1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководствена автоматизација на производството на шиење
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 616
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководствена автоматизација на производството на шиење

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководствена автоматизација на производството на шиење - Слика од екранот на програмата

Автоматизацијата на сметководството за производство на шиење во голема мера го поедноставува животот на сопствениците на деловни активности и ателјеата и им овозможува да бидат во чекор со времето. USU е несомнено лидер меѓу програмите за автоматизација и заслужува внимание. Нашата алатка е дизајнирана така што апсолутно секој корисник може интуитивно да го сфати тоа без да навлезе длабоко во основите на автоматизацијата за шиење. И нејзината главна предност лежи во фактот дека сега механизацијата и автоматизацијата на производството на шиење се врши на повисоко, квалитативно ниво. Ние разбираме дека, пред сè, специјализираниот софтвер треба да го привлече корисникот со леснотија на управување и пристапност во разбирањето, не треба да одземе многу време за да ги научи основите на работа во програмата, да има различни функции, но во исто време времето биде едноставно. Автоматизацијата на сметководството за производство на шиење во 1С сега е чест феномен. Но, дали навистина и е потребна на вашата компанија оваа комплексна програма која бара многу поставувања, континуирана поддршка од специјалисти и задолжителна обука на сите вработени? Очигледно, за сите горенаведени се потребни трошоци на постојана основа, додека купувањето на нашиот сметководствен систем не подразбира никаква претплата за целиот период на работа, и секој може да ја користи - од продавач до сметководител. Нема потреба да се надминуваат тешкотиите, доволно е да се направи избор во корист на универзален систем кој ви овозможува да ги оптимизирате производните процеси без сериозни финансиски трошоци и ресурсни трошоци.

Производството на шиење секогаш се заснова на повеќестепена. Затоа, неговата автоматизација првенствено ја следи целта на целосна контрола над сите нејзини фази. Ова ви овозможува да ја видите реалната слика и, врз основа на тоа, да направите какви било прилагодувања на вашиот бизнис. Во исто време, сметководството може да се изврши и во рамките на едно претпријатие и преку мрежата на филијали, со користење на едноставна синхронизација на податоците преку Интернет. Во бизнисот со шиење, ова е особено точно, бидејќи сите фази на работа, како по правило, се дистрибуираат помеѓу различни вработени. Ако сите тие работат во системот за автоматизација, ова обезбедува континуитет, ги елиминира сите грешки и исто така обезбедува транспарентност на сите дејства.

Нашата апликација за управување со механизација и автоматизација на сметководството за производство на шиење истовремено станува основа на клиенти и добавувачи, помага да се води сметководство за материјали и додатоци и да се пресмета потребното ниво на залихи, да се следат активностите на работниците, да се дистрибуираат налози меѓу нив, оцени ефикасност на трудот. Врз основа на тоа, вие сте во можност да поврзете и да користите дополнителна опрема за тргување, да го автоматизирате работното место на благајната, да водите финансиско сметководство за сметки и трошоци, да работите со должници.

За да се процени продуктивноста на механизацијата на вашето претпријатие за шиење, функцијата на работа со извештаи е корисна: тие можат да се вршат врз основа на какви било индикатори, а сите информации ви се презентираат визуелно: табели, графикони, дијаграми.

Во исто време, сметководството на програмата за автоматизација на производството на шиење е исто така моќна алатка за работа на услуги на клиенти: електронска база на клиенти, автоматско печатење на обрасци на документи, известување за подготвеноста на нарачката или фазите на нејзино спроведување, промоции и понуди, попусти и персонализација на ценовници.

Нашата алатка не работи само, туку ги зема предвид карактеристиките на секое претпријатие, се прилагодува, особено, на бизнисот со шиење, докажувајќи ја нејзината ефикасност уште од првите денови.

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео за сметководствена автоматизација на производството на шиење

Подолу е краток список на одликите на УСУ. Списокот на можности може да варира во зависност од конфигурацијата на развиениот софтвер.

Лесна инсталација на програмата, брз почеток, непочитување на системските податоци на компјутерот;

Времето да се прилагодиме на работата на автоматизација е минимално; можете да го разберете софтверот и да го поставите процесот на автоматизација за само еден ден;

За разлика од многу други видови на апликации, УСУ не бара постојани материјални инвестиции; плаќате само за купување програма со целосен опсег на опции;

Автоматизацијата и механизацијата на процесите на шиење ви овозможуваат да го следите производството;

Автоматизацијата ви помага да воспоставите електронски проток на документи;


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Користејќи ја апликацијата, може да извршите попис и следење на движењето на магацинот;

Анализата на производството на готови алишта ги подобрува активностите на вработените; го дистрибуираат своето работно време покомпетентно;

Функционалноста на персоналот е јасно поделена на области на одговорност;

Секој вработен може да има различни права за пристап во зависност од позицијата и овластувањата;

Модулите го снимаат времето на извршување на задачите од страна на секој вработен одделно;

Се формира табелата за персоналот, врз основа на внесените податоци, се пресметуваат плати за час или парче;

 • order

Сметководствена автоматизација на производството на шиење

Работата на производствените гранки е синхронизирана; механизмите за интеракција помеѓу персоналот се дебагираат;

Автоматизацијата на апликацијата за сметководство за производство на шиење е во состојба лесно да обработи голема количина на информации и да изврши многу задачи;

Многу е лесно да се постави електронски планер за работи, како и систем за известување и потсетување;

Извештаите може да се генерираат автоматски со едноставно поставување на посакуваниот распоред и нивните критериуми;

Апликацијата обезбедува сигурно складирање и навремено копирање на сите важни информации;

Сите гранки и поделби на претпријатието за шиење се систематизирани во единствен комплекс, додека нивната функционалност е јасно исцртана;

Анализа на податоци за автоматизација на сметководствено производство се врши на континуирана основа, секој извештај може да се генерира во секое време и во контекст на какви било индикатори засновани на резултатите.