1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Aplikacione për shpërndarjen e emailit
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 303
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Aplikacione për shpërndarjen e emailit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Aplikacione për shpërndarjen e emailit - Pamja e ekranit të programit

Aplikacionet e postimeve elektronike kanë avantazhin e veçantë se mund të përdoren në situata të ndryshme. Ata janë në gjendje të punojnë si nëpërmjet internetit ashtu edhe përmes rrjeteve lokale, duke lehtësuar në mënyrë të konsiderueshme mirëmbajtjen e kontabilitetit dhe kontrollit. Ju do të vini re menjëherë ndryshimin në cilësinë e shërbimeve tuaja kur përdorni asistentët elektronikë dhe pagesat manuale. Aplikacioni për shpërndarjen e emailit nga kompania Universal Accounting System mund të funksionojë nëpërmjet rrjeteve lokale ose internetit, gjë që rrit ndjeshëm produktivitetin e tyre. Në të njëjtën kohë, numri i përdoruesve nuk luan një rol të rëndësishëm, sepse aplikacioni ynë për dërgimin e letrave në email mund të përpunojë me sukses një sasi të madhe informacioni në kohën më të shkurtër të mundshme. Çdo përdorues është i regjistruar, ky është një parakusht për punë të mëtejshme. Në këtë rast, atij i caktohet një emër përdoruesi dhe fjalëkalimi personal. Pas kësaj, përdoruesi mund të hyjë në rrjetin e korporatës, si dhe të konfigurojë funksionalitetin në një mënyrë të përshtatshme. Për shembull, ka më shumë se pesëdhjetë shabllone shumëngjyrëshe për dizajnin e desktopit. Ju mund t'i ndryshoni ato të paktën çdo ditë, si dhe të vendosni logon e institucionit tuaj për të ruajtur një stil uniform. Për më tepër, aplikacioni për buletinin e postës elektronike parashikon praninë e softuerit ndërkombëtar që mbështet absolutisht të gjitha gjuhët e botës. Kjo është shumë e përshtatshme nëse keni partnerë ose degë të huaj. Të drejtat e aksesit të përdoruesit gjithashtu ndryshojnë ndjeshëm. Secili prej tyre ka akses vetëm në ato module që lidhen drejtpërdrejt me fushën e tyre të autoritetit. Një gjë tjetër është kreu i ndërmarrjes, sepse për veprimtarinë e tij efektive duhet të shihni tablonë e plotë të asaj që po ndodh. Ai mund të rregullojë çdo detaj të vogël, duke siguruar kështu suksesin e biznesit të tij. Cilësimet kryesore të sistemit bien gjithashtu mbi supet e tij. Para fillimit të punës kryesore, duhet të plotësoni një herë drejtoritë e aplikacioneve, në mënyrë që shpërndarja të kryhet automatikisht në të ardhmen. Kjo do ta lehtësojë shumë punën tuaj dhe letrat e nevojshme patjetër do të arrijnë tek adresuesi i tyre. Avantazhi i projekteve USU është gjithashtu se ato mbështesin pothuajse të gjitha formatet ekzistuese të zyrës. Kjo do të thotë që ju mund t'i shoqëroni lehtësisht hyrjet e tekstit me fotografi ose grafika shpjeguese, si dhe të shfaqni informacione përshkruese me shkronja. Për më tepër, nevoja për eksport ose kopjim të vazhdueshëm të skedarëve zhduket vetvetiu, gjë që është padyshim një avantazh i rëndësishëm. Baza e të dhënave në instalimet e këtij lloji formohet automatikisht, menjëherë pas futjes së hyrjes së parë. Me kalimin e kohës, ai po zgjerohet vazhdimisht, i rimbushur me informacione dhe regjistrime të reja. Megjithatë, rendi shembullor mbetet i pandryshuar. Prandaj, pavarësisht nga vëllimi në rritje i informacionit, ju mund të lundroni lehtësisht në hapësirën tuaj virtuale dhe gjithashtu mund të gjeni dokumentin e dëshiruar brenda pak sekondave. Kërkimi i përshpejtuar kontekstual, i cili pranon çdo parametër të skedarit të dëshiruar, do t'ju ndihmojë me këtë. Me ndihmën e tij, është e lehtë të gjesh dhe të renditësh të dhënat për çdo periudhë kohore që lidhet me çdo person apo kompani, etj. Aplikacionet e automatizuara të emailit janë një mjet i dobishëm për të gjitha llojet e institucioneve. Edhe fillestarët e papërvojë që mezi kanë mësuar se si të ndezin një kompjuter mund t'i zotërojnë ato. Në këtë rast, nuk keni nevojë të shpenzoni përpjekje titanike ose të shpenzoni shumë kohë.

Postimi dhe kontabilizimi i letrave kryhet përmes postimit të e-mail për klientët.

Një program për dërgimin e SMS do t'ju ndihmojë t'i dërgoni një mesazh një personi specifik, ose të bëni një postim masiv te disa marrës.

Kur dërgoni SMS me shumicë, programi për dërgimin e SMS para-llogarit koston totale të dërgimit të mesazheve dhe e krahason atë me gjendjen në llogari.

Programi i mesazheve viber ju lejon të formoni një bazë të vetme klientësh me aftësinë për të dërguar mesazhe te mesazheri Viber.

Softueri i postimeve Viber lejon dërgimin e postës në një gjuhë të përshtatshme nëse është e nevojshme për të bashkëvepruar me klientë të huaj.

Një program falas i mesazheve SMS është i disponueshëm në modalitetin e testimit, blerja e vetë programit nuk përfshin praninë e tarifave të abonimit mujor dhe paguhet një herë.

Programi i postimit ju lejon të bashkëngjitni skedarë dhe dokumente të ndryshme në një bashkëngjitje, të cilat gjenerohen automatikisht nga programi.

Programi për postime masive do të eliminojë nevojën për të formuar mesazhe identike për secilin klient veç e veç.

Programi falas për dërgimin e postës në e-mail dërgon mesazhe në çdo adresë e-mail që ju zgjidhni për dërgim nga programi.

 • Video e aplikacioneve për shpërndarjen e emailit

Programi i buletinit të emailit është i disponueshëm për t'u dërguar klientëve në të gjithë botën.

Programi për SMS në internet ju lejon të analizoni dërgimin e mesazheve.

Telefonuesi falas është i disponueshëm si një version demo për dy javë.

Programi i automatizuar i mesazheve konsolidon punën e të gjithë punonjësve në një bazë të dhënash të vetme programi, gjë që rrit produktivitetin e organizatës.

Ju mund ta shkarkoni programin për postim në formën e një versioni demo për të testuar funksionalitetin nga faqja e internetit e Sistemit Universal të Kontabilitetit.

Programi për thirrjet dalëse mund të ndryshohet sipas dëshirës individuale të klientit nga zhvilluesit e kompanisë sonë.

Softueri SMS është një asistent i pazëvendësueshëm për biznesin tuaj dhe ndërveprimin me klientët!

Programi për dërgimin e SMS nga një kompjuter analizon statusin e secilit mesazh të dërguar, duke përcaktuar nëse ai është dorëzuar apo jo.

Programi për dërgimin e letrave në numrat e telefonit ekzekutohet nga një rekord individual në serverin sms.

Për të njoftuar klientët për zbritjet, për të raportuar borxhet, për të dërguar njoftime ose ftesa të rëndësishme, do t'ju duhet patjetër një program për letra!


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Një program falas për shpërndarjen e postës elektronike në modalitetin e provës do t'ju ndihmojë të shihni aftësitë e programit dhe të njiheni me ndërfaqen.

Programi për dërgimin e njoftimeve do t'ju ndihmojë t'i mbani klientët tuaj gjithmonë të përditësuar me të rejat më të fundit!

Programi për mesazhe SMS gjeneron shabllone, në bazë të të cilave mund të dërgoni mesazhe.

Programi për thirrjen e klientëve mund të telefonojë në emër të kompanisë suaj, duke transmetuar mesazhin e nevojshëm për klientin në modalitetin zanor.

Kursimet e konsiderueshme të burimeve do të ulin kostot për biznesin tuaj dhe do të rrisin produktivitetin tuaj.

Monitorimi i organizimit të fushatave me email është shumë më i lehtë përmes sistemit të kontrollit elektronik.

Ju mund të arrini një audiencë të madhe njerëzish duke i motivuar ata të përdorin shërbimet tuaja.

Këto instalime do të përshtaten në mënyrë të përkryer në praktikën e kompanisë së drejtimeve më të ndryshme.

Ndërfaqja e lehtë ka tërhequr sinqerisht klientët USU për shumë vite. Përveç kësaj, ne vazhdimisht e përmirësojmë atë pa e mbingarkuar vetë konfigurimin me detaje të panevojshme.

Edhe mijëra njerëz mund të punojnë në aplikacionin e postës elektronike në të njëjtën kohë - kjo nuk do të ndikojë në asnjë mënyrë në performancën e tij.

 • order

Aplikacione për shpërndarjen e emailit

Një sistem fleksibël cilësimesh do t'ju ndihmojë të përfitoni sa më shumë nga softueri. Mund të rregullohet në përputhje me kërkesat e çdo përdoruesi.

Baza e të dhënave do të krijohet këtu pa pjesëmarrjen tuaj - shpejt dhe me efikasitet.

Kërkimi i përshpejtuar kontekstual është zgjidhja më e mirë për të kursyer kohë dhe nerva në të njëjtën kohë. Mjaftojnë vetëm disa shkronja ose numra që ai të funksionojë.

Monitorimi i vazhdueshëm i nuancave më të vogla ndihmon për të marrë parasysh të gjithë faktorët që ndikojnë në zhvillimin e biznesit në tregun modern.

Aplikacioni për dërgimin e letrave në email ka një bazë të dhënash rezervë. Kjo do të thotë që nuk do të jetë e vështirë të rikuperoni skedarin e dëmtuar.

Për të filluar në këtë furnizim, ju vetëm duhet të plotësoni librat e referencës. Lejohet përdorimi i hyrjes manuale ose importimi nga një burim i përshtatshëm sa më shpejt që të jetë e mundur.

Menyja kryesore e konfigurimit përfshin vetëm tre seksione - këto janë libra referimi, module dhe raporte.

Shumë opsione unike personalizimi.

Aplikacionet celulare, integrimet e platformave, dyqanet online të pronarit, udhëzuesit e menaxhimit dhe shumë më tepër janë në dispozicion.

Nëse dëshironi të rregulloni paraprakisht orarin e softuerit tuaj, përdorni shërbimet e planifikuesit të detyrave.

Një listë e plotë e veçorive të aplikacionit për dërgimin e emaileve në email është e disponueshme në modalitetin demo.