1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti për ndërmarrjet e kreditit
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 987
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për ndërmarrjet e kreditit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti për ndërmarrjet e kreditit - Pamja e ekranit të programit

Kërkesa në rritje e popullsisë për kredi e detyron ekonominë e vendit të krijojë institucione të veçanta që janë në gjendje të ofrojnë shërbime të tilla. Kontabiliteti në ndërmarrjet e kreditit duhet të mbahet vazhdimisht dhe në mënyrë kronologjike për t'i siguruar menaxhmentit informacion të plotë. Firmat e tilla janë të orientuara drejt konsumatorit dhe të gatshme për të ofruar një gamë të gjerë shërbimesh.

Kontabiliteti i ndërmarrjeve të kreditit mbahet në përputhje me normat dhe standardet e përcaktuara, të cilat përcaktohen në ligjet federale dhe dokumentet e tjera rregullatore. Programet e specializuara mund të automatizojnë aktivitetet në një kohë të shkurtër. Onlyshtë e rëndësishme vetëm të zgjidhni programin e duhur duke ndjekur specifikat e aktivitetit.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-06-18

Kjo video është në anglisht. Por mund të provoni të aktivizoni titrat në gjuhën tuaj amtare.

Softueri USU mund të punojë në kompani të ndryshme, pavarësisht nga shkalla e aktiviteteve të tyre. Ai gjeneron kontabilitet dhe raportim tatimor në fund të periudhës së raportimit. Kjo ka një rëndësi të madhe për një institucion krediti, pasi paraqet në mënyrë sistematike dokumente për të vazhduar financimin. Treguesit financiarë analizohen në baza tremujore për të monitoruar nivelin e përfitimit, i cili karakterizon kërkesën për ndërmarrjen.

Kreditë, sigurimet, prodhimet dhe organizatat e transportit kanë nevojë për llogari të një cilësie të lartë. Themshtë e rëndësishme për ta jo vetëm që të automatizojnë punën e tyre por edhe të zgjedhin kostot. Për të pasur një avantazh konkurrues në industri, duhet të monitoroni vazhdimisht performancën e tregut dhe të prezantoni teknologji të reja. Aktualisht, rritja e ndërmarrjeve të kredisë tashmë arrin në qindra në vit. Shfaqen kompani të reja ose të vjetrat largohen. Ka azhurnime të vazhdueshme, prandaj është e rëndësishme të mbani gishtin në puls.

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Mund ta shkarkoni falas versionin demo. Dhe punoni në program për dy javë. Disa informacione tashmë janë përfshirë atje për qartësi.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.Legjislacioni i vendit shpesh ndryshon rregullat e kontabilitetit, kështu që ju duhet të azhurnoni sistematikisht konfigurimin. Për të mos u shqetësuar për rëndësinë e treguesve, duhet të përdorni softuer të tillë që do të marrë në mënyrë të pavarur të dhëna përmes internetit. One-stop-shop ndryshon nga konkurrentët e tij në atë që zbaton ndryshimet në internet dhe nuk e degradon produktivitetin.

Kontabiliteti në ndërmarrjet e kreditit është formimi i saktë i dokumenteve, raporteve, librave dhe revistave. Me ndihmën e sistemeve elektronike, kjo nuk kërkon shumë kohë. Shabllonet tipike të transaksioneve lejojnë stafin të krijojë shpejt transaksione dhe të përpunojë kërkesa. Kur kërkoni të dhëna nga menaxhmenti, raporti mund të dërgohet me e-mail. Kështu optimizohen kostot e kohës. Rezervat shtesë përdoren për të zhvilluar aktivitete të reja dhe për të monitoruar kërkesën e tregut.Rendit një kontabilitet për ndërmarrjet e kreditit

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti për ndërmarrjet e kreditit

Softueri USU i krijuar për ndërmarrjet e kreditit kujdeset për klientët e tij. Fuqizon çdo organizatë. Ju mund të punoni jo vetëm në vendin tuaj, por edhe jashtë. Për shkak të versionit provë, ju mund të vlerësoni të gjithë funksionalitetin pa ndonjë kosto shtesë. Për ta blerë, shkoni në faqen tonë zyrtare, ku paraqiten të gjitha të dhënat përkatëse në lidhje me produktet tona. Për më tepër, ka kontakte të specialistit tonë dhe mbështetës të. Telefononi ata për shërbime shtesë të mirëmbajtjes ose porosisni produkte të reja dhe ndryshoni kontabilitetin e ndërmarrjes suaj të kreditit.

Sistemi i kontabilitetit të ndërmarrjeve të kreditit është zgjidhja më e mirë për të siguruar përfitimin e ndërmarrjes pasi ofron mundësi të pakufizuara për këtë. Funksionaliteti i tij me cilësi të lartë u krijua nga specialistët tanë, duke përdorur qasjet e fundit të teknologjisë kompjuterike dhe kualifikimet e tyre. Programi ynë mund të kryejë përpunim të shpejtë të aplikacioneve hyrëse. Kjo lehtëson ndjeshëm punën e punonjësve, duke rritur produktivitetin dhe efikasitetin e tyre, dhe duke kontribuar në rritjen e fitimeve në ndërmarrjen e kredisë, e cila është shumë e dobishme. Për më tepër, aplikimi sigurohet me struktura dhe komponentë me performancë të lartë, të cilat garantojnë cilësi. Në të njëjtën kohë, çmimi i softuerit të kontabilitetit nuk është i lartë dhe i përballueshëm për çdo ndërmarrje kredie. Kjo është politika jonë e veçantë, e cila tregon qëndrimin tonë të mirë ndaj klientëve, duke rritur besnikërinë dhe besimin e tyre tek ne.

Ka shumë lehtësira të tjera të siguruara nga USU Software, duke përfshirë menunë e përshtatshme, dizajnin modern, asistentin elektronik të integruar, hyrjen me hyrje dhe fjalëkalim, lëshimin e kredive, formimin e planit të ripagimit, llogaritjen e shumave të pagesës, kontabilitetin dhe raportimin e taksave, dokumentin shabllone për kredi, transport dhe organizata industriale, kontabilitet sintetik dhe analitik, deklaratë bankare, pajtueshmëri me legjislacionin e vendit, zgjedhja e cilësimeve të programit, formimi i politikës kontabël të vendit, libra të veçantë referimi dhe klasifikues, duke përdorur një vibe, përcaktimi i oferta dhe kërkesa, menaxheri i detyrave, dërgimi i njoftimeve, integrimi me faqen, formimi i aplikacioneve përmes internetit, postimi masiv me SMS dhe e-mail, kontrolli i rrjedhës së parave, identifikimi i pagesave të vonuara, vlerësimi i cilësisë së shërbimit, menaxhimi i procesit, çertifikatat e kontabilitetit, përgatitja e listës së pagave, grafiku i llogarive, kontabiliteti i personelit, rezervimi, shërbimi i mbikëqyrjes video sipas kërkesës, transferimi gabimi i një baze të të dhënave nga një program tjetër, analiza e të ardhurave dhe shpenzimeve, libra dhe revista speciale, informacion aktual i referencës, punë me monedha të ndryshme, rillogaritjet e borxheve, llogari të pagueshme dhe të arkëtueshme, urdhra parash, shabllone të postimit të kontabilitetit, pagesë të pjesshme dhe të plotë, lidhje me pagesën terminalet sipas kërkesës, konsolidimi dhe informatizimi, raportimi i zgjatur, normat e huazimit, përdorimi në kompani të mëdha dhe të vogla dhe krijimi i artikujve të pakufizuar.