rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Program kanggo logistik transportasi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 816
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program kanggo logistik transportasi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Program kanggo logistik transportasi
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen program kanggo logistik transportasi


Apa aplikasi gratis kanggo logistik minangka kasunyatan utawa ora bisa entuk apa-apa sing gratis kanggo gratis? Kita bakal nyoba mangsuli pitakon iki ing artikel iki. Jawaban cekak ya - nyata. Nanging pitakonane, sepira efektife program iki, lan apa ana gunane? Tim pangembangan piranti lunak USU Software menehi jawaban sing ora jelas - mung versi Tur saka program sing apik sing bisa gratis. Versi lengkap program kasebut mesthi produk sing mbayar lan Software USU ora kalebu sing kalebu.

Versi demo Piranti Lunak USU kalebu kabeh fungsi dhasar sing dibutuhake bisnis apa wae. Nanging, versi demo duwe periode uji coba winates, mula ora cocog kanggo otomasi logistik transportasi jangka panjang. Tujuan distribusi mung kanggo informasi. Program kita bisa didownload kanthi gratis lan sampeyan bisa ngenalake fungsine sajrone rong minggu suwene masa uji coba. Sampeyan bisa nemokake versi demo ing situs web resmi. Kanggo tuku versi lengkap, hubungi tim dhukungan teknis nggunakake syarat sing uga bisa ditemokake ing situs web. Kabeh informasi rinci babagan kemampuan aplikasi uga kasedhiya ing kene.

Ora wajar nggunakake program gratis kanggo logistik transportasi. Program kaya iki ora bisa njamin implementasi otomatisasi kanggo kabeh tugas sing ana ing ngarep perusahaan sing butuh manajemen sing paling pas kanggo transportasi lan kebutuhan perusahaan logistik. Contone, yen sampeyan tuku aplikasi saka pangembang Piranti Lunak USU, sampeyan entuk kesempatan sing apik kanggo nglacak karya perusahaan kanthi sakabehe, lan kanggo saben karyawan kanthi individu. Program kasebut dilengkapi fungsi kanggo nglacak jam kerja karyawan. Saben tugas sing ditindakake karyawan direkam. Uga wektu sing ditindakake lan kualitas karya sing disedhiyakake.

Yen sampeyan butuh program kanggo logistik transportasi, ora wajar yen nyoba ndownload kanthi gratis, nanging bisnis sampeyan durung duwe anggaran sing akeh, kita bisa menehi solusi kanggo ngotomatisasi logistik transportasi, kanthi rega murah, macem-macem fungsi sing migunani. Contone, kanthi piranti lunak USU, sampeyan bakal bisa nglacak kabeh pangiriman kanthi wektu nyata. Nanging fungsi program kanggo manajemen logistik transportasi ora mung mandheg ing kono.

Database utilitas ngemot informasi lengkap babagan logistik transportasi. Sampeyan bakal bisa ngakses informasi kanthi cepet sing disimpen ing database program. Contone informasi babagan sing nampa lan sing ngirim bingkisan, karakteristik produk, ukuran, bobote, lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa njaluk regane kargo, lokasi pangiriman ing peta, lan tanggal pangiriman.

Program manajemen logistik transportasi, sing bisa didownload kanthi gratis minangka versi demo, duwe sawetara kaluwihan tinimbang aplikasi sing gratis. Program sing didownload kanthi gratis ora bakal bisa menehi liputan kaya ing fungsi sing bisa ditindakake Piranti Lunak USU. Kajaba iku, ing babagan rasio paramèter sing beda kayata kualitas rega, sanajan ing antarane aplikasi non-gratis, utilitas kita isih bisa ditemokake. Program akuntansi logistik transportasi generasi anyar saka tim Software USU bakal cocog karo struktur perusahaan transportasi kargo lan agensi logistik liyane.

