1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Едноставен CRM
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 626
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Едноставен CRM

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Едноставен CRM - Слика од екранот на програмата

Наједноставниот CRM од проектот Универзален сметководствен систем ќе и овозможи на компанијата брзо да се справи со задачите од секаква сложеност и да го води пазарот. Преку користењето на овој електронски производ ќе се обезбеди доминација над противниците. Тоа ќе ви овозможи лесно да ги извршувате сите релевантни деловни операции. Процесот на инсталација на наједноставниот CRM нема да го комплицира корисникот. Ќе ги добие сите потребни предности во однос на противниците и ќе може ефективно да ги искористи. Интеракцијата со интерфејсот се врши на пригоден начин, така што вработените не доживуваат стрес. Не мора премногу да се напрегаат, благодарение на што, бизнисот на компанијата оди нагорно. Не мора да трпите загуби, што значи дека лесно можете да ги исполните сите ваши обврски.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-04-24

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

При извршување на вистински деловни операции, персоналот на претпријатието нема да има никакви тешкотии. Исто така, ќе можете да ги оцените преференциите на клиентот, да ги прераспределите повеќето ресурси во корист на најпопуларните области на активност. Наједноставниот CRM може да се инсталира без никакви тешкотии, така што специјалистите на Универзалниот сметководствен систем ќе обезбедат целосна помош за ова. Филијалите ќе се управуваат врз основа на нивниот обем на работа. Во одреден временски период ќе може да се проучат информациите за донесување на менаџерска одлука. Наједноставниот CRM е прилично ефтин и го дистрибуираат ефикасни специјалисти кои обезбедуваат висококвалитетна техничка помош. Благодарение на ова, процесот на пуштање во работа не зазема многу време. Исто така, не треба да трошите пари. Дури и работната сила се заштедува бидејќи обезбедуваме интензивен курс за обука. Тоа не трае долго, но неговата ефикасност само се превртува. Сигурно ќе можете да го цените нашиот софтвер со негова примена во институцијата. Најефективниот производ од USU ви овозможува да ги извршувате сите канцелариски операции со висок квалитет. Без разлика на активноста, комплексот може да се прилагоди на индивидуалните потреби на претпријатието.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.

Choose language

Наједноставниот производ од Универзалниот сметководствен систем е дистрибуиран на официјалниот портал. Има демо. Можете исто така да преземете лиценцирано издание со контактирање на нашите вработени. Тие ќе ви помогнат преку Skype да ги завршите сите неопходни активности. Ние сме подготвени да прифатиме плаќање на кој било начин погоден за вас. Контактните податоци на тимот на USU исто така ќе помогнат во ова. Можете да се јавите, да пишувате, па дури и да контактирате преку апликацијата Skype. Наједноставниот CRM ќе функционира беспрекорно дури и по објавувањето на ажурираното издание. Новата верзија ќе биде обезбедена само за оние кои плаќаат финансиски средства за неа. Сепак, за оние кои сакаат да ја користат старата верзија на производот, нема да има пречки. Можете да користите колку што сакате. Тоа се многу поволни услови, кои практично ги обезбедува само Универзалниот сметководствен систем. Речиси и нема такви алтруисти на пазарот кои можат да ја обезбедат наједноставната и најефективната CRM програма толку ефтино.Нарачајте едноставен CRM

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Едноставен CRM

Идентификувајте ги областите на активност на кои им е потребна оптимизација. Наједноставниот CRM ќе собира релевантни информативни материјали за понатамошна обработка. Усвојувањето на важни менаџерски одлуки и обезбедува на компанијата ефикасна доминација над нејзините главни противници. Ќе може ефективно да се исполнат сите обврски што ги презема компанијата, што значи дека работите на компанијата драстично ќе се подобрат. Нема да мора да трпи загуби, што значи дека ќе може да доминира на пазарот. Наједноставниот CRM ќе биде ефективна електронска алатка за фирмата на стекнувачот. Со негова помош ќе се решат сите итни проблеми. Едноставно не можете без наједноставниот CRM ако сакате да управувате со гранките во зависност од обемот на работа. Исто така, ќе може да се дознае причината за одливот на базата на клиенти користејќи го овој производ. Ќе ги собира информациите и ќе прикаже предупредување на работната површина на одговорното лице. Менаџерите секогаш ќе имаат на располагање сеопфатно известување.

Наједноставниот развој на CRM овозможува не само да се дознае причината за одливот на базата на клиенти, туку и да се спречи овој непријатен процес навремено. Дури и ремаркетинг е обезбеден со цел повторно да се привлечат клиенти кои ја напуштиле компанијата. Нивниот интерес се буди со помош на наједноставниот CRM. Покрај тоа, за ова не треба да трошите голема сума финансиски и работни ресурси. Ремаркетингот е една од оние опции што ви овозможуваат ефективно да привлечете клиенти и во исто време да заштедите значителна сума на финансиски ресурси. Наједноставниот CRM е едноставно неопходен ако компанијата се обидува да ги идентификува најефикасните специјалисти кои работат. Секако, може да се пресметаат и работниците кои не се справуваат добро со своите непосредни обврски. По пресметката, ќе може да се ослободите од нив, заменувајќи ги со компјутерска интелигенција или други, поефикасни луѓе. Наједноставниот CRM секогаш ќе ви помогне и ќе може да ги преземе најтешките деловни операции. Целиот обем на работа ќе биде насочен кон вештачката интелигенција, а работните задачи во креативен формат ќе останат во областа на одговорност на персоналот.