1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. A CRM basajan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 534
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU Software
Tujuanna: Automation bisnis

A CRM basajan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?



A CRM basajan - Potret layar program

CRM pangbasajanna tina proyék Sistem Akuntansi Universal bakal ngamungkinkeun perusahaan gancang ngarengsekeun tugas naon waé pajeulitna sareng mingpin pasar. Dominasi lawan bakal dipastikeun ku ngagunakeun produk éléktronik ieu. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun gampang ngalakukeun sagala operasi bisnis relevan. Prosés pamasangan CRM pangbasajanna moal ngahesekeun pangguna. Anjeunna bakal nampi sagala kaunggulan anu dipikabutuh pikeun lawan-lawanna sareng tiasa dianggo sacara efektif. Interaksi sareng antarbeungeut dilaksanakeun ku cara anu merenah, supados karyawan henteu ngalaman setrés. Aranjeunna henteu kedah nyéépkeun teuing, hatur nuhun, usaha perusahaan naék. Anjeun teu kudu sangsara karugian, nu hartina anjeun bisa kalayan gampang minuhan sagala kawajiban anjeun.

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

  • Video tina CRM basajan

Nalika ngalaksanakeun operasi bisnis anu saleresna, tanaga perusahaan moal ngalaman kasusah. Anjeun oge bakal tiasa evaluate preferensi konsumén, redistribute lolobana sumberdaya dina kahadean wewengkon nu pang populerna aktivitas. CRM pangbasajanna tiasa dipasang tanpa kasusah, ku kituna para spesialis tina Sistem Akuntansi Universal bakal nyayogikeun bantosan lengkep sareng ieu. Cabang bakal dikokolakeun dumasar kana beban kerjana. Dina kurun waktu anu tangtu, bakal tiasa diajar inpormasi pikeun nyandak kaputusan manajemén. CRM pangbasajanna cukup murah, sarta disebarkeun ku spesialis efisien anu nyadiakeun bantuan teknis kualitas luhur. Hatur nuhun kana ieu, prosés commissioning teu nyandak loba waktu. Ogé, anjeun teu kudu méakkeun duit. Malah tanaga disimpen nalika kami nyayogikeun kursus pelatihan anu intensif. Teu lepas lila, kumaha oge, efektivitas na ngan gulung leuwih. Anjeun pasti bakal tiasa ngahargaan parangkat lunak kami ku nerapkeun éta dina lembaga. Produk anu paling épéktip ti USU ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalaksanakeun operasi kantor kalayan kualitas luhur. Henteu paduli kagiatanana, komplek tiasa disaluyukeun pikeun kabutuhan individu perusahaan.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Choose language

Produk pangbasajanna tina Sistem Akuntansi Universal disebarkeun dina portal resmi. Aya demo. Anjeun ogé tiasa ngaunduh édisi anu dilisensikeun ku ngahubungi karyawan kami. Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan Skype pikeun ngarengsekeun tindakan anu diperyogikeun. Kami siap nampi pamayaran dina cara naon waé anu cocog pikeun anjeun. Rincian kontak tim USU ogé bakal ngabantosan ieu. Anjeun tiasa nelepon, nyerat, atanapi bahkan ngahubungi ngalangkungan aplikasi Skype. The CRM pangbasajanna bakal fungsi flawlessly malah sanggeus sékrési édisi diropéa. Versi anyar bakal disayogikeun ngan pikeun anu mayar sumber kauangan pikeun éta. Nanging, pikeun anu hoyong nganggo versi lami produk, moal aya halangan. Anjeun tiasa make saloba anjeun resep. Ieu mangrupikeun kaayaan anu nguntungkeun, anu disayogikeun sacara praktis ngan ku Sistem Akuntansi Universal. Aya boro sagala altruists misalna dina pasaran anu bisa nyadiakeun program CRM pangbasajanna tur paling éféktif jadi inexpensively.

  • order

A CRM basajan

Identipikasi daérah kagiatan anu peryogi optimasi. CRM pangbasajanna bakal ngumpulkeun bahan informasi relevan pikeun processing salajengna. Nyoko kana kaputusan manajemén anu penting masihan perusahaan dominasi anu épéktip pikeun lawan utama na. Éta bakal tiasa sacara efektif ngalaksanakeun sagala kawajiban anu dilaksanakeun ku perusahaan, anu hartosna urusan perusahaan bakal ningkat sacara dramatis. Éta moal kedah ngalaman karugian, anu hartosna tiasa ngadominasi pasar. CRM pangbasajanna bakal alat éléktronik mujarab pikeun firma acquirer. Kalayan pitulungna, sagala masalah anu penting bakal direngsekeun. Anjeun ngan saukur teu tiasa ngalakukeun tanpa CRM pangbasajanna upami anjeun hoyong ngatur cabang gumantung kana beban kerja. Ieu ogé bakal mungkin pikeun manggihan alesan pikeun outflow tina basa customer ngagunakeun produk ieu. Bakal ngumpulkeun inpormasi sareng nampilkeun peringatan dina desktop jalma anu tanggung jawab. Pangurus bakal salawasna gaduh laporan komprehensif dina pembuanganna.

Pangwangunan CRM pangbasajanna ngamungkinkeun teu ukur pikeun manggihan alesan pikeun outflow tina basa klien, tapi ogé pikeun nyegah prosés pikaresepeun ieu di luhur timely. Malah remarketing disayogikeun pikeun narik deui para nasabah anu parantos ninggalkeun perusahaan. Minat maranéhanana dihudangkeun kalayan bantuan CRM pangbasajanna. Leuwih ti éta, pikeun ieu anjeun teu kudu méakkeun jumlah badag sumberdaya finansial sarta tanaga gawé. Remarketing mangrupikeun salah sahiji pilihan anu ngamungkinkeun anjeun sacara efektif narik para nasabah sareng dina waktos anu sami ngahémat jumlah sumberdaya kauangan. CRM pangbasajanna ngan saukur indispensable upami perusahaan milarian pikeun ngaidentipikasi spesialis kerja anu paling efektif. Tangtu, pagawe anu teu Cope ogé kalawan tugas langsung maranéhanana ogé bisa diitung. Saatos itungan, éta bakal mungkin pikeun ngaleungitkeun aranjeunna, ngagentos ku intelijen komputer atanapi jalma anu langkung éfisién. CRM pangbasajanna bakal salawasna datang ka nyalametkeun sarta bisa nyandak kana operasi bisnis paling hese. Sakabéh beban kerja bakal difokuskeun kana intelijen buatan, sareng tugas kuli format kreatif bakal tetep aya dina tanggung jawab staf.