1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Анализа и сметководство на кредити
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 235
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Анализа и сметководство на кредити

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Анализа и сметководство на кредити - Слика од екранот на програмата

Неодамна, микрофинансиските организации кои обезбедуваат микро заеми за населението станаа сè попопуларни. Ова е доволно корисно за обете страни. Условите се прилично адекватни и реални, така што луѓето се задоволни што користат вакви услуги. Во меѓувреме, со зголемената побарувачка за овие кредитни услуги, расте и обемот на обемот на работа и работните одговорности на релевантните вработени. Анализата и сметководството на кредитите станува сè потешко да се спроведат независно. Чести се случаите на правење разни грешки и надзори, што, пак, може да доведе до многу сериозни и не сосема пријатни последици. Специјални компјутерски програми ќе помогнат да се справите со натрупаните одговорности.

Софтверот USU е нова апликација за сметководство и анализа, чии услуги се многу корисни за финансиските вработени. Водечките програмери со долгогодишно искуство зад себе работеа на креирање и развој на програмата, за да се обезбеди квалитет и непречено функционирање на апликацијата.

Програмата спроведува анализа и сметководство на кредити, пополнувајќи ја електронската база на податоци со сите потребни информации. Дигиталното списание редовно се ажурира, информациите се коригираат и програмата работи во реално време. Ова е многу погодно и практично, мора да се согласите. Покрај тоа, сметководството и анализата на кредитите доверени на нашиот систем веќе нема да изгледа толку тешка и нерешлива задача. Нема потреба да правите непотребни документи, што ви одзема најголем дел од времето и трудот. Програмата се справува со обработка на голем проток и количина на информации со удар, структурира и организира податоци што подоцна можат да се најдат за неколку секунди со клучни зборови.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-06-17

Ова видео е на англиски јазик. Но, можете да се обидете да вклучите преводи на вашиот мајчин јазик.

Анализата и сметководството на кредитите ќе се вршат автоматски. Сите главни одговорности ги презема нашата апликација. Треба само првично да ги внесете точните податоци и да ја проверите нивната веродостојност, по што компјутерот ги извршува сите понатамошни работи. Доколку е потребно, можете лесно да ги коригирате, дополнувате или корегирате информациите. Ова воопшто не е тешко, бидејќи софтверот USU ја поддржува опцијата за интервенција и употреба на физичка работа. Во иднина, само ќе мора да го набудувате процесот на програмата и да се радувате на позитивните резултати.

Покрај тоа, системот на МФИ помага да се справи со сметководство, анализа и контрола на паричните текови на организацијата. Пресметката на износите што треба да се исплатат кредити се врши автоматски и се составува соодветниот распоред. Плаќањата со кредити постојано се прикажуваат во електронската база на податоци. Системот редовно го пресметува салдото на долгот и известува за потребната сума.

Нашата програма за анализа и сметководство ви помага да ги решите сите прашања и задачи што се појавуваат во работниот процес, да ги олесните и оптимизирате активностите на компанијата, како и да ја зголемите ефикасноста на нејзината работа. Користете ја тест-верзијата на апликацијата. Врската за преземање сега е слободно достапна и ќе ја најдете на нашата официјална страница. Имате шанса да го тестирате развојот, внимателно да го проучите принципот на неговото функционирање, да се запознаете со можностите и функционалноста. Исто така, на крајот од страницата, има список на други, дополнителни производи од софтверот USU, за кои исто така нема да биде излишно да се запознаете. Софтверот ќе стане вашиот главен и најсигурен асистент. Бидете пријатно изненадени од резултатите од нејзините активности.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Демо верзијата можете да ја преземете бесплатно. И работете во програмата две недели. Некои информации веќе се вклучени таму за јасност.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.Системот на сметководство и анализа на кредитите е прилично едноставен во однос на употребата. Не содржи непотребни термини и професионализам што може да го исплаши обичниот вработен. Го совладате без проблеми за неколку дена. Анализа и сметководствен софтвер има многу скромни побарувања на системот, поради што може да се инсталира на кој било уред. Ја разгледува каматната стапка на вашата фирма при пресметување на износот потребен за отплата на заемот и изготвување на распоредот за отплата.

Анализа и сметководство на софтвер за кредити ви овозможува лесно преобразување на информациите во друг електронски формат без ризик од оштетување и губење на документи. Лесно е прилагоден за одредена компанија, па затоа е многу лесен и лесен за употреба. USU Software ги следи кредитите, поточно, нивната навремена отплата. Ако некој има долг, развојот веднаш го известува одговорниот и бара начини за решавање на проблемот. Софтвер за анализа ви овозможува да работите далечински во секое време од денот или ноќта. Вие само треба да се поврзете на мрежата и да започнете да ги извршувате своите должности.

Аналитичката апликација ги следи активностите на подредените, забележувајќи ја секоја нивна постапка. Поради софтверот за анализа и сметководство, вашите клиенти ќе бидат веднаш известени за разни новини, висината на долгот на кредитите, бидејќи ја поддржува опцијата за СМС пораки. Автоматски развој на сметководство и анализа на кредити строго и внимателно ја следи финансиската благосостојба на компанијата. На газдите редовно им се доставуваат разни извештаи и друга аналитичка документација, која се пополнува и составува директно од компјутерот. Целокупната документација за анализата и сметководството на активностите на организацијата е пополнета и зачувана во строго утврден стандарден формат. Доколку е потребно, поставете го вашиот образец за регистрација, кој ќе се користи во иднина.Нарачајте анализа и сметководство на кредити

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Анализа и сметководство на кредити

Софтверот ја анализира работата на вработените и го следи квалитетот на извршувањето на должностите. Било какви, дури и најмали прекршувања, веднаш се запишуваат во дигитален журнал. Софтверот е опремен со пригодна опција „потсетник“. Добро е по тоа што навремено го известува корисникот за планираните работи, било да е тоа деловен состанок или важен повик.

Софтверот УСУ е пријатен, профитабилен и разумен сооднос на цената и квалитетот. Вашата кредитна организација ќе стане пофокусирана и попродуктивна за рекордно време.