1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Aplikasi pikeun distribusi email
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 34
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Aplikasi pikeun distribusi email

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Aplikasi pikeun distribusi email - Potret layar program

Aplikasi surat éléktronik gaduh kaunggulan anu béda anu tiasa dianggo dina kaayaan anu béda. Aranjeunna tiasa dianggo boh liwat Internét sareng ngalangkungan jaringan lokal, sahingga sacara signifikan ngagampangkeun pangropéa akuntansi sareng kontrol. Anjeun bakal langsung perhatikeun bédana dina kualitas jasa anjeun nalika nganggo asisten éléktronik sareng pamayaran manual. Aplikasi pikeun distribusi email ti perusahaan Universal Accounting System tiasa dioperasikeun liwat jaringan lokal atanapi Internét, anu sacara signifikan ningkatkeun produktivitasna. Dina waktos anu sami, jumlah pangguna henteu maénkeun peran anu penting, sabab aplikasi kami pikeun ngirim surat ka email tiasa suksés ngolah seueur inpormasi dina waktos anu paling pondok. Unggal pamaké geus didaptarkeun, ieu téh prerequisite pikeun karya salajengna. Dina hal ieu, anjeunna ditugaskeun hiji ngaran pamaké sarta sandi pribadi. Sanggeus éta, pamaké bisa ngasupkeun jaringan perusahaan, kitu ogé ngonpigurasikeun pungsionalitasna dina cara merenah. Contona, aya leuwih ti lima puluh témplat warni pikeun desain desktop. Anjeun tiasa ngarobih aranjeunna sahenteuna unggal dinten, ogé nyetél logo lembaga anjeun pikeun ngajaga gaya seragam. Salaku tambahan, aplikasi pikeun buletin email nyayogikeun ayana parangkat lunak internasional anu leres-leres ngadukung sadaya basa di dunya. Ieu pisan merenah lamun boga mitra asing atawa cabang. Hak aksés pamaké ogé béda-béda sacara signifikan. Masing-masing gaduh aksés ngan ka modul-modul anu aya hubunganana langsung sareng daérah otoritasna. Hal séjén nyaéta kapala perusahaan, sabab pikeun kagiatan anu épéktip anjeun kedah ningali gambaran lengkep ngeunaan naon anu lumangsung. Anjeunna tiasa ngatur unggal jéntré saeutik, sahingga mastikeun kasuksésan bisnis na. Setélan utama sistem ogé tumiba dina taktak-Na. Sateuacan ngamimitian padamelan utama, anjeun kedah ngeusian diréktori aplikasi sakali, ku kituna distribusi bakal dilaksanakeun sacara otomatis di hareup. Ieu bakal pisan ngagampangkeun padamelan anjeun, sareng hurup anu diperyogikeun pasti bakal dugi ka alamatna. Kauntungannana proyék USU ogé yén maranéhna ngarojong ampir sakabéh format kantor aya. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa kalayan gampang marengan éntri téks kalawan poto explanatory atawa grafik, kitu ogé nembongkeun informasi deskriptif dina hurup. Salaku tambahan, kabutuhan ékspor konstan atanapi nyalin file ngaleungit ku nyalira, anu pasti mangrupikeun kauntungan anu penting. Basis data dina pamasangan tipe ieu kabentuk sacara otomatis, langsung saatos éntri munggaran diasupkeun. Kana waktu, éta terus ngembangna, replenished kalawan informasi anyar jeung rékaman. Sanajan kitu, urutan exemplary tetep unchanged. Ku alatan éta, sanajan volume tumuwuh informasi, anjeun bisa kalayan gampang napigasi gudang maya Anjeun, tur Anjeun oge bisa manggihan dokumén dipikahoyong dina sababaraha detik. Pilarian kontekstual gancangan, anu nampi sagala parameter tina file anu dipikahoyong, bakal ngabantosan anjeun dina ieu. Kalayan bantosanana, gampang milarian sareng nyortir rékaman pikeun waktos naon waé anu aya hubunganana sareng jalma atanapi perusahaan, jsb. Aplikasi email otomatis mangrupikeun alat anu gunana pikeun sagala jinis lembaga. Malahan pamula anu teu ngalaman anu bieu diajar kumaha ngaktipkeun komputer tiasa ngawasaan aranjeunna. Dina hal ieu, anjeun teu kudu méakkeun usaha titanic atawa méakkeun loba waktu.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-20

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Penghematan sumber daya anu signifikan bakal nurunkeun biaya pikeun bisnis anjeun sareng ningkatkeun produktivitas anjeun.

Ngalacak organisasi kampanye email langkung gampang ngalangkungan sistem kontrol éléktronik.

Anjeun tiasa ngahontal pamirsa ageung ku ngadorong aranjeunna ngagunakeun jasa anjeun.

Pamasangan ieu bakal pas kana prakték perusahaan tina arah anu paling béda.

Antarbeungeut anu hampang parantos narik para nasabah USU mangtaun-taun. Sajaba ti éta, urang terus ngaronjatkeun eta tanpa overloading konfigurasi sorangan kalawan rinci teu perlu.

Malah rébuan jalma tiasa dianggo dina aplikasi surélék dina waktos anu sareng - ieu moal mangaruhan kinerja na sagala cara.



Mesen aplikasi pikeun distribusi email

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Aplikasi pikeun distribusi email

Sistem setelan anu fleksibel bakal ngabantosan anjeun ngamaksimalkeun parangkat lunak. Bisa disaluyukeun luyu jeung requests unggal pamaké.

Pangkalan data bakal didamel di dieu tanpa partisipasi anjeun - gancang sareng éfisién.

Pilarian kontekstual gancangan mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun ngahémat waktos sareng saraf dina waktos anu sami. Ngan sababaraha hurup atanapi angka cukup pikeun dianggo.

Pemantauan konstan tina nuansa pangleutikna ngabantosan tumut kana sagala faktor anu mangaruhan pangwangunan bisnis di pasar modéren.

Aplikasi pikeun ngirim surat ka email gaduh database cadangan. Ieu ngandung harti yén éta moal hese cageur file ruksak.

Pikeun ngamimitian dina suplai ieu, anjeun ngan perlu ngeusian buku rujukan. Diidinan ngagunakeun input manual atanapi ngimpor ti sumber anu pas pas mungkin.

Menu setelan utama ngawengku ukur tilu bagian - ieu buku rujukan, modul jeung laporan.

Seueur pilihan kustomisasi unik.

Aplikasi mobile, integrasi platform, toko online proprietary, pituduh manajemén, sareng seueur deui sayogi.

Upami anjeun hoyong nyaluyukeun jadwal parangkat lunak anjeun sateuacanna, paké jasa panjadwal tugas.

Daptar lengkep fitur aplikasi pikeun ngirim surelek ka surelek sadia dina modeu demo.