1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti për shpërndarjen e ushqimit
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 93
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për shpërndarjen e ushqimit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti për shpërndarjen e ushqimit - Pamja e ekranit të programit

Zhvillimi i biznesit të kompanive të furnizimit me ushqim dhe ujë bazohet në efikasitetin dhe automatizimin e të gjitha proceseve të punës. Shërbimet korriere duhet të sistemojnë aktivitetet e tyre për një ecuri të qartë dhe të mirëkoordinuar të punës dhe forcimin e avantazheve konkurruese në treg. Sa më e lartë të jetë shpejtësia me të cilën shpërndahen ushqimi dhe uji, aq më shumë vlerësime dhe ndjekje pozitive do të marrë kompania. Prandaj, llogaritja e shpërndarjes së ushqimit kërkon përdorimin e softuerit që do të maksimizojë efikasitetin e përpunimit dhe zbatimit të porosive dhe, në përputhje me rrethanat, shumën e fitimit. Zgjidhja më e mirë për këtë problem do të jetë blerja e programit të Sistemit Universal të Kontabilitetit, i zhvilluar në përputhje me specifikat e proceseve të kompanive korriere. Softueri që ne ofrojmë mund të zëvendësojë lehtësisht aplikacione të tjera dhe t'ju lejojë të organizoni të gjitha fushat e punës në mënyrën më efikase. Punonjësit e shërbimit tuaj të dorëzimit do të jenë në gjendje jo vetëm të formojnë porosi dhe të monitorojnë ekzekutimin e tyre, por edhe të mbajnë regjistrime të personelit dhe kontabilitetit, të gjenerojnë dokumente, të përditësojnë bazën e të dhënave, të hartojnë raporte analitike dhe shumë më tepër.

Struktura e softuerit USU është e ndarë në tre blloqe për zgjidhjen sekuenciale të një numri të caktuar detyrash. Seksioni Referencat është i nevojshëm për të formuar një burim informacioni universal: përdoruesit e programit futin një sërë shërbimesh, rrugësh, artikujsh kontabël, mallra dhe materiale, informacione rreth degëve dhe punonjësve. Fleksibiliteti i cilësimeve të sistemit ju lejon të punoni me çdo kategori ushqimesh dhe uji, në mënyrë që të zgjeroni vazhdimisht gamën tuaj të asortimentit. Përveç kësaj, ndërsa të dhënat përditësohen, punonjësit tuaj do të jenë në gjendje të përditësojnë kredencialet, kështu që ju mund të mbani gjurmët e dërgesës së ujit, materialeve përkatëse dhe çdo mall. Në seksionin Modulet, menaxhohen të gjitha fushat e aktivitetit: këtu regjistroni porositë e dorëzimit, përcaktoni të gjithë parametrat e nevojshëm, llogaritni kostot dhe gjeneroni çmime në një mënyrë të automatizuar. Përdoruesit mund të fusin manualisht çdo artikull si artikull dërgese. Pas përpunimit të të dhënave, sistemi gjeneron formularët e faturave dhe fletëve të dorëzimit me funksion të plotësimit automatik të fushave për lëshimin e tyre te korrierët. Dorëzimi i çdo porosie ushqimore gjurmohet duke përdorur një status dhe një shenjë specifike me ngjyra, e cila thjeshton shumë procesin e monitorimit të shumë shërbimeve të kryera njëkohësisht. Sistemi regjistron faktin e marrjes së pagesës për ushqimin dhe ujin e dorëzuar në mënyrë që të kontrollojë marrjen e fondeve në vëllimet e llogaritura. Seksioni i Raporteve kërkohet për të analizuar rezultatet financiare të shërbimit të korrierit. Ju mund, pa shpenzime të konsiderueshme të kohës së punës, të shkarkoni raporte financiare dhe të menaxhimit për çdo periudhë të caktuar, në mënyrë që të analizoni dinamikën dhe strukturën e kompleksit të treguesve të aktiviteteve financiare dhe ekonomike të kompanisë: të ardhurat, shpenzimet, fitimin dhe përfitimin. Informacioni me interes do të paraqitet qartë në diagrame, grafikë dhe tabela të strukturuara, dhe falë automatizimit të llogaritjeve, nuk do të duhet të dyshoni në korrektësinë e të dhënave të përdorura për të vlerësuar gjendjen financiare të organizatës.

Përveç kësaj, sistemi i kontabilitetit të shpërndarjes së ushqimit i zhvilluar nga ne ka funksionalitetin për të kryer një auditim të personelit, për të zhvilluar marrëdhënie me klientët dhe për të kryer aktivitetet e magazinës. Kështu, softueri USU ndihmon në optimizimin e proceseve të ndryshme për të forcuar në mënyrë efektive pozicionin në tregun shumë konkurrues të shërbimeve të korrierëve!

Softueri i shërbimit korrier ju lejon të përballoni lehtësisht një gamë të gjerë detyrash dhe të përpunoni shumë informacione për porositë.

Programi për dërgimin e mallrave ju lejon të monitoroni shpejt ekzekutimin e porosive si brenda shërbimit korrier ashtu edhe në logjistikën midis qyteteve.

