1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Апликации за дистрибуција на е-пошта
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 942
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Апликации за дистрибуција на е-пошта

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Апликации за дистрибуција на е-пошта - Слика од екранот на програмата

Апликациите за електронско испраќање имаат посебна предност што можат да се користат во различни ситуации. Тие се способни да работат и преку Интернет и преку локални мрежи, со што значително го олеснуваат одржувањето на сметководството и контролата. Веднаш ќе ја забележите разликата во квалитетот на вашите услуги при користење на електронски асистенти и рачни плаќања. Апликацијата за дистрибуција на е-пошта од компанијата Universal Accounting System може да работи преку локални мрежи или интернет, што значително ја зголемува нивната продуктивност. Во исто време, бројот на корисници не игра значајна улога, бидејќи нашата апликација за испраќање писма на е-пошта може успешно да обработи огромен број информации во најкус можен рок. Секој корисник е регистриран, ова е предуслов за понатамошна работа. Во овој случај, му се доделува лично корисничко име и лозинка. После тоа, корисникот може да влезе во корпоративната мрежа, како и да ја конфигурира функционалноста на пригоден начин. На пример, има повеќе од педесет шарени шаблони за дизајн на работната површина. Можете да ги менувате барем секој ден, како и да го поставите логото на вашата институција да одржува униформен стил. Дополнително, апликацијата за електронски билтен предвидува присуство на меѓународен софтвер кој ги поддржува апсолутно сите јазици во светот. Ова е многу погодно ако имате странски партнери или филијали. Правата за пристап на корисниците исто така значително се разликуваат. Секој од нив има пристап само до оние модули кои се директно поврзани со нивната област на овластување. Друга работа е шефот на претпријатието, бидејќи за неговата ефективна активност треба да ја видите целосната слика за тоа што се случува. Може да ја регулира секоја ситница и на тој начин да го осигура успехот на својот бизнис. Главните поставки на системот исто така паѓаат на неговите раменици. Пред да започнете со главната работа, треба еднаш да ги пополните директориумите со апликации, така што дистрибуцијата ќе се врши автоматски во иднина. Ова во голема мера ќе ви ја олесни работата, а потребните писма дефинитивно ќе стигнат до нивниот адресант. Предноста на проектите на USU е и тоа што ги поддржуваат скоро сите постоечки канцелариски формати. Ова значи дека можете лесно да ги придружувате текстуалните записи со објаснувачки фотографии или графики, како и да прикажувате описни информации со букви. Покрај тоа, потребата за постојано извоз или копирање на датотеки исчезнува сама по себе, што несомнено е значајна предност. Базата на податоци во инсталациите од овој тип се формира автоматски, веднаш по внесувањето на првиот запис. Со текот на времето, постојано се шири, се надополнува со нови информации и записи. Сепак, примерниот редослед останува непроменет. Затоа, и покрај зголемениот обем на информации, можете лесно да се движите во вашата виртуелна меморија, а исто така можете да го најдете саканиот документ во рок од неколку секунди. Забрзаното контекстуално пребарување, кое ги прифаќа сите параметри на саканата датотека, ќе ви помогне во ова. Со негова помош, лесно е да се најдат и сортираат записи за кој било временски период поврзани со кое било лице или компанија, итн. Автоматските апликации за е-пошта се практична алатка за сите видови институции. Дури и неискусните почетници кои едвај научиле како да вклучат компјутер можат да ги совладаат. Во овој случај, не треба да трошите титански напори или да трошите многу време.

Испраќањето и сметководството на писмата се врши преку испраќање на е-пошта за клиентите.

Програма за испраќање СМС ќе ви помогне да испратите порака до одредена личност или да направите масовно испраќање до неколку примачи.

При праќање на маса СМС, програмата за испраќање СМС однапред ги пресметува вкупните трошоци за испраќање пораки и ги споредува со состојбата на сметката.

Програмата за пораки на вибер ви овозможува да формирате единствена база на клиенти со можност за испраќање пораки до месинџерот Вибер.

Софтверот за пошта Viber овозможува испраќање на пригоден јазик доколку е неопходно да се комуницира со странски клиенти.

Бесплатна програма за СМС пораки е достапна во тест режим, купувањето на самата програма не вклучува присуство на месечни претплати и се плаќа еднаш.

