1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Një CRM e thjeshtë
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 960
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Një CRM e thjeshtë

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Një CRM e thjeshtë - Pamja e ekranit të programit

CRM më i thjeshtë nga projekti i Sistemit Universal të Kontabilitetit do t'i lejojë kompanisë të përballojë shpejt detyrat e çdo kompleksiteti dhe të udhëheqë tregun. Dominimi ndaj kundërshtarëve do të sigurohet përmes përdorimit të këtij produkti elektronik. Kjo do t'ju lejojë të kryeni me lehtësi çdo operacion biznesi përkatës. Procesi i instalimit të CRM-së më të thjeshtë nuk do ta komplikojë përdoruesin. Ai do të marrë të gjitha avantazhet e nevojshme ndaj kundërshtarëve të tij dhe do të jetë në gjendje t'i përdorë ato në mënyrë efektive. Ndërveprimi me ndërfaqen kryhet në një mënyrë të përshtatshme, në mënyrë që punonjësit të mos përjetojnë stres. Ata nuk duhet të sforcohen shumë, falë të cilave, biznesi i kompanisë po shkon përpjetë. Nuk keni pse të pësoni humbje, që do të thotë se mund t'i përmbushni lehtësisht të gjitha detyrimet tuaja.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-04-24

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Gjatë kryerjes së operacioneve aktuale të biznesit, personeli i ndërmarrjes nuk do të ketë ndonjë vështirësi. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të vlerësoni preferencat e klientit, të rishpërndani shumicën e burimeve në favor të fushave më të njohura të aktivitetit. CRM-ja më e thjeshtë mund të instalohet pa asnjë vështirësi, kështu që specialistët e Sistemit Universal të Kontabilitetit do të ofrojnë ndihmë të plotë për këtë. Degët do të menaxhohen në bazë të ngarkesës së tyre të punës. Në një periudhë të caktuar kohe, do të jetë e mundur të studiohen informacionet për marrjen e një vendimi menaxherial. CRM më i thjeshtë është mjaft i lirë dhe shpërndahet nga specialistë efikasë që ofrojnë asistencë teknike me cilësi të lartë. Falë kësaj, procesi i komisionimit nuk kërkon shumë kohë. Gjithashtu, nuk keni pse të shpenzoni para. Edhe fuqia punëtore kursehet pasi ne ofrojmë një kurs trajnimi intensiv. Nuk zgjat shumë, megjithatë, efektiviteti i tij thjesht rrokulliset. Ju me siguri do të jeni në gjendje të vlerësoni softuerin tonë duke e aplikuar atë brenda institucionit. Produkti më efektiv nga USU ju lejon të kryeni çdo operacion zyre me cilësi të lartë. Pavarësisht nga aktiviteti, kompleksi mund të përshtatet sipas nevojave individuale të ndërmarrjes.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Produkti më i thjeshtë nga Sistemi Universal i Kontabilitetit shpërndahet në portalin zyrtar. Ka një demo. Ju gjithashtu mund të shkarkoni një botim të licencuar duke kontaktuar punonjësit tanë. Ata do t'ju ndihmojnë përmes Skype për të kryer çdo veprim të nevojshëm. Ne jemi të gatshëm të pranojmë pagesën në çdo mënyrë të përshtatshme për ju. Detajet e kontaktit të ekipit të USU gjithashtu do të ndihmojnë për këtë. Mund të telefononi, shkruani apo edhe të kontaktoni përmes aplikacionit Skype. CRM më i thjeshtë do të funksionojë pa të meta edhe pas publikimit të një botimi të përditësuar. Versioni i ri do të ofrohet vetëm për ata që paguajnë burime financiare për të. Megjithatë, për ata që duan të përdorin versionin e vjetër të produktit, nuk do të ketë pengesa. Mund të përdorni sa të doni. Këto janë kushte shumë të favorshme, të cilat ofrohen praktikisht vetëm nga Sistemi Universal i Kontabilitetit. Vështirë se ka ndonjë altruist të tillë në treg që mund të ofrojë programin më të thjeshtë dhe më efektiv CRM kaq të lirë.Porosit një CRM të thjeshtë

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Një CRM e thjeshtë

Identifikoni fushat e aktivitetit që kanë nevojë për optimizim. CRM më e thjeshtë do të mbledhë materialet përkatëse të informacionit për përpunim të mëtejshëm. Miratimi i vendimeve të rëndësishme të menaxhimit i siguron kompanisë dominim efektiv mbi kundërshtarët e saj kryesorë. Do të jetë e mundur të përmbushen në mënyrë efektive të gjitha detyrimet e ndërmarra nga kompania, që do të thotë se punët e kompanisë do të përmirësohen në mënyrë dramatike. Nuk do të duhet të pësojë humbje, që do të thotë se do të jetë e mundur të dominojë tregun. CRM më i thjeshtë do të jetë një mjet elektronik efektiv për firmën e blerësit. Me ndihmën e tij, çdo problem urgjent do të zgjidhet. Ju thjesht nuk mund të bëni pa CRM-në më të thjeshtë nëse dëshironi të menaxhoni degët në varësi të ngarkesës së punës. Do të jetë gjithashtu e mundur të zbulohet arsyeja e daljes së bazës së klientëve duke përdorur këtë produkt. Ai do të mbledhë informacionin dhe do të shfaqë një alarm në desktopin e personit përgjegjës. Menaxherët do të kenë gjithmonë në dispozicion një raportim gjithëpërfshirës.

Zhvillimi më i thjeshtë CRM lejon jo vetëm të zbuloni arsyen e rrjedhjes së bazës së klientit, por edhe të parandaloni këtë proces të pakëndshëm në kohën e duhur. Edhe rimarketing ofrohet për të rikthyer klientët që janë larguar nga kompania. Interesi i tyre zgjohet me ndihmën e CRM-së më të thjeshtë. Për më tepër, për këtë nuk keni nevojë të shpenzoni një sasi të madhe të burimeve financiare dhe të punës. Remarketing është një nga ato opsione që ju lejon të tërheqni në mënyrë efektive klientët dhe në të njëjtën kohë të kurseni një sasi të konsiderueshme burimesh financiare. CRM më i thjeshtë është thjesht i domosdoshëm nëse një kompani kërkon të identifikojë specialistët më efektivë që punojnë. Sigurisht, mund të llogariten edhe punëtorët që nuk i përballojnë mirë detyrat e tyre imediate. Pas llogaritjes, do të jetë e mundur që t'i heqësh qafe, duke i zëvendësuar me inteligjencë kompjuterike ose njerëz të tjerë më efikas. CRM më e thjeshtë do të vijë gjithmonë në shpëtim dhe mund të marrë përsipër operacionet më të vështira të biznesit. E gjithë ngarkesa e punës do të përqendrohet në inteligjencën artificiale dhe detyrat e punës në format krijues do të mbeten në fushën e përgjegjësisë së stafit.