1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство на испорака на материјали
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 577
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Сметководство на испорака на материјали

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Сметководство на испорака на материјали - Слика од екранот на програмата

Во минатото, кога дури и напредните шефови не знаеја дека е можно да се дигитализира компанија и да се постигнат одлични резултати со минимум напор, немаше потреба да се користат какви било напредни ИТ-развивања. Но, сега, во ерата на високотехнолошки решенија и масовна компјутеризација, неприфатливо е да се остане во минатото и да се применуваат застарени методи за управување со бизнисот. Во моментов, користејќи безнадежно застарени методи за собирање и обработка на информативни материјали, едноставно не можете да бидете во чекор со времето, што значи дека ќе заостанете зад помудрите конкуренти кои користат високотехнолошки решенија во управувањето со бизнисот.

Правилно извршеното сметководство за испорака на материјали е неопходен елемент на управувањето на институцијата за испорака и складирање на материјални резерви. Материјалите мора да се испорачаат навреме, што бара употреба на специјализиран софтвер. Ваква поддршка се обезбедува на компанијата за креирање и имплементација на софтверски решенија Универзален сметководствен систем.

Сметководството за испорака на материјалите ќе биде завршено навреме, а материјалите нема да мора да стојат без работа во магацините. При користење на утилитарната логистичка програма од Универзалниот сметководствен систем, загубите во производството на испорака на карго ќе бидат сведени на нула. Испораката ќе се врши по најпрофитабилните и директни рути. За да се намали времето на патување. Одделот за сметководство ќе може да ги намали трошоците за работна сила за извршување на рутински и сложени задачи, што по правило. Тие стојат пред одделот за бу.

Сметководството за испорака на материјали во одделот за сметководство е одговорна задача и бара зголемено ниво на точност за време на извршувањето. Софтверот од компанијата за развој на софтвер Universal Accounting System (скратено како USU) совршено ќе се справи со сите задачи кои доаѓаат од сметководството.

Сметководствениот софтвер за испорака на материјали од USU е приспособлива и прифатлива алатка. Со негова помош, можете да извршите какви било активности во управувањето со институција која обезбедува логистички услуги. На првото лансирање на алатката за сметководство за испорака на материјали, на корисникот ќе му биде понуден избор од повеќе од педесет шарени и разновидни теми за украсување на работниот простор.

Интерфејсот на сметководствената алатка за испорака на материјали може да се персонализира токму онака како што сакате. Освен тоа, кога друг корисник ќе се најави на системот и ќе избере свои лични поставки, вашите веќе избрани скинови ќе останат исти како што сте сакале. На крајот на краиштата, секој оператор се најавува со своето најавување и лозинка на неговата лична сметка, која содржи лични поставки.

За да се обезбеди високо ниво на безбедност на зачуваните информации, софтверот за сметководство за испорака на материјали во одделот за сметководство е опремен со одличен комплекс за забрана на пристап до неовластени лица. Без овластување во програмата користејќи уникатно: корисничко име и лозинка, невозможно е да се прегледаат податоците, како и да се извршат какви било дејства со нив. Освен што обезбедува неповредливост на информациите и заштита од навлегување на странци во базата на податоци, безбедносниот систем обезбедува и заштита од внатрешни, премногу љубопитни, оператори. Секој вработен во компанијата има строго индивидуално ниво на безбедносен сертификат. Ова ниво му овозможува на вработениот да го види само оној слој на информации, кој е овластен да го види од администрацијата на институцијата. Одделот за сметководство ќе биде задоволен, бидејќи тајните информации кои се обработуваат како дел од сметководствената евиденција ќе останат недопрени.

Софтверот што води евиденција за испорака на материјали ќе помогне да се подредат сите документи создадени во рамките на претпријатието во еден стил. Постојат голем број на опции за ова. Покрај создавањето унифициран корпоративен стил, овие опции ќе помогнат да се промовираат услугите на компанијата на пазарот и да се подобри имиџот на компанијата во очите на клиентите. Покрај реално подобрување на квалитетот на услугите, по воведувањето на сметководствената алатка за испорака на материјали, ќе се користат алатки за маркетинг промоција.

Сите документи генерирани во рамките на софтверот на сметководствената компанија која работи во областа на логистиката може да бидат опремени со позадина на која ќе биде означено логото на компанијата. Покрај тоа што ќе го замените логото како позадина, можете да го вметнете во заглавието на документите, што ќе ви овозможи уште подобро да го промовирате брендот на шпедитерската компанија. Но, тоа не е се. Во програмата за одржување на одделот за сметководство, постои опција за додавање формулари за контакт и детали за институцијата во заглавјето и подножјето, што ќе им помогне на клиентите брзо да се движат и повторно да ја контактираат вашата компанија за услуга.