Aplikasi logistik transportasi gratis ora bakal bisa nglacak pangiriman multimodal kanthi efisiensi sing cukup. Lan Piranti Lunak USU bakal sampurna nangani tugas nglacak rute transportasi kargo, jinis pangiriman, lan bisa ngurutake kanthi transportasi bekas. Nalika nerangake program kita, ora masalah apa transportasi sing digunakake perusahaan nalika mindhah barang. Apa transportasi udara, kereta api, truk, kapal, utawa transportasi multimodal - program kita bakal efisien lan cepet ngrampungake kabeh tugase. Fitur liyane saka program sing bakal mbantu logistik transportasi ing perusahaan apa wae kalebu kaluwihan kayata kemampuan nggolongake transportasi lan pangiriman miturut jinis, gumantung saka ukuran kargo lan jumlah barang ing transportasi kasebut.

Yen organisasi ora duwe akeh cabang ing jaban rangkah, lan volume barang sing diangkut ora akeh banget, kudu tuku versi kanggo perusahaan cilik, uga ana pilihan kanggo perusahaan logistik sing duwe cabang ing macem-macem negara. Program sarana kanggo logistik transportasi sing mung bisa didownload kanthi gratis ing bentuk versi demo bakal bisa digunakake sajrone wektu winates.

Program logistik gratis mung nawakake wektu panggunaan winates. Tuku versi lisensi aplikasi kanthi rega sing larang, sampeyan entuk program sing dioptimalkan kanthi sampurna kanggo ngatur tugas kantor ing bidang transportasi barang lan penumpang. Piranti Lunak USU serbaguna supaya cocog kanggo otomatisasi perusahaan logistik.

Nalika pisanan nggunakake utilitas, sampeyan kudu ndhaptar lan menehi wewenang ing sistem. Sawise mlebu pangguna, ditawakake pilihan akeh desain sing wis disetel, sing bakal mbantu nggawe personalisasi papan kerja. Sawise milih tema desain lan personalisasi, operator terus milih pilihan fungsi lan setelan antarmuka. Kabeh pangowahan disimpen ing akun pribadi lan sajrone wewenang sabanjure, ora prelu ngatur maneh mengko. Kanggo saben pangguna individu, akun pribadi digawe, kanthi setelan pribadi.

Program gratis ora dicocogake karo akeh tenaga kerja, mula luwih becik lan luwih nguntungake yen langsung tuku program kanthi mbayar kanthi efisien sing bakal mbantu sampeyan ngrampungake kabeh tugas sing diwenehake. Ing Piranti Lunak USU, kabeh fungsi ditata kanthi rapi, informasi disimpen ing folder sing cocog, supaya gampang ditemokake blok informasi sing disenengi. Program gratis kanggo logistik ora bakal bisa mbantu sampeyan ngirim mailing akeh pamirsa target sing dipilih, nanging program kita bisa kanthi gampang ngatasi tugas iki. Cukup kanggo nggawe pilihan kontak sing target lan ngrekam pesen. Aplikasi kasebut bakal nindakake tindakan kanthi otomatis, sing bakal nyuda akeh biaya.

Implementasi lan panggunaan program kita ngidini sampeyan nyuda jumlah karyawan sing dibutuhake kanggo perusahaan sampeyan kanthi dramatis. Sampeyan bisa ndownload lan miwiti nggunakake program logistik transportasi saiki, tanpa nundha optimalisasi karya kantor. Kanthi mbayar dhuwit sithik banget kanggo tuku Piranti Lunak USU, sampeyan ngirit akeh dhuwit kanggo njaga karyawane sing kakehan banget.

Program logistik transportasi, sing bisa didownload kanthi gratis ing situs web USU Software ing bentuk versi demo, duwe skema piranti modular, sing ndadekake operator bisa luwih gampang. Sampeyan bisa ndownload lan nggunakake program kanthi cepet lan tanpa komplikasi. Kanggo tuku versi lisensi aplikasi, hubungi spesialis perusahaan kami. Kabeh kontak didaftar ing situs web resmi perusahaan kami.