1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за издавање на товарни листови
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 882
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Сметководство за издавање на товарни листови

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Сметководство за издавање на товарни листови - Слика од екранот на програмата

Во многу организации, горивата и средствата за подмачкување и транспортот се интегрални и важни сметководствени единици. Сметководството за гориво и мазива во претпријатието може да се врши со користење на товарни листови за автомобили. Сметководството на товарните листови ќе помогне да се организира и одржува контролата на горивото и возилата што се користат во претпријатието. Нашиот интегриран систем лесно ќе врши контрола според различни критериуми, гориво за секое возило и сеопфатно ќе ги следи возачите за секој период. Нашиот софтвер за товарен лист има многу импресивна функционалност. Една од достапните операции е автоматско регистрирање на товарниот лист. Според податоците за транспорт, горива и мазива и времето внесено во товарниот лист, системот автоматски ја следи потрошувачката на гориво, како за секоја единица, така и за претпријатието како целина.

Електронската регистрација на потрошувачката на гориво помага да се следи движењето на горивото и постојано да се држат под контрола квантитативните остатоци за секој тип на гориво и мазива. Програмата за евидентирање на товарни листови може да го следи и работното време на возачите, што овозможува организирање на потребната сообраќајна контрола, а со тоа и порационално користење на службените возила. Компјутерската контрола на горивата и мазива и патничките листи има голема разновидност на визуелни аналитички извештаи за внесените податоци, според кои е можно да се воспостави контрола на производството на возачите и контрола на горивата и мазива. Ваквиот моќен сметководствен систем овозможува навремено да се одговори на критичните ситуации во производството и да се одржи работата на претпријатието на соодветно професионално ниво. Програмата за регистрација на товарен лист се обезбедува бесплатно само како пробна демо верзија. Програмата за контрола на товарниот лист може да ја преземете како демо верзија на нашата веб-локација.

Сметководството за бензин користејќи ја програмата ви овозможува да ги следите вистинските биланси на горива и мазива во магацините.

Системот за контрола на горивото го организира сметководството на трошоците за горива и мазива за секоја единица.

Програмата за пополнување на товарни сметки автоматски ќе го пресмета потрошеното гориво при внесување податоци за сообраќајот.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-06-19

Ова видео е на руски јазик. Сè уште не сме успеале да правиме видеа на други јазици.

Програмата за сметководство за гориво и мазива при сметководство за гориво се заснова на карактеристиките на одредено возило.

Формирањето на имиџот на организацијата ќе биде во добри раце при поставувањето на менаџмент и финансиско сметководство.

Управувањето со институцијата ќе биде централизирано, што ќе им овозможи на раководителите да вршат целосна контрола.

Регулаторниот систем има широк спектар на различни алатки кои ќе обезбедат успешно управување со процесите во една организација.

Финансиското планирање успешно ќе ја распредели добивката и ќе го пресмета привремениот трошок.

Во моментов имаме демо верзија на оваа програма само на руски.

Демо верзијата можете да ја преземете бесплатно. И работете во програмата две недели. Некои информации веќе се вклучени таму за јасност.Извештајот за паричните текови може да го прими само вработен со пристап.

Нефинансиската мотивација на персоналот се состои во поедноставување на работниот процес на секој вработен, што ќе се случи по инсталирањето на програмата.

Програмата ќе го подобри квалитетот на работата.

Програмата за сметководство на гориво води електронски регистар на горива и мазива, што го олеснува контролирањето на движењето на горивата и мазива.

Транспортниот дневник помага лесно да се воспостави евиденција за работата на возачите и возилата.Нарачајте сметководство за издавање на товарни листови

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Сметководство за издавање на товарни листови

Автоматското пополнување на товарни листови го олеснува формирањето на товарни листови од страна на операторот и ги намалува трошоците за работното време.

Автоматизацијата на сметководството на горива и мазива многукратно го олеснува воспоставувањето контрола на горивата и мазива, особено контролата на бензинот, во претпријатието и темата за организирање на сметководството на горива и мазива станува едноставна задача.

Програмата за сметководство за гориво и мазива се дистрибуира бесплатно во форма на демо верзија за запознавање со тоа како е организирано сметководството за гориво во програмата.

Програмата за мерење на бензин лесно го следи мерењето на горивото.

Автоматизацијата на товарните листови генерира дневник за потрошувачка на гориво.

Сметководствената програма за возачи и сметководствениот систем за гориво и мазива, кои имаат значителна функционалност, ќе бидат моќна алатка за организирање на сметководството во претпријатието.

Програмата за контрола на возачот и програмата за контрола на горивото може да се приспособат за да ги задоволат специфичните барања на секоја организација.