1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti i dorëzimit të materialeve
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 698
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti i dorëzimit të materialeve

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti i dorëzimit të materialeve - Pamja e ekranit të programit

Në kohët e shkuara, kur edhe shefat e avancuar nuk e dinin se ishte e mundur të digjitalizonte një kompani dhe të arrije rezultate të shkëlqyera me një përpjekje minimale, nuk kishte nevojë të përdoreshin zhvillime të avancuara IT. Por tani, në epokën e zgjidhjeve të teknologjisë së lartë dhe kompjuterizimit masiv, është e papranueshme të mbetemi në të kaluarën dhe të aplikohen metoda të vjetruara për menaxhimin e biznesit. Për momentin, duke përdorur metoda të vjetruara pa shpresë për mbledhjen dhe përpunimin e materialeve të informacionit, thjesht nuk mund të vazhdoni me kohën, që do të thotë se do të mbeteni prapa konkurrentëve më të mençur që përdorin zgjidhje të teknologjisë së lartë në menaxhimin e biznesit.

Kontabiliteti i kryer në mënyrë korrekte për dorëzimin e materialeve është një element i domosdoshëm i menaxhimit të një institucioni për dërgimin dhe ruajtjen e rezervave materiale. Materialet duhet të dorëzohen në kohë, gjë që kërkon përdorimin e softuerit të specializuar. Një mbështetje e tillë i ofrohet kompanisë për krijimin dhe zbatimin e zgjidhjeve softuerike Sistemi Universal i Kontabilitetit.

Kontabiliteti për dorëzimin e materialeve do të përfundojë në kohë dhe materialet nuk do të duhet të qëndrojnë boshe në magazina. Kur përdorni programin e logjistikës utilitare nga Sistemi Universal i Kontabilitetit, humbjet në prodhimin e dërgesës së ngarkesave do të reduktohen në zero. Dorëzimi do të kryhet nga rrugët më fitimprurëse dhe të drejtpërdrejta. Për të reduktuar kohën e udhëtimit. Departamenti i kontabilitetit do të jetë në gjendje të zvogëlojë kostot e punës për kryerjen e detyrave rutinë dhe komplekse, të cilat, si rregull. Ata qëndrojnë para departamentit të boo.

Kontabiliteti për dorëzimin e materialeve në departamentin e kontabilitetit është një detyrë e përgjegjshme dhe kërkon një nivel të rritur saktësie gjatë ekzekutimit. Softueri nga kompania e zhvillimit të softuerit Universal Accounting System (shkurtuar si USU) do të përballojë në mënyrë të përsosur të gjitha detyrat që vijnë nga kontabiliteti.

Softueri i kontabilitetit për dërgimin e materialeve nga USU është një mjet i përshtatshëm dhe i përshtatshëm për përdoruesit. Me ndihmën e tij, ju mund të kryeni çdo veprim në menaxhimin e një institucioni që ofron shërbime logjistike. Në fillimin e parë të programit për llogaritjen e shpërndarjes së materialeve, përdoruesit do t'i ofrohet një zgjedhje prej më shumë se pesëdhjetë temash shumëngjyrëshe dhe të larmishme për të dekoruar hapësirën e punës.

Ndërfaqja e shërbimit të kontabilitetit për dërgimin e materialeve mund të personalizohet pikërisht ashtu siç dëshironi. Për më tepër, kur një përdorues tjetër hyn në sistem dhe zgjedh cilësimet e tij personale, lëkurat tuaja të zgjedhura tashmë do të mbeten të njëjtat siç dëshironit. Në fund të fundit, çdo operator regjistrohet me hyrjen dhe fjalëkalimin e tij në llogarinë e tij personale, e cila përmban cilësimet personale.

Për të siguruar një nivel të lartë sigurie të informacionit të ruajtur, softueri për llogaritjen e shpërndarjes së materialeve në departamentin e kontabilitetit është i pajisur me një kompleks të shkëlqyeshëm për ndalimin e hyrjes ndaj personave të paautorizuar. Pa autorizim në program duke përdorur unike: emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, është e pamundur të shikoni të dhënat, si dhe të kryeni ndonjë veprim me to. Përveç sigurimit të paprekshmërisë së informacionit dhe mbrojtjes nga depërtimi i të huajve në bazën e të dhënave, sistemi i sigurisë siguron gjithashtu mbrojtje nga operatorët e brendshëm, tepër kurioz. Çdo punonjës i kompanisë ka një nivel rreptësisht individual të verifikimit të sigurisë. Ky nivel i lejon punonjësit të shohë vetëm atë shtresë informacioni, të cilën ai është i autorizuar ta shikojë nga administrata e institucionit. Departamenti i kontabilitetit do të jetë i kënaqur, sepse informacioni sekret që përpunohet si pjesë e regjistrimeve të kontabilitetit do të mbetet i paprekur.