Programi i dorëzimit ju lejon të mbani gjurmët e përmbushjes së porosive, si dhe të gjurmoni treguesit e përgjithshëm financiarë për të gjithë kompaninë.

Mbani gjurmët e dorëzimit të mallrave duke përdorur një zgjidhje profesionale nga USU, e cila ka funksionalitet dhe raportim të gjerë.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-05-20

Kontabiliteti i dorëzimit duke përdorur programin USU do t'ju lejojë të gjurmoni shpejt përmbushjen e porosive dhe të ndërtoni në mënyrë optimale një rrugë korrieri.

Automatizimi i një shërbimi korrier, përfshirë edhe për bizneset e vogla, mund të sjellë fitime të konsiderueshme duke optimizuar proceset e dorëzimit dhe duke ulur kostot.

Nëse një kompani kërkon kontabilitet për shërbimet e dorëzimit, atëherë zgjidhja më e mirë mund të jetë softueri nga USU, i cili ka funksionalitet të avancuar dhe raportim të gjerë.

Programi i korrierit do t'ju lejojë të optimizoni rrugët e dorëzimit dhe të kurseni kohën e udhëtimit, duke rritur kështu fitimet.

Automatizimi i dorëzimit i ekzekutuar me kompetencë ju lejon të optimizoni punën e korrierëve, duke kursyer burime dhe para.

Me kontabilitetin operacional për porositë dhe kontabilitetin e përgjithshëm në kompaninë e dërgesave, programi i dorëzimit do të ndihmojë.

Kontabiliteti i plotë i shërbimit të korrierit pa probleme dhe telashe do të ofrohet nga softueri i kompanisë USU me funksionalitet të madh dhe shumë veçori shtesë.

Programi USU ofron shërbime të tilla të përshtatshme si informimi i klientëve për statusin e një porosie, si dhe dërgimi i njoftimeve për zbritjet dhe ngjarjet e tjera.

Mund të shikoni aktivitetin e rimbushjes së bazës së klientëve, si dhe të shikoni arsyet e refuzimeve nga shërbimet e ofruara.

Duke punuar me sistemin tonë kompjuterik, ju do të jeni në gjendje të mbani shënime për shërbimet e korrierit, përfshirë për klientët e mëdhenj - për shembull, furnizimin me dërgesa uji në zyra dhe qendra biznesi.

Përdoruesit mund të punojnë me skedarë të ndryshëm, të importojnë dhe eksportojnë informacione në formatet MS Excel dhe MS Word, të vendosin çdo plan tarifor.

Punonjësit tuaj do të kenë mundësinë të formojnë shpejt dokumentet e nevojshme dhe printimin e tyre të mëvonshëm në letrën zyrtare të kompanisë me vendosjen automatike të kërkesave.

Nëse është e nevojshme, mund të shkarkoni një raport për të gjitha mallrat e dorëzuara në kontekstin e korrierëve për të vlerësuar efektivitetin dhe shpejtësinë e punonjësve.

Konfigurimi i softuerit mund të personalizohet sipas karakteristikave dhe kërkesave të organizatës suaj të veçantë, duke ofruar zgjidhje individuale për problemet ekzistuese.Porosit një kontabilitet për dërgimin e ushqimit

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti për shpërndarjen e ushqimit

Menaxhmenti i kompanisë do të ketë akses për të kontrolluar performancën e punonjësve të detyrave të tyre dhe për të analizuar efektivitetin e zgjidhjes së detyrave të caktuara për të kontrolluar cilësinë e shërbimeve dhe për të zhvilluar masa për të motivuar dhe shpërblyer personelin.

Për të zbatuar strategjitë e marketingut, do t'ju jepet mundësia të vlerësoni efektivitetin e llojeve të ndryshme të reklamave në drejtim të tërheqjes së klientëve.

Ju mund të krahasoni numrin e telefonatave të marra, rikujtesat e bëra dhe sasinë e punës së kryer në të vërtetë për të vlerësuar pjesën potenciale dhe të zënë të tregut.

Analiza e kostos dhe vlerësimi i fizibilitetit të tyre do të identifikojë dhe përjashtojë kostot e paarsyeshme dhe në këtë mënyrë do të optimizojë strukturën e kostos.

Një vlerësim i fuqisë blerëse të klientit mund t'ju ndihmojë të gjeneroni kuota çmimesh tërheqëse për klientët tuaj dhe të përmirësoni avantazhin tuaj konkurrues.

Një paraqitje vizuale e të dhënave mbi strukturën dhe dinamikën e treguesve financiarë kontribuon në kontabilitetin efektiv të menaxhimit dhe kontrollin mbi përputhshmërinë e vlerave aktuale me ato të planifikuara.

Menaxhmenti i kompanisë do të ketë akses jo vetëm në rregullimin e zbatimit të planeve të biznesit, por edhe për të parashikuar gjendjen financiare të kompanisë në të ardhmen.

Nëse është e nevojshme, mbështetja teknike e specialistëve tanë është e mundur, e kryer nga distanca.