rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi kanggo operasi kredit
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 589
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi kanggo operasi kredit

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



akuntansi kanggo operasi kredit
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Transaksi pinjaman direkam kanthi otomatis ing Piranti Lunak USU, sing tegese transaksi utangan bakal langsung ditampilake ing akun lan ing kabeh dokumen sing ana gandhengane karo utangan, kalebu indikasi warna, sing diwenehake ing sistem akuntansi otomatis kanggo njamin kontrol visual kabeh operasi sing kelakon nalika utang. Kabeh operasi dileksanakake tanpa partisipasi personel, mula disetujoni 'akuntansi otomatis', sing nggawe akuntansi nyata ora mung luwih efisien, amarga kacepetan operasine minangka pecahan detik, tanpa preduli jumlah data ing ngolah, nanging mung efektif amarga lengkap data jangkoan sing bakal direkam. Kajaba iku, kanthi akuntansi otomatis, kabeh petungan uga digawe kanthi otomatis, kalebu pitungan kapentingan lan akumulasi dendha, pitungan maneh nalika tukar mata uang asing saiki ganti yen utang diterbitake ing mata uang asing, lan transaksi utang kasebut dileksanakake ing padha karo nasional.

Akuntansi operasi kredit ing mata uang manca dileksanakake miturut prinsip sing padha karo utangan biasa, nanging, minangka aturan, para pihak setuju babagan legalitas transaksi kanggo ngetung maneh pembayaran nalika kurs saiki saka mata uang asing sing utang iki ditanggepi perubahan, yen mata uang asing ngalami fluktuasi serius. Perlu dielingake manawa kredit ing mata uang asing, yen jangka pendek, luwih nguntungake tinimbang utang dhuwit nasional amarga ora ana fluktuasi kurs mata uang asing, operasi ing utang kasebut mbutuhake mbayar maneh luwih murah tinimbang ing kasus kasebut utangan ing kahanan sing padha karo dhuwit lokal. Konfigurasi akuntansi operasi kredit kanthi otomatis nyebarake utang 'manca' miturut jinis, sing ditemtokake kanthi tujuan utangan mata uang asing, kanggo para kreditur, perjanjian, lan kanthi mandhiri nindakake kabeh jinis operasi sing diwenehake kanggo kredit layanan ing mata uang asing. Tugas kasebut kalebu ngontrol alokasi sumber daya kredit sing bener, netepi kewajiban sing tepat wektu, lan tundhuk karo persyaratan undang-undang devisa.

Konfigurasi akuntansi operasi kredit ing mata uang manca kanthi otomatis nimbang prabédan kurs ing pambayaran suku bunga, bedane kurs nalika mbayar utang pokok miturut tanggal pambayaran, miturut jadwal sing wis ditemtokake, uga digawe independen dening konfigurasi. Kontrol mata uang asing, sing luwih tepat, ngawasi tarif saiki, sistem akuntansi otomatis ditindakake kanthi otomatis lan, yen fluktuasi kanthi cepet, langsung nindakake operasi kanggo ngetung maneh pembayaran miturut tarif anyar, kanthi otomatis ngandhani pelanggan babagan kontak kasebut sing ditampilake ing basis data, yen piranti lunak wis diinstal ing institusi finansial.

Akuntansi operasi ing mata uang asing ditindakake nalika nerbitake dana kredit, sajrone operasi mbayar maneh sabanjure utawa nalika bali. Kanggo ngetrapake kabeh transaksi, pangguna kasebut terdaftar ing registrasi elektronik amarga program kasebut ngontrol ketat sumber daya finansial, nggawe formulir khusus sing nyathet transaksi kasebut, sing ditindakake sajrone periode nglaporake kanthi rincian rinci kanggo masing-masing, mbenerake tanggal, lapangan , mitra, lan nomer wong sing tanggung jawab kanggo operasi kasebut.

Ngirit sumber daya, sing paling penting yaiku wektu lan keuangan, yaiku tugas program, mula disederhanakake kabeh prosedur sabisa-bisa, mula, nyepetake, mung kari siji tanggung jawab kanggo staf - entri data, utami lan saiki. Kanggo ngrekam informasi sing ditampa saka pangguna, keandalan lan efisiensi, jurnal elektronik individu diwenehake, ing endi staf ngirim pesen babagan tumindak sing ditindakake nalika nindakake tugas. Adhedhasar informasi kasebut, sistem otomatis ngitung maneh indikator sing nggambarake kahanan proses kerja saiki. Adhike pratondho sing dianyari, keputusan manajemen dijupuk kanggo terus kerja ing mode sing padha utawa kanggo mbenerake proses apa wae yen penyimpangan indikator nyata saka sing direncanakake cukup gedhe. Mula, kerja operasional personel iku penting, sing ditaksir dening sistem akuntansi nalika ngitung upah sithik kanggo pangguna ing pungkasan periode pelaporan.

Program kasebut dhewe ngitung remunerasi saben wulan kanggo saben pekerja, ngelingi kualitas informasi sing dipasang ing log karya, saengga para staf tertarik karo tambahan data lan reliabilitas sing tepat wektu. Kontrol informasi sing diwenehake saka pangguna ditindakake dening manajemen lan sistem kasebut dhewe, nduplikasi fungsi kasebut, amarga duwe cara pambiji sing beda-beda, mula bisa saling nglengkapi. Manajemen mriksa log personel manawa tundhuk karo kahanan arus kerja, sing nggunakake fungsi audit, sing nuduhake informasi sing ditambahake karo sistem wiwit mriksa pungkasan lan, mula, nyepetake. Sistem akuntansi operasi kredit njaga kontrol indikator, nggawe subordinasi ing antarane, sing ora kalebu kesalahan.

Program akuntansi operasi kredit ngasilake sawetara basis data, kalebu lini produk, CRM sisi klien, basis data kredit, basis data dokumen, basis pangguna, lan basis data afiliasi. CRM ngemot riwayat interaksi karo saben klien wiwit wayahe registrasi, kalebu telpon, rapat, e-mail, teks buletin, dokumen, lan foto. Basis data kredit ngemot riwayat utangan, kalebu tanggal terbitan, jumlah, suku bunga, jadwal mbayar maneh, akumulasi denda, pambentukan utang, lan mbayar maneh kredit. Akuntansi transaksi ing basis data kredit ora bakal mbutuhake wektu amarga saben aplikasi duwe status lan warna, mula sampeyan bisa ngawasi status saiki kanthi visual tanpa mbukak dokumen. Sistem kasebut kanthi khusus ndhukung indikasi warna kanggo pratondho lan status supaya bisa ngirit wektu pangguna. Werna nuduhake derajat prestasi asil sing dikarepake.

Sistem akuntansi operasi kredit khusus ndhukung panyatuan formulir elektronik. Dheweke duwe format pengisian sing padha, distribusi informasi sing padha, lan alat manajemen. Program iki nawakake desain pribadi ing papan pangguna - luwih saka 50 opsi desain antarmuka lan bisa dipilih kanthi nggulung. Pangguna duwe login pribadi