Softueri që mban shënime për dërgimin e materialeve do të ndihmojë në rregullimin e të gjitha dokumenteve të krijuara brenda kornizës së ndërmarrjes në një stil të vetëm. Ka një sërë opsionesh për këtë. Përveç krijimit të një stili të unifikuar të korporatës, këto opsione do të ndihmojnë në promovimin e shërbimeve të kompanisë në treg dhe përmirësimin e imazhit të kompanisë në sytë e klientëve. Krahas përmirësimit real të cilësisë së shërbimeve, pas prezantimit të shërbimeve të kontabilitetit për dërgimin e materialeve, do të përdoren mjete të promovimit të marketingut.

Të gjitha dokumentet e krijuara në kuadrin e softuerit të një kompanie kontabël që operon në fushën e logjistikës mund të pajisen me një sfond në të cilin do të tregohet logoja e kompanisë. Përveç zëvendësimit të logos si sfond, mund ta futni atë në kokën e dokumenteve, gjë që do t'ju lejojë të promovoni edhe më mirë markën e kompanisë së transportit. Por kjo nuk është e gjitha. Në programin për mirëmbajtjen e departamentit të kontabilitetit, ekziston një mundësi për të shtuar formularët e kontaktit dhe detajet e institucionit në kokë dhe fund, gjë që do t'i ndihmojë klientët të lundrojnë shpejt dhe të kontaktojnë përsëri kompaninë tuaj për një shërbim.

Aplikacioni i kontabilitetit të dorëzimit të materialeve është shumë i përshtatshëm për përdoruesit për klientët. Menyja e programit është në anën e majtë të monitorit. Të gjitha komandat në softuerin e kontabilitetit ekzekutohen në një stil të madh dhe të dukshëm. Për çdo ekip të rëndësishëm, në softuerin për departamentin e kontabilitetit të një institucioni logjistik, ekziston një udhëzues mjeti që shpjegon qëllimin e këtij funksioni. Punonjësit e kontabilitetit nuk kanë më nevojë të kuptojnë funksionalitetin e softuerit për një kohë të gjatë. Softueri për zbatimin e detyrave të kontabilitetit nga Sistemi Universal i Kontabilitetit është i qartë, i thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-05-27

Nëse një kompani kërkon kontabilitet për shërbimet e dorëzimit, atëherë zgjidhja më e mirë mund të jetë softueri nga USU, i cili ka funksionalitet të avancuar dhe raportim të gjerë.

Mbani gjurmët e dorëzimit të mallrave duke përdorur një zgjidhje profesionale nga USU, e cila ka funksionalitet dhe raportim të gjerë.

Kontabiliteti i dorëzimit duke përdorur programin USU do t'ju lejojë të gjurmoni shpejt përmbushjen e porosive dhe të ndërtoni në mënyrë optimale një rrugë korrieri.

Automatizimi i dorëzimit i ekzekutuar me kompetencë ju lejon të optimizoni punën e korrierëve, duke kursyer burime dhe para.

Kontabiliteti i plotë i shërbimit të korrierit pa probleme dhe telashe do të ofrohet nga softueri i kompanisë USU me funksionalitet të madh dhe shumë veçori shtesë.

Me kontabilitetin operacional për porositë dhe kontabilitetin e përgjithshëm në kompaninë e dërgesave, programi i dorëzimit do të ndihmojë.

Programi për dërgimin e mallrave ju lejon të monitoroni shpejt ekzekutimin e porosive si brenda shërbimit korrier ashtu edhe në logjistikën midis qyteteve.

Programi i korrierit do t'ju lejojë të optimizoni rrugët e dorëzimit dhe të kurseni kohën e udhëtimit, duke rritur kështu fitimet.

Automatizimi i një shërbimi korrier, përfshirë edhe për bizneset e vogla, mund të sjellë fitime të konsiderueshme duke optimizuar proceset e dorëzimit dhe duke ulur kostot.

Programi i dorëzimit ju lejon të mbani gjurmët e përmbushjes së porosive, si dhe të gjurmoni treguesit e përgjithshëm financiarë për të gjithë kompaninë.

Softueri i shërbimit korrier ju lejon të përballoni lehtësisht një gamë të gjerë detyrash dhe të përpunoni shumë informacione për porositë.

