цел да создадеме висококвалитетен софтвер. Ние сме водени од политика на водење евиденција од демократски формат, поради што програмата за испраќање реклами е генерално евтина. Се дистрибуира по поволни услови за купувачот, што го прави овој производ навистина универзално решение кое ви овозможува брзо да постигнете импресивни резултати и, во исто време, да потрошите најмал можен износ на ресурси. Инсталирајте го нашиот комплекс и потоа испраќањето пошта може да се изврши ефикасно и брзо. Благодарение на ова, брзо ќе ги надминете сите конкурентни структури и ќе ја консолидирате вашата позиција.

На најавите како нивно испраќање ќе им се посвети должно внимание, благодарение на што вашиот бизнис ќе полета. Сите параметри за избор на договорни страни ќе бидат достапни за корисникот на овој електронски производ. Можете лесно да се справите со задачите од сегашниот формат и да ја доведете вашата компанија на сосема ново ниво на професионализам. Ефикасно комуницирајте со рекламите со испраќање билтени користејќи го нашиот софтвер. Погоден е за правење примерок од целната публика. Тоа може да бидат луѓе на одредена возраст, кои имаат статус во базата на податоци итн. Во принцип, речиси сите параметри можат да послужат како критериум за наоѓање информативни материјали од потребниот редослед. Треба само да се движите како работи пребарувачот.

Вклучете се во професионално и високо ефективно испраќање огласи со сеопфатно решение од Универзалниот сметководствен систем. При интеракција со нашиот тим, ги имате сите шанси да извојувате сигурна победа во натпреварувачката конфронтација поради ефикасната распределба на ресурсите. Ќе можете да ги примените сите резерви со кои располага бизнисот на максимално ниво на поврат. Ова ќе обезбеди можност да се води пазарот и постепено да се зголемува јазот од конкурентните структури. Инсталирајте го нашиот комплекс и потоа испраќањето ќе се изврши најефикасно. Ќе можете да комуницирате со нашата ефикасна алатка дури и во отсуство на суштинско знаење во компјутерската технологија. Високото ниво на компјутерска писменост едноставно не е потребно ако го користите нашиот електронски производ. Со негова помош, можете лесно да ги извршувате тековните канцелариски работи и да дојдете до успех. Нашиот адаптивен комплекс е навистина висококвалитетна електронска алатка која секогаш ќе ви помогне при спроведувањето на важни канцелариски задачи.

Користете ја нашата програма за да се осигурате дека дистрибуцијата на огласи не предизвикува тешкотии за персоналот. Луѓето ќе можат лесно да навигираат како да вршат канцелариски операции. Брзо ќе постигнете успех и ќе постигнете импресивни резултати во конфронтацијата што се одвива меѓу вас и вашите конкуренти. Можете да го пробате комплексниот производ за испраќање реклами апсолутно бесплатно со преземање на демо верзијата. Демо изданието е многу ефикасна алатка само за информативни цели. Ќе можете целосно да разберете дали овој електронски комплекс е соодветен или не, што значи дека ќе донесете соодветна одлука за управување. Можете исто така да испраќате СМС со помош на индивидуалната сметка што сте ја создале во рамките на соодветната услуга. Тоа е многу профитабилно и практично, што значи, инсталирајте го нашето сложено решение и искористете ја неговата функционалност, а со тоа стекнувајќи предност пред вашите противници.

Нашиот развој за испраќање огласи ви дава можност да работите на големо и индивидуално. Исто така, ќе можете да комуницирате со статуси и да ги прикажувате според бојата на пораката. Пораките или грешките испратени ќе бидат означени поинаку во интерфејсот. Секогаш можете да донесете правилна одлука за управување, благодарение на што бизнисот на компанијата драматично ќе оди нагорно. Овој електронски комплекс воопшто не е наменет за испраќање спам. Неговата секундарна задача е ефективна интеракција со избраната целна публика. Како по правило, добивате согласност од претставниците на оваа публика тие да добиваат известувања од вас. Ова ви дава можност, без да ги прекршувате правата на потрошувачите, да комуницирате со нив на корисна основа.

Бесплатниот бирач е достапен како демо верзија две недели.

Програмата за испраќање соопштенија ќе помогне вашите клиенти секогаш да бидат во тек со најновите вести!

За да ги известите клиентите за попусти, да пријавите долгови, да испраќате важни објави или покани, дефинитивно ќе ви треба програма за писма!

Програмата за масовно испраќање ќе ја елиминира потребата да се формираат идентични пораки до секој клиент посебно.

Програмата за испраќање ви овозможува да прикачите разни датотеки и документи во прилог, кои се генерираат автоматски од програмата.

Бесплатната програма за испраќање до е-пошта испраќа пораки до која било адреса на е-пошта што ќе ја изберете за испраќање од програмата.

 • Видео од испраќање на огласи

Програмата за СМС преку Интернет ви овозможува да ја анализирате испораката на пораки.

Софтверот за пошта Viber овозможува испраќање на пригоден јазик доколку е неопходно да се комуницира со странски клиенти.

Програмата за СМС пораки генерира шаблони, врз основа на кои можете да испраќате пораки.

Програмата за појдовни повици може да се менува според индивидуалните желби на клиентот од страна на развивачите на нашата компанија.

Програмата за повикување клиенти може да се јави во име на вашата компанија, пренесувајќи ја потребната порака за клиентот во гласовниот режим.

При праќање на маса СМС, програмата за испраќање СМС однапред ги пресметува вкупните трошоци за испраќање пораки и ги споредува со состојбата на сметката.

Испраќањето и сметководството на писмата се врши преку испраќање на е-пошта за клиентите.

Програмата за автоматско испраќање пораки ја консолидира работата на сите вработени во една програмска база на податоци, што ја зголемува продуктивноста на организацијата.

Програмата за испраќање писма до телефонски броеви се извршува од индивидуален запис на серверот за смс.

Можете да ја преземете програмата за испраќање во форма на демо верзија за тестирање на функционалноста од веб-страницата на Универзалниот сметководствен систем.

Бесплатна програма за дистрибуција на е-пошта во пробниот режим ќе ви помогне да ги видите можностите на програмата и да се запознаете со интерфејсот.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Програмата за пораки на вибер ви овозможува да формирате единствена база на клиенти со можност за испраќање пораки до месинџерот Вибер.

Бесплатна програма за СМС пораки е достапна во тест режим, купувањето на самата програма не вклучува присуство на месечни претплати и се плаќа еднаш.

Програма за испраќање СМС ќе ви помогне да испратите порака до одредена личност или да направите масовно испраќање до неколку примачи.

СМС софтверот е незаменлив асистент за вашиот бизнис и интеракција со клиентите!

Програмата за испраќање СМС од компјутер го анализира статусот на секоја испратена порака, одредувајќи дали е испорачана или не.

Програмата за билтен за е-пошта е достапна за испраќање до клиенти ширум светот.

Процесот на инсталација на комплексот за испраќање огласи ќе го спроведеме ние за да немате никакви потешкотии во извршувањето на оваа службена операција.

Конфигурациите се поставуваат речиси веднаш по инсталирањето на производот на системските единици достапни на компанијата.

Брз почеток за овој производ е обезбеден од вработените во Универзалниот сметководствен систем за да имате можност веднаш да започнете да добивате придобивки од стекнувањето на овој софтвер.

Програмата за испраќање соопштенија од проект на нашата компанија ви дава одлична можност да го менувате статусот на пораките и визуелно да ги проучите.

Разновидноста на електронскиот производ е неговата карактеристична карактеристика и несомнената предност.

 • order

Соопштенија пошта

Комплексот е погоден за трговско претпријатие, производство, ателје, микрофинансиска организација, поправка, сервисен центар, образовна институција итн.

Опсегот на нашиот електронски производ е многу широк, поради што добивате значителни придобивки од неговото користење.

Комплексот за испраќање објави од проектот Универзален сметководствен систем ќе ви овозможи визуелно да ги визуелизирате информативните материјали и да го следите статусот на испраќање.

Ќе можете однапред да ги дознаете трошоците за испраќање пораки и да го проучите билансот.

Нашиот сеопфатен производ ви дава одлична можност автоматски да комуницирате со вашата целна публика и да испраќате пораки без никакви тешкотии.

Испраќањето ќе го извршите вие на професионално ниво, благодарение на што може да се заштедат работните ресурси.

Намалувањето на обемот на работа на персоналот ќе има позитивен ефект врз сите деловни активности и ќе можете да ги оптимизирате сите работи, а со тоа да ја доведете компанијата до долгорочен успех.

Нашата модерна апликација за испраќање огласи може да се преземе апсолутно бесплатно на нашиот портал. Ова е направено за да немате никакви тешкотии во запознавањето.

Овој сеопфатен производ обезбедува ниски стапки за пошта ако сакате да го користите СМС центарот.

Нашиот производ ви овозможува ефективно да го автоматизирате вашиот бизнис и со тоа да постигнете успех преку интеракција со информативни материјали на соодветно ниво на квалитет.

Комплексен производ за испраќање реклами од USU ви овозможува да изберете претставници на целната публика според вашите омилени критериуми, што ви дава брз маневар во вашите активности.

Сите информативни блокови можат да послужат како параметри за критериумот, благодарение на што ќе дојдете до успех.

Може да се испраќаат датотеки заедно со писма и, со тоа, да се извршат две цели службени операции во исто време.