1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Program kanggo logistik transportasi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 816
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU Software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program kanggo logistik transportasi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Program kanggo logistik transportasi - Screenshot program

Apa aplikasi gratis kanggo logistik minangka kasunyatan utawa ora bisa entuk apa-apa sing gratis kanggo gratis? Kita bakal nyoba mangsuli pitakon iki ing artikel iki. Jawaban cekak ya - nyata. Nanging pitakonane, sepira efektife program iki, lan apa ana gunane? Tim pangembangan piranti lunak USU Software menehi jawaban sing ora jelas - mung versi Tur saka program sing apik sing bisa gratis. Versi lengkap program kasebut mesthi produk sing mbayar lan Software USU ora kalebu sing kalebu.

Versi demo Piranti Lunak USU kalebu kabeh fungsi dhasar sing dibutuhake bisnis apa wae. Nanging, versi demo duwe periode uji coba winates, mula ora cocog kanggo otomasi logistik transportasi jangka panjang. Tujuan distribusi mung kanggo informasi. Program kita bisa didownload kanthi gratis lan sampeyan bisa ngenalake fungsine sajrone rong minggu suwene masa uji coba. Sampeyan bisa nemokake versi demo ing situs web resmi. Kanggo tuku versi lengkap, hubungi tim dhukungan teknis nggunakake syarat sing uga bisa ditemokake ing situs web. Kabeh informasi rinci babagan kemampuan aplikasi uga kasedhiya ing kene.

Ora wajar nggunakake program gratis kanggo logistik transportasi. Program kaya iki ora bisa njamin implementasi otomatisasi kanggo kabeh tugas sing ana ing ngarep perusahaan sing butuh manajemen sing paling pas kanggo transportasi lan kebutuhan perusahaan logistik. Contone, yen sampeyan tuku aplikasi saka pangembang Piranti Lunak USU, sampeyan entuk kesempatan sing apik kanggo nglacak karya perusahaan kanthi sakabehe, lan kanggo saben karyawan kanthi individu. Program kasebut dilengkapi fungsi kanggo nglacak jam kerja karyawan. Saben tugas sing ditindakake karyawan direkam. Uga wektu sing ditindakake lan kualitas karya sing disedhiyakake.

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

  • Video program kanggo logistik transportasi

Yen sampeyan butuh program kanggo logistik transportasi, ora wajar yen nyoba ndownload kanthi gratis, nanging bisnis sampeyan durung duwe anggaran sing akeh, kita bisa menehi solusi kanggo ngotomatisasi logistik transportasi, kanthi rega murah, macem-macem fungsi sing migunani. Contone, kanthi piranti lunak USU, sampeyan bakal bisa nglacak kabeh pangiriman kanthi wektu nyata. Nanging fungsi program kanggo manajemen logistik transportasi ora mung mandheg ing kono.

Database utilitas ngemot informasi lengkap babagan logistik transportasi. Sampeyan bakal bisa ngakses informasi kanthi cepet sing disimpen ing database program. Contone informasi babagan sing nampa lan sing ngirim bingkisan, karakteristik produk, ukuran, bobote, lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa njaluk regane kargo, lokasi pangiriman ing peta, lan tanggal pangiriman.

Program manajemen logistik transportasi, sing bisa didownload kanthi gratis minangka versi demo, duwe sawetara kaluwihan tinimbang aplikasi sing gratis. Program sing didownload kanthi gratis ora bakal bisa menehi liputan kaya ing fungsi sing bisa ditindakake Piranti Lunak USU. Kajaba iku, ing babagan rasio paramèter sing beda kayata kualitas rega, sanajan ing antarane aplikasi non-gratis, utilitas kita isih bisa ditemokake. Program akuntansi logistik transportasi generasi anyar saka tim Software USU bakal cocog karo struktur perusahaan transportasi kargo lan agensi logistik liyane.


Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Choose language

Aplikasi logistik transportasi gratis ora bakal bisa nglacak pangiriman multimodal kanthi efisiensi sing cukup. Lan Piranti Lunak USU bakal sampurna nangani tugas nglacak rute transportasi kargo, jinis pangiriman, lan bisa ngurutake kanthi transportasi bekas. Nalika nerangake program kita, ora masalah apa transportasi sing digunakake perusahaan nalika mindhah barang. Apa transportasi udara, kereta api, truk, kapal, utawa transportasi multimodal - program kita bakal efisien lan cepet ngrampungake kabeh tugase. Fitur liyane saka program sing bakal mbantu logistik transportasi ing perusahaan apa wae kalebu kaluwihan kayata kemampuan nggolongake transportasi lan pangiriman miturut jinis, gumantung saka ukuran kargo lan jumlah barang ing transportasi kasebut.

Yen organisasi ora duwe akeh cabang ing jaban rangkah, lan volume barang sing diangkut ora akeh banget, kudu tuku versi kanggo perusahaan cilik, uga ana pilihan kanggo perusahaan logistik sing duwe cabang ing macem-macem negara. Program sarana kanggo logistik transportasi sing mung bisa didownload kanthi gratis ing bentuk versi demo bakal bisa digunakake sajrone wektu winates.

Program logistik gratis mung nawakake wektu panggunaan winates. Tuku versi lisensi aplikasi kanthi rega sing larang, sampeyan entuk program sing dioptimalkan kanthi sampurna kanggo ngatur tugas kantor ing bidang transportasi barang lan penumpang. Piranti Lunak USU serbaguna supaya cocog kanggo otomatisasi perusahaan logistik.

  • order

Program kanggo logistik transportasi

Nalika pisanan nggunakake utilitas, sampeyan kudu ndhaptar lan menehi wewenang ing sistem. Sawise mlebu pangguna, ditawakake pilihan akeh desain sing wis disetel, sing bakal mbantu nggawe personalisasi papan kerja. Sawise milih tema desain lan personalisasi, operator terus milih pilihan fungsi lan setelan antarmuka. Kabeh pangowahan disimpen ing akun pribadi lan sajrone wewenang sabanjure, ora prelu ngatur maneh mengko. Kanggo saben pangguna individu, akun pribadi digawe, kanthi setelan pribadi.

Program gratis ora dicocogake karo akeh tenaga kerja, mula luwih becik lan luwih nguntungake yen langsung tuku program kanthi mbayar kanthi efisien sing bakal mbantu sampeyan ngrampungake kabeh tugas sing diwenehake. Ing Piranti Lunak USU, kabeh fungsi ditata kanthi rapi, informasi disimpen ing folder sing cocog, supaya gampang ditemokake blok informasi sing disenengi. Program gratis kanggo logistik ora bakal bisa mbantu sampeyan ngirim mailing akeh pamirsa target sing dipilih, nanging program kita bisa kanthi gampang ngatasi tugas iki. Cukup kanggo nggawe pilihan kontak sing target lan ngrekam pesen. Aplikasi kasebut bakal nindakake tindakan kanthi otomatis, sing bakal nyuda akeh biaya.

Implementasi lan panggunaan program kita ngidini sampeyan nyuda jumlah karyawan sing dibutuhake kanggo perusahaan sampeyan kanthi dramatis. Sampeyan bisa ndownload lan miwiti nggunakake program logistik transportasi saiki, tanpa nundha optimalisasi karya kantor. Kanthi mbayar dhuwit sithik banget kanggo tuku Piranti Lunak USU, sampeyan ngirit akeh dhuwit kanggo njaga karyawane sing kakehan banget.

Program logistik transportasi, sing bisa didownload kanthi gratis ing situs web USU Software ing bentuk versi demo, duwe skema piranti modular, sing ndadekake operator bisa luwih gampang. Sampeyan bisa ndownload lan nggunakake program kanthi cepet lan tanpa komplikasi. Kanggo tuku versi lisensi aplikasi, hubungi spesialis perusahaan kami. Kabeh kontak didaftar ing situs web resmi perusahaan kami.