1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti i logjistëve
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 446
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti i logjistëve

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Kontabiliteti i logjistëve - Pamja e ekranit të programit

Sistemi i kontrollit të kontabilitetit të logjistëve USU-Soft është një projekt për të siguruar transportin e mallrave të produkteve të ndryshme. Aplikimi është krijuar në përputhje me absolutisht të gjitha standardet e nevojshme, të cilat duhet të garantojnë ekzistencën e një pune të tillë. Karakteristikat aktuale të platformës lejojnë rritjen e kostos së rotacionit. Softueri i kontabilitetit të menaxhimit të ngarkesave për logjistikë mund të ndihmojë firmat të sigurojnë mbikëqyrje të hollësishme të rrugës së ngarkesës. Sistemi përcakton shkallën e përdorimit të automjetit, si dhe gjen tendencat më të nevojshme. Versioni falas eksperimental i aplikimit të logjistikës për kontrollin e kontabilitetit u krijua posaçërisht në mënyrë që t'ju lejojë të mësoni se si të punoni në revista elektrike dhe në drejtoritë. Në kohën tonë, është shumë e rëndësishme të gjesh një mjet të mirë informacioni (p.sh. sistemet e llogaritjes së logjistëve për transportin e mallrave). Logjistika po zvarritet në fazën e saj më të re të zhvillimit falë konfigurimeve të konceptit super-teknologjik. Krijuesit vazhdimisht përpiqen të fusin përmirësime, dhe për këtë arsye, funksionet ndihmëse shfaqen kur kryejnë veprime në shtëpi të specialistëve.

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e kontabilitetit për logjistët

Një zbatim i shkëlqyeshëm i menaxhimit të transportit të kontabilitetit të logjistëve është shumë i rëndësishëm në punën e logjistëve. Zhvillimi i porosive, në përputhje me tiparet dalluese të produkteve, sigurisht që do të përshpejtohet me softuerin e llogaritarëve të kontabilitetit të cilësisë. Prodhuesit e shumtë të programeve të llogaritjes për logjistikë ofrojnë një listë të vogël të funksioneve (p.sh. një projekt i transportit të mallrave 1C). Programi i llogaritjes USU-Soft për logjistët përmban një listë gjithëpërfshirëse të mundësive për qëllimet e secilit sektor të ekonomisë. Programi i kontabilitetit për logjistët konsiderohet të jetë një nga përbërësit kryesorë për qëllimet e aktiviteteve në shtëpi. Softueri monitoron hyrjen e rregullt të të dhënave në një mënyrë kronologjike. Në fund të çdo faze, ajo jep informacionin e grumbulluar që ka një ndikim të madh në zhvillimin e kompanisë.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Në logjistikë, proceset teknologjike të zgjedhura në mënyrë korrekte bëjnë të mundur përmirësimin e shërbimit të personelit, kështu që ata duhet të monitorojnë gjendjen e të gjithë automjetit në gjendje pune. Në kompanitë e logjistikës, një pjesë e konsiderueshme e parave kryesore huazohet drejtpërdrejt nga automjetet, kështu që kjo është e një rëndësie të veçantë. Sistemi ynë përshtatës i logjistikës mund të shkarkohet falas si një version demo. Në të njëjtën kohë, mjafton të kontaktoni programuesit tanë dhe do të merrni një lidhje pune që nuk është e rrezikshme për të shkarkuar një provë falas. Programi i llogaritjes së optimizimit të logjistikës për logjististët e mallrave mund të ndihmojë në kombinimin e porosive dhe krijimin e masave të sigurisë që kërkohen në biznesin e transportit. Në çdo fazë të ofrimit të shërbimeve, dokumente specifike kërkohen për qëllime kontrolli, si si rezultat i rrugëve për në adresat, ashtu edhe në fushën e adresave të aktiviteteve dhe rrugëve të një kompanie logjistike, ose për shkak të kufijve të saj. Programi i llogaritjes logjistike për logjistikë ju lejon të transferoni përgjegjësi të shumta të drejtpërdrejta të personelit dhe të normalizoni vazhdimësinë e biznesit. Falë mbështetjes së teknologjive më të fundit në logjistikë, arrihet optimizimi i pavarur i shumë kostove. Ju mund të shkarkoni një provë falas të softuerit në këtë faqe.

 • order

Kontabiliteti i logjistëve

Programi i logjistëve të kontabilitetit të kontrollit dhe optimizimit të transportit të ngarkesave nga adresat dhe rrugët fillon llogaritjen e transportit të ngarkesave me kontejnerë me zhvillimin e një baze të të dhënave të përbashkët të kontraktorëve. Programi logjistik i kontrollit dhe optimizimit të transportit të kontejnerëve përmban shumë tipare të bashkëpunimit të partnerëve dhe klientëve. Mbikëqyrja në terren dhe koncepti i optimizimit të transportit çon në sistematizimin e kërkesave në përputhje me vendndodhjen gjeologjike dhe me statuset. Për të kontrolluar ofrimin e ndërlidhësve, sistemi i menaxhimit të shërbimit të shpërndarjes merr parasysh një numër të pakufizuar të porosive. Programi i logjistëve të kontabilitetit ndihmon në rritjen e popullaritetit të kompanisë. Shërbimet e telefonisë dhe dërgimi i korrespondencës me e-mail do të jenë në dispozicionin tuaj falas. Menaxhmenti i ndërmarrjes në asnjë mënyrë nuk kërkon investimin e mjeteve ndihmëse. Performanca financiare e kompanive të logjistikës do të varet shumë nga stimujt dhe motivimi i synuar mirë.

Programi i llogaritjes së logistëve do të sigurojë një mundësi për të investuar siç duhet buxhetin e shtetit në të ardhmen e afërt. Aplikacioni ka shumë tema për të personalizuar ndërfaqen. Sistemi i rrugës së automjetit ju lejon të personalizoni modelin e dritares për çdo përdorues. Programi ju lejon të kombinoni mallrat sipas destinacionit. Raportimi i automatizuar është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shpëtuar punonjësit nga kryerja e detyrave rutinë dhe për të marrë informacione shumë të sakta dhe të besueshme në lidhje me gjendjen reale të ndërmarrjeve. Softueri mund të gjenerojë raporte në formën e grafikëve, diagrameve ose tabelave - sipas zgjedhjes suaj. Softueri vendos kontrollin mbi secilën nga porositë e pranuara për punë. Stafi nuk do të ngatërrojë asnjë term, kusht ose procedurë. Për menaxhimin, është e rëndësishme të merren parasysh veprimet e personelit. Kontabiliteti i automatizuar do të tregojë performancën reale të secilit punonjës. Sistemi llogarit pagat dhe tregon ata që meritojnë të shpërblehen. Fluksi i dokumentit të mallrave është mjaft i rreptë; nuk duhet të ketë gabime në të. Procesi i plotësimit të formularëve, akteve, faturave gjithmonë do të ndihmojë në sigurimin e shpejtë dhe të saktë të dokumentacionit për çdo transaksion.