Aplikacioni për llogaritjen e dorëzimit të materialeve zbërthen të gjithë informacionin në dosje tematike, gjë që ju lejon të lundroni shpejt kur kërkoni dokumentet e nevojshme.

Kompleksi i kontabilitetit për dërgimin e materialeve në departamentin e kontabilitetit do të ndihmojë në njoftimin e shpejtë dhe efikas të audiencës së synuar për ngjarje të rëndësishme. Për ta bërë këtë, një opsion i veçantë është ndërtuar në sistemin për kryerjen e dial-up të automatizuar të palëve të kompanisë (mund të telefononi gjithashtu punonjësit e institucionit).

Një kompleks për zbatimin e detyrave të kontabilitetit në një kompani transporti do të ndihmojë në përfundimin e automatizimit të plotë të punës së zyrës. Punonjësit e departamentit bukh do të jenë të kënaqur.

Softueri nga USU për të punuar me informacionin e kontabilitetit kryen të gjitha detyrat shpejt dhe me efikasitet, pasi gjatë zhvillimit të këtij aplikacioni për departamentin e kontabilitetit, ne morëm parasysh nevojat e divizioneve të tjera strukturore të kompanisë.

Softueri për llogaritjen e shpërndarjes së materialeve është në gjendje jo vetëm të bëjë thirrje, por edhe të prodhojë postime masive sipas kategorive të përdoruesve.

Në softuerin e kontabilitetit për logjistikën nga Sistemi Universal i Kontabilitetit ekziston moduli i kërkesave, i cili përmban informacione për porositë që janë pranuar ndonjëherë nga institucioni.

Funksioni i kontabilitetit do t'ju ndihmojë të kurseni ndjeshëm para për blerjen e programeve shtesë.

Funksionaliteti i kryerjes së detyrave të kontabilitetit nuk kufizohet me asgjë. Ju merrni një mjet të plotë të kontabilitetit.

Aplikimi për departamentin e kontabilitetit të një kompanie logjistike është i pajisur me një motor kërkimi të shkëlqyer. Motori i kërkimit do të vendosë shpejt çdo informacion për raportet dhe informacione të tjera.Urdhëroni një kontabilitet të dorëzimit të materialeve

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti i dorëzimit të materialeve

Ju mund të gjeni shpejt një aplikacion me interes, motori i kërkimit ju lejon të ekzekutoni këtë urdhër menjëherë dhe me saktësi maksimale.

Shërbimi i kontabilitetit për shpërndarjen e materialeve ka një sistem modular, i cili e lejon atë të funksionojë me efikasitet dhe shpejt si një kompleks shumëfunksional, i cili nuk kufizohet vetëm në kontabilitet.

Module të ndryshme janë përgjegjëse për grupin e tyre të funksioneve. Moduli i raporteve do t'i sigurojë menaxhmentit informacionin e mbledhur nga të gjitha degët e kompanisë. Për më tepër, ky informacion nuk do të jetë vetëm në formën e statistikave, të rrëzuara në tabela, por në formë vizuale.

Kompleksi i kryerjes së detyrave të kontabilitetit do të kënaqë stafin e kontabilitetit me thjeshtësinë dhe shkathtësinë e tij.

Softueri për detyrat e departamentit të kontabilitetit nga USU do të përmbushë në mënyrë të përsosur detyrat e departamentit të kontabilitetit.

Softueri i kontabilitetit grupon informacionin statistikor të mbledhur. E analizon atë dhe e shfaq për përdoruesin përfundimtar në një formë vizuale. Në vend të tabelave nga shërbimi ynë i kontabilitetit, do të shihni grafikë dhe diagrame që do t'ju tregojnë shumë qartë se si është situata në ndërmarrje.

Kompleksi i kontabilitetit për dorëzimin e materialeve në departamentin e kontabilitetit është i pajisur me modulin e librave të referencës. Me ndihmën e tij, programi është konfiguruar për kushte të caktuara që ndodhin në këtë institucion të veçantë logjistik.

Nuk është rastësi që shërbimi për zbatimin e raporteve të kontabilitetit është i pajisur me një skemë modulare të punës. Çdo modul kryen një sërë funksionesh të rëndësishme, duke përfshirë raportet e kontabilitetit.

Departamenti i kontabilitetit do të jetë në gjendje të kryejë me efikasitet detyrat e kontabilitetit dhe mbajtja e raporteve të kontabilitetit nuk do të jetë e vështirë.