1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Automatizimi i kontabilitetit të prodhimit të qepjes
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 640
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Automatizimi i kontabilitetit të prodhimit të qepjes

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Automatizimi i kontabilitetit të prodhimit të qepjes - Pamja e ekranit të programit

Automatizimi i kontabilitetit të prodhimit të qepjes thjeshton shumë jetën e pronarëve të bizneseve dhe atelieve dhe u lejon atyre të ecin me kohën. USU është padyshim lider midis programeve të automatizimit dhe meriton vëmendje. Shërbimi ynë është dizajnuar në mënyrë që absolutisht çdo përdorues ta kuptojë intuitivisht pa u futur thellë në bazat e automatizimit të qepjes. Dhe përparësia e saj kryesore qëndron në faktin se tani mekanizimi dhe automatizimi i prodhimit të qepjes kryhet në një nivel më të lartë, cilësor. Ne e kuptojmë se, së pari, softueri i specializuar duhet të tërheqë përdoruesin me lehtësinë e menaxhimit dhe aftësinë për të kuptuar, nuk duhet të marrë shumë kohë për të mësuar bazat e punës në program, të ketë një larmi funksionesh, por në të njëjtën kohë koha të jetë e thjeshtë. Automatizimi i kontabilitetit të prodhimit të qepjes në 1C është tani një fenomen i zakonshëm. Por, a ka nevojë vërtet kompania juaj për këtë program kompleks, i cili kërkon shumë rregullime, mbështetje të vazhdueshme nga specialistë dhe trajnim të detyrueshëm të të gjithë punonjësve? Natyrisht, të gjitha sa më sipër kërkojnë kosto në vazhdimësi, ndërsa blerja e sistemit tonë të kontabilitetit nuk nënkupton ndonjë tarifë pajtimi gjatë gjithë periudhës së funksionimit, dhe çdokush mund ta përdorë atë - nga një shitës te një llogaritar. Nuk ka nevojë për të kapërcyer vështirësitë, mjafton të bësh një zgjedhje në favor të një sistemi universal i cili ju lejon të optimizoni proceset e prodhimit pa kosto serioze financiare dhe burimesh.

Prodhimi i qepjes bazohet gjithmonë në shumë faza. Prandaj, automatizimi i tij ndjek kryesisht qëllimin e kontrollit total mbi të gjitha fazat e tij. Kjo ju lejon të shihni pamjen reale dhe, në bazë të saj, të bëni ndonjë rregullim të biznesit tuaj. Në të njëjtën kohë, llogaritja mund të kryhet si brenda një ndërmarrjeje ashtu edhe përmes rrjetit të degëve, duke përdorur sinkronizimin e thjeshtë të të dhënave në Internet. Në biznesin e qepjes, kjo është veçanërisht e vërtetë, pasi të gjitha fazat e punës, si rregull, shpërndahen midis punonjësve të ndryshëm. Nëse të gjithë punojnë në sistemin e automatizimit, kjo siguron vazhdimësi, eliminon çdo gabim dhe gjithashtu siguron transparencën e të gjitha veprimeve.

Aplikacioni ynë i menaxhimit të mekanizimit dhe automatizimit të kontabilitetit të prodhimit të qepjes në të njëjtën kohë bëhet një bazë e konsumatorëve dhe furnizuesve, ndihmon për të mbajtur llogaritjen e materialeve dhe aksesorëve dhe për të llogaritur nivelin e kërkuar të stoqeve, monitorimin e aktiviteteve të punëtorëve, shpërndarjen e porosive midis tyre, vlerësojë efikasitetin e punës. Mbi bazën e tij, ju jeni në gjendje të lidhni dhe përdorni pajisje shtesë tregtare, të automatizoni vendin e punës së arkëtarit, të mbani llogari financiare të faturave dhe kostove, të punoni me debitorë.

Për të vlerësuar produktivitetin e mekanizimit të ndërmarrjes suaj të qepjes, funksioni i punës me raporte është i dobishëm: ato mund të kryhen në bazë të çdo treguesi, dhe i gjithë informacioni paraqitet për ju vizualisht: tabela, grafikë, diagrame.

Në të njëjtën kohë, llogaritja e programit të automatizimit të prodhimit të qepjes është gjithashtu një mjet i fuqishëm për të punuar në shërbimin e klientit: një bazë elektronike e klientit, shtypje automatike e formave të dokumentit, njoftim i gatishmërisë së një porosie ose fazat e zbatimit të tij, promovime dhe oferta, ulje dhe personalizim të listave të çmimeve.

Shërbimi ynë nuk funksionon vetëm, por merr parasysh karakteristikat e secilës ndërmarrje, përshtatet, në veçanti, me biznesin e qepjes, duke provuar efektivitetin e saj që nga ditët e para.

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e automatizimit të kontabilitetit të prodhimit të qepjes

Më poshtë është një listë e shkurtër e veçorive të USU. Lista e mundësive mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të softuerit të zhvilluar.

Instalimi i lehtë i programit, fillimi i shpejtë, moskërkimi i të dhënave të sistemit të kompjuterit;

Koha për t'u përshtatur për të punuar në automatizëm është minimale; ju mund ta kuptoni softuerin dhe të vendosni procesin e automatizimit në vetëm një ditë;

Ndryshe nga shumë lloje të tjera të aplikacioneve, USU nuk kërkon investime të vazhdueshme materiale; ju paguani vetëm për blerjen e një programi me një gamë të plotë opsionesh;

Automatizimi dhe mekanizimi i proceseve të qepjes ju lejon të monitoroni prodhimin;

Automatizimi ju ndihmon të krijoni rrjedhën elektronike të dokumenteve;


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Duke përdorur aplikacionin, ju mund të kryeni inventarizim dhe monitorim të lëvizjeve të magazinës;

Analiza e prodhimit të rrobave të përfunduara përmirëson aktivitetet e punonjësve; shpërndajnë kohën e tyre të punës në mënyrë më kompetente;

Funksionaliteti i personelit ndahet qartë në fusha të përgjegjësisë;

Secili punonjës mund të ketë të drejta të ndryshme aksesi në varësi të pozitës dhe autoritetit;

Modulet regjistrojnë kohën e ekzekutimit të detyrave nga secili punonjës veç e veç;

Formohet tabela e personelit, bazuar në të dhënat e futura, përllogariten pagat për orë ose sipas detajeve;

 • order

Automatizimi i kontabilitetit të prodhimit të qepjes

Puna e degëve të prodhimit është e sinkronizuar; mekanizmat e ndërveprimit midis personelit debugohen;

Automatizimi i aplikacionit të kontabilitetit të prodhimit të qepjes është në gjendje të përpunojë lehtësisht një sasi të madhe informacioni dhe të kryejë shumë detyra;

Veryshtë shumë e lehtë të vendosni një planifikues elektronik të detyrave, si dhe një sistem njoftimi dhe rikujtimi;

Raportet mund të gjenerohen automatikisht duke vendosur thjesht orarin e dëshiruar dhe kriteret e tyre;

Aplikacioni siguron ruajtje të besueshme dhe kopjim në kohë të të gjitha informacioneve të rëndësishme;

Të gjitha degët dhe nënndarjet e ndërmarrjes së qepjes sistemohen në një kompleks të vetëm, ndërsa funksionaliteti i tyre përcaktohet qartë;

Analiza e të dhënave për automatizimin e kontabilitetit të prodhimit kryhet në mënyrë të vazhdueshme, secili raport mund të gjenerohet në çdo kohë dhe në kontekstin e çdo treguesi bazuar në rezultatet.