1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за испорака на храна
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 129
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Сметководство за испорака на храна

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Сметководство за испорака на храна - Слика од екранот на програмата

Деловниот развој на компаниите за испорака на храна и вода се заснова на ефикасност и автоматизација на сите работни процеси. Курирските служби треба да ги систематизираат своите активности за јасно и добро координирано извршување на работата и зајакнување на конкурентските предности на пазарот. Колку е поголема брзината со која се доставуваат храната и водата, толку повеќе позитивни критики и следења ќе добие компанијата. Затоа, сметководството за испорака на храна бара употреба на софтвер кој ќе ја максимизира ефикасноста на обработката и имплементацијата на нарачките и, соодветно, износот на профитот. Најдобро решение за овој проблем ќе биде купувањето на програмата Универзален сметководствен систем, развиена во согласност со спецификите на процесите на курирските компании. Софтверот што го нудиме може лесно да замени други апликации и да ви овозможи да ги организирате сите области на работа на најефикасен начин. Вработените во вашата услуга за испорака ќе можат не само да формираат нарачки и да го следат нивното извршување, туку и да водат персонална и сметководствена евиденција, да генерираат документи, да ја ажурираат базата на податоци, да изготвуваат аналитички извештаи и многу повеќе.

Структурата на софтверот на USU е поделена на три блока за секвенцијално решавање на одреден број задачи. Делот Референци е неопходен за да се формира универзален информациски ресурс: корисниците на програмата внесуваат низа услуги, правци, сметководствени ставки, стоки и материјали, информации за филијалите и вработените. Флексибилноста на системските поставки ви овозможува да работите со која било категорија на храна и вода, за да можете постојано да го проширувате опсегот на вашиот асортиман. Покрај тоа, како што се ажурираат податоците, вашите вработени ќе можат да ги ажурираат ингеренциите, за да можете да ја следите испораката на вода, сродни материјали и каква било стока. Во делот Модули, се управуваат сите области на активност: овде регистрирате нарачки за испорака, ги одредувате сите потребни параметри, пресметувате трошоци и генерирате цени во автоматизиран режим. Корисниците можат рачно да внесат која било ставка како ставка за испорака. По обработката на податоците, системот генерира обрасци на потврди и листови за испорака со функција на автоматско пополнување на полињата за нивно издавање на курири. Испораката на секоја нарачка на храна се следи со користење на статус и специфична ознака во боја, што во голема мера го поедноставува процесот на следење на многу услуги кои се извршуваат истовремено. Системот го евидентира фактот на прием на уплата за испорачаната храна и вода за да го контролира приемот на средства во пресметаните количини. Делот Извештаи е потребен за анализа на финансиските резултати на курирската служба. Можете, без значителни трошења на работното време, да преземате финансиски и менаџерски извештаи за кој било даден период со цел да ја анализирате динамиката и структурата на комплексот показатели за финансиските и економските активности на компанијата: приходи, расходи, профит и профитабилност. Информациите од интерес ќе бидат јасно претставени во дијаграми, графикони и структурирани табели, а благодарение на автоматизацијата на пресметките, нема да мора да се сомневате во исправноста на податоците што се користат за проценка на финансиската состојба на организацијата.

Дополнително, сметководствениот систем за испорака на храна развиен од нас има функционалност да врши ревизија на персоналот, да развива односи со клиентите и да спроведува активности во складиштето. Така, софтверот USU помага да се оптимизираат различни процеси за ефикасно зајакнување на позицијата на висококонкурентниот пазар на курирски услуги!

Софтверот за курирска услуга ви овозможува лесно да се справите со широк спектар на задачи и да обработувате многу информации за нарачките.

Програмата за испорака на стоки ви овозможува брзо да го следите извршувањето на нарачките и во рамките на курирската служба и во логистиката помеѓу градовите.

Програмата за испорака ви овозможува да го следите исполнувањето на нарачките, како и да ги следите вкупните финансиски показатели за целата компанија.

Следете ја испораката на стоки користејќи професионално решение од USU, кое има широка функционалност и известување.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-05-20

Сметководството за испорака користејќи ја програмата USU ќе ви овозможи брзо да го следите исполнувањето на нарачките и оптимално да изградите курирска рута.

Автоматизацијата на курирска услуга, вклучително и за малите бизниси, може да донесе значителен профит со оптимизирање на процесите на испорака и намалување на трошоците.

Ако компанијата бара сметководство за услуги за испорака, тогаш најдобро решение може да биде софтверот од USU, кој има напредна функционалност и широко известување.

Курирската програма ќе ви овозможи да ги оптимизирате рутите за испорака и да заштедите време на патување, а со тоа да го зголемите профитот.

Компетентно извршената автоматизација за испорака ви овозможува да ја оптимизирате работата на куририте, заштедувајќи ресурси и пари.

Со оперативното сметководство за нарачки и општото сметководство во компанијата за испорака, програмата за испорака ќе помогне.

Целосното сметководство на курирската услуга без проблеми и мака ќе го обезбеди софтверот на компанијата USU со одлична функционалност и многу дополнителни функции.

Програмата USU обезбедува такви удобни услуги како што се информирање на клиентите за статусот на нарачката, како и испраќање известувања за попусти и други настани.

Можете да ја видите активноста за надополнување на базата на клиенти, како и да ги видите причините за одбивање од понудените услуги.

Работејќи со нашиот компјутерски систем, ќе можете да водите евиденција за курирски услуги, вклучително и за големи клиенти - на пример, снабдување со пратки вода до канцеларии и деловни центри.

Корисниците можат да работат со различни датотеки, да увезуваат и извезуваат информации во формати MS Excel и MS Word, да поставуваат какви било тарифни планови.

Вашите вработени ќе имаат можност брзо да ги формираат потребните документи и нивно последователно печатење на официјалниот меморандум на компанијата со автоматско поставување на реквизити.

Доколку е потребно, можете да преземете извештај за сите испорачани стоки во контекст на курири со цел да се процени ефективноста и брзината на вработените.

Конфигурацијата на софтверот може да се прилагоди според карактеристиките и барањата на вашата конкретна организација, обезбедувајќи индивидуални решенија за постоечките проблеми.Нарачајте сметководство за испорака на храна

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Сметководство за испорака на храна

Раководството на компанијата ќе има пристап да го контролира извршувањето на вработените на нивните должности и да ја анализира ефективноста на решавањето на зададените задачи за контрола на квалитетот на услугите и да развие мерки за мотивирање и наградување на персоналот.

Со цел да се имплементираат маркетинг стратегии, ќе ви се даде можност да ја оцените ефективноста на различните видови рекламирање во смисла на привлекување клиенти.

Можете да го споредите бројот на примени повици, направените потсетници и обемот на навистина завршената работа за да го процените потенцијалниот и окупираниот удел на пазарот.

Анализата на трошоците и проценката на нивната изводливост ќе ги идентификува и исклучи неразумните трошоци и со тоа ќе ја оптимизира структурата на трошоците.

Проценката на куповната моќ на клиентите може да ви помогне да генерирате атрактивни цени за вашите клиенти и да ја подобрите вашата конкурентска предност.

Визуелното прикажување на податоците за структурата и динамиката на финансиските показатели придонесува за ефективно сметководство за управување и контрола врз усогласеноста на реалните вредности со планираните.

Менаџментот на компанијата ќе има пристап не само до регулирање на спроведувањето на деловните планови, туку и да ја прогнозира финансиската состојба на компанијата во иднина.

Доколку е потребно, можна е техничка поддршка од нашите специјалисти, извршена од далечина.