1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за отсуство од работа
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 747
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за отсуство од работа

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководство за отсуство од работа - Слика од екранот на програмата

Погрешно сметководство за отсуство на какви било активности на работа и ненавременост, патот не е кон просперитет, туку намалување на статусот и ефикасноста на претпријатието. За правилно водење на евиденција, во отсуство на грешки и ниски резултати, потребен е индивидуален пристап и специјализирана програма што може да ги реши проблемите и да го оптимизира работното време без никакви грешки и тешкотии. Постои голем избор на разни апликации на пазарот, но софтверскиот систем USU е неопходен асистент по прифатлива цена и бесплатна претплата, со диференцијација на корисничките права кои се разликуваат од другите по функционалноста и позицијата што ја држат. Модулите и јазиците се избираат индивидуално за секоја организација, на барање и погодност на секого. Вработените самостојно избираат алатки, земајќи ја предвид работата во претпријатието. Во повеќеканален режим на сметководство за управување, вработените имаат можност да пристапат до апликацијата со најавување на сметката под лична најава, внесување податоци во дневниците за сметководство и активности на работата на секој вработен, снимање на читања за влез и излез, отсуство и паузи за ручек. Сите дејства се прикажани во апликацијата, снимајќи го секое дејство на корисникот, обезбедувајќи упатства со точни податоци. Во режим на повеќе корисници, специјалистите можат да разменуваат податоци, да комуницираат едни со други, пренесувајќи податоци и пораки, и преку локалната мрежа и преку Интернет. Раководството може да анализира и да води евиденција за секој подреден, гледајќи податоци во реално време од нивниот уред, што покажува активности на вработените, според работата и нивното отсуство, формирајќи табели и дневници со точни отчитувања. Во отсуство на информации за извршените операции подолго време, сметководствениот систем автоматски генерира извештај, информирајте го одговорното лице за решавање на ова прашање, земајќи ги предвид најновите активности и обемот на извршената работа, без грешки и прекршувања.

Вработените можат истовремено да ги извршуваат своите работни задачи, земајќи го предвид присуството на индивидуален запис, преку кој системот ги чита информациите и го пресметува реално работеното време, земајќи ги предвид распоредите за работа, за да ги пресмета месечните плати. Можно е да се видат сите операции за секој вработен во далечински режим, имајќи главен компјутер на кој се прикажуваат сите информации во форма на посебни прозорци, кои се обележани со различни бои и податоци што се делегираат во зависност од работната активност. Во отсуство на податоци за вработените, системот издава информации, обезбедувајќи детални и ажурирани информации, што исто така овозможува влегување во посебен прозорец на избраниот вработен, гледање на сите информации за активностите, за времетраењето на задачите, работата, отсуство и сл.

Анализирајте ја работата на софтверот и тестирајте ги сите можности, достапни преку демо-верзијата, која е достапна бесплатно. Можете да се консултирате за сите прашања со нашите специјалисти, кои со задоволство советуваат за посочените броеви.

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео за сметководство за отсуство од работа

Сметководството за отсуство на работа и контрола врз работните активности и времето се врши автоматски, помагајќи во спроведувањето на поставените операции, автоматизирање на сите процеси, одговорност за секоја задача, со намалување на работата и напорите на специјалистите.

Преносот на податоци се врши не без отсуство на дополнителни апликации или вградени уреди со главниот компјутер, како одраз на точни материјали за анализа на ефективноста на извршената работа, со отсуство на разни видови грешки и посети на разни страници и игри платформи .

Автоматизацијата на производствените активности ќе се намали со работни активности и ресурси на претпријатието.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Менаџерот, за разлика од неговите подредени, има неограничени можности, кои се поделени за секој според степенот на службено сметководство, обезбедувајќи висококвалитетна заштита на читањата на информациите. Далечинско сметководство на унифициран информациски систем преку отсуство на дополнителна работа ги обезбедува потребните документи и информации што се зачувани во електронска верзија на оддалечен сервер. Во отсуство на контекстуален пребарувач, незаменлив асистент, го оптимизирате работното време на специјалисти. Податоците можат да се внесуваат рачно или автоматски со увоз на материјали од различни извори. При пресметување на работното време, треба да се евидентираат детални информации за работата, за статусот и отсуството на корисниците на работните места, споредувајќи и пресметувајќи единствен број на работни часови за последователна награда.

Во далечински режим, податоците се пренесуваат преку мрежата, синхронизираат работни уреди на корисникот во апликацијата, во отсуство на проблеми со Интернет, прикажувајќи ги на главниот екран на читателот сите прозорци од работните панели на вработените.

Класификацијата на сите материјали во една или друга категорија овозможува ефикасно и компетентно водење евиденција на податоците, без ограничување на квантитативните индикатори и формати, табели и документи.

 • order

Сметководство за отсуство од работа

Информациите и пораките се испраќаат во реално време преку локално или преку Интернет, без никакви проблеми. Мулти-кориснички сметководствени и канали за управување им овозможуваат на сите вработени еднократен пристап до сметководствениот систем под индивидуални права и можности, код за пристап. Вработениот е во состојба да ги извршува задачите доделени на нив, кои се внесуваат за заедничка визија во планерот на целите и задачите. Во случај на продолжено отсуство и не-манифестирање на активни активности и задачи, автоматската програма работи со известување со скокачки пораки, менувајќи ги боите на индикаторот. Со следење на најновата работа, можно е да се анализираат перформансите и потенцијалот на секој вработен.

Интерфејсот на сметководствената апликација е прилагоден од секој корисник независно, избирајќи ги потребните модули, екранот за прскање и примерок за генерирање документи. Модулите се избираат индивидуално за секоја организација, со можност за развој на индивидуално лого. Сметководството и следењето на отсуството на работа кога ја користите нашата алатка помагаат во подобрување на квалитетот и перформансите. Резервната копија на сите информации автоматски се зачувува на серверот, обезбедувајќи долгорочно складирање непроменето. Дизајнот на документи и извештаи се изведува во автоматски формат, без ограничувања. Работата се изведува со скоро сите формати на Microsoft Office.

Недостатокот на врска на разни високо-технолошки уреди нема продуктивен ефект врз развојот на бизнисот, со што нашата програма обезбедува синхронизација и сметководство на уредите и апликациите.