Апликацијата за сметководство за испорака на материјали е многу прифатлива за клиентите. Менито за програми се наоѓа на левата страна на мониторот. Сите команди во сметководствениот софтвер се извршуваат во голем, видлив стил. За секој важен тим, во софтверот за сметководственото одделение на логистичка институција, има совет за алатка која ја објаснува целта на оваа функција. Вработените во сметководството веќе не треба долго време да ја разбираат функционалноста на софтверот. Софтверот за имплементација на сметководствени задачи од Универзалниот сметководствен систем е јасен, едноставен и лесен за употреба.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-05-27

Ако компанијата бара сметководство за услуги за испорака, тогаш најдобро решение може да биде софтверот од USU, кој има напредна функционалност и широко известување.

Следете ја испораката на стоки користејќи професионално решение од USU, кое има широка функционалност и известување.

Сметководството за испорака користејќи ја програмата USU ќе ви овозможи брзо да го следите исполнувањето на нарачките и оптимално да изградите курирска рута.

Компетентно извршената автоматизација за испорака ви овозможува да ја оптимизирате работата на куририте, заштедувајќи ресурси и пари.

Целосното сметководство на курирската услуга без проблеми и мака ќе го обезбеди софтверот на компанијата USU со одлична функционалност и многу дополнителни функции.

Со оперативното сметководство за нарачки и општото сметководство во компанијата за испорака, програмата за испорака ќе помогне.

Програмата за испорака на стоки ви овозможува брзо да го следите извршувањето на нарачките и во рамките на курирската служба и во логистиката помеѓу градовите.

Курирската програма ќе ви овозможи да ги оптимизирате рутите за испорака и да заштедите време на патување, а со тоа да го зголемите профитот.

Автоматизацијата на курирска услуга, вклучително и за малите бизниси, може да донесе значителен профит со оптимизирање на процесите на испорака и намалување на трошоците.

Програмата за испорака ви овозможува да го следите исполнувањето на нарачките, како и да ги следите вкупните финансиски показатели за целата компанија.

Софтверот за курирска услуга ви овозможува лесно да се справите со широк спектар на задачи и да обработувате многу информации за нарачките.

Апликацијата за сметководство за испорака на материјали ги разложува сите информации во тематски папки, што ви овозможува брзо да се движите при пребарување на потребните документи.

Комплексот на сметководство за испорака на материјали во одделот за сметководство ќе помогне брзо и ефикасно да се извести целната публика за важни настани. За да го направите ова, специјална опција е вградена во системот за вршење на автоматско dial-up на договорните страни на компанијата (можете да ги повикате и вработените во институцијата).

Комплекс за спроведување на сметководствени задачи во транспортна компанија ќе помогне да се заврши целосната автоматизација на канцелариската работа. Вработените во одделот бух ќе бидат задоволни.

Софтверот од USU за работа со сметководствени информации ги извршува сите задачи брзо и ефикасно, бидејќи при развивањето на оваа апликација за сметководствениот оддел ги земавме предвид потребите на другите структурни одделенија на компанијата.

Софтверот за сметководство за испорака на материјали е во состојба не само да остварува повици, туку и да произведува масовно испраќање по категории на корисници.

Во сметководствениот софтвер за логистика од Универзалниот сметководствен систем има модул за барања, кој содржи информации за налози што некогаш биле примени од институцијата.

Сметководствената функција ќе ви помогне значително да заштедите пари за купување дополнителни програми.

Функционалноста на извршување на сметководствените задачи не е ограничена со ништо. Добивате комплетна сметководствена алатка.

Апликацијата за сметководство на компанија за логистика е опремена со одличен пребарувач. Пребарувачот брзо ќе ги стави сите информации за извештаи и други информации.Нарачајте сметководство за испорака на материјали

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Сметководство на испорака на материјали

Можете брзо да најдете апликација од интерес, пребарувачот ви овозможува да ја извршите оваа нарачка навремено и со максимална точност.

Сметководствената алатка за испорака на материјали има модуларен систем, кој му овозможува да работи ефикасно и брзо како мултифункционален комплекс, кој не е ограничен само на сметководството.

Различни модули се одговорни за нивните сопствени функции. Модулот за извештаи ќе му обезбеди на менаџментот информации собрани од сите филијали на компанијата. Покрај тоа, оваа информација ќе биде не само во форма на статистика, срушена во табели, туку и во визуелна форма.

Комплексот на извршување на сметководствени задачи ќе му угоди на сметководствениот персонал со неговата едноставност и разновидност.

Софтверот за задачите на сметководственото одделение од УСУ совршено ќе ги исполни задачите на сметководственото одделение.

Сметководствениот софтвер ги групира собраните статистички информации. Го анализира и го прикажува за крајниот корисник во визуелна форма. Наместо табели од нашата сметководствена алатка, ќе видите графикони и дијаграми кои многу јасно ќе ви покажат каква е ситуацијата во претпријатието.

Комплексот за сметководство за испорака на материјали во одделот за сметководство е опремен со модулот за референтни книги. Со негова помош, програмата е конфигурирана за одредени услови што се случуваат во оваа конкретна логистичка институција.

Не е случајно што алатката за спроведување на сметководствени извештаи е опремена со модуларна шема на работа. Секој модул извршува голем број важни функции, вклучувајќи ги и сметководствените извештаи.

Одделот за сметководство ќе може ефикасно да ги извршува сметководствените задачи, а водењето на сметководствени извештаи нема да биде тешко.