Програмата за испраќање ви овозможува да прикачите разни датотеки и документи во прилог, кои се генерираат автоматски од програмата.

Програмата за масовно испраќање ќе ја елиминира потребата да се формираат идентични пораки до секој клиент посебно.

Бесплатната програма за испраќање до е-пошта испраќа пораки до која било адреса на е-пошта што ќе ја изберете за испраќање од програмата.

 • Видео од апликации за дистрибуција на е-пошта

Програмата за билтен за е-пошта е достапна за испраќање до клиенти ширум светот.

Програмата за СМС преку Интернет ви овозможува да ја анализирате испораката на пораки.

Бесплатниот бирач е достапен како демо верзија две недели.

Програмата за автоматско испраќање пораки ја консолидира работата на сите вработени во една програмска база на податоци, што ја зголемува продуктивноста на организацијата.

Можете да ја преземете програмата за испраќање во форма на демо верзија за тестирање на функционалноста од веб-страницата на Универзалниот сметководствен систем.

Програмата за појдовни повици може да се менува според индивидуалните желби на клиентот од страна на развивачите на нашата компанија.

СМС софтверот е незаменлив асистент за вашиот бизнис и интеракција со клиентите!

Програмата за испраќање СМС од компјутер го анализира статусот на секоја испратена порака, одредувајќи дали е испорачана или не.

Програмата за испраќање писма до телефонски броеви се извршува од индивидуален запис на серверот за смс.

За да ги известите клиентите за попусти, да пријавите долгови, да испраќате важни објави или покани, дефинитивно ќе ви треба програма за писма!


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Бесплатна програма за дистрибуција на е-пошта во пробниот режим ќе ви помогне да ги видите можностите на програмата и да се запознаете со интерфејсот.

Програмата за испраќање соопштенија ќе помогне вашите клиенти секогаш да бидат во тек со најновите вести!

Програмата за СМС пораки генерира шаблони, врз основа на кои можете да испраќате пораки.

Програмата за повикување клиенти може да се јави во име на вашата компанија, пренесувајќи ја потребната порака за клиентот во гласовниот режим.

Значителните заштеди на ресурси ќе ги намалат трошоците за вашиот бизнис и ќе ја зголемат вашата продуктивност.

Следењето на организацијата на е-маил кампањите е многу полесно преку системот за електронска контрола.

Можете да допрете до огромна публика на луѓе мотивирајќи ги да ги користат вашите услуги.

Овие инсталации совршено ќе се вклопат во практиката на компанијата од најразлични насоки.

Лесниот интерфејс искрено ги привлекува клиентите на USU многу години. Дополнително, постојано го подобруваме без преоптоварување на самата конфигурација со непотребни детали.

Дури и илјадници луѓе можат да работат во апликацијата за е-пошта во исто време - тоа нема да влијае на нејзината изведба на кој било начин.

 • order

Апликации за дистрибуција на е-пошта

Флексибилен систем на поставки ќе ви помогне да го извлечете максимумот од софтверот. Може да се прилагоди во согласност со барањата на секој корисник.

Базата на податоци ќе биде креирана овде без ваше учество - брзо и ефикасно.

Забрзаното контекстуално пребарување е најдоброто решение за да заштедите време и нерви во исто време. Доволни се само неколку букви или бројки за да функционира.

Постојаното следење на најмалите нијанси помага да се земат предвид сите фактори кои влијаат на развојот на бизнисот на современиот пазар.

Апликацијата за испраќање писма на е-пошта има резервна база на податоци. Ова значи дека нема да биде тешко да се врати оштетената датотека.

За да започнете со оваа понуда, само треба да ги пополните референтните книги. Дозволено е да се користи рачно внесување или увоз од соодветен извор што е можно поскоро.

Главното мени за поставување вклучува само три секции - тоа се референтни книги, модули и извештаи.

Многу уникатни опции за прилагодување.

Достапни се мобилни апликации, интеграции на платформи, сопственички онлајн продавници, водичи за управување и многу повеќе.

Ако сакате однапред да го прилагодите распоредот на вашиот софтвер, користете ги услугите на распоредувачот на задачи.

Комплетна листа на функции на апликацијата за испраќање е-пошта до е-пошта е достапна во демо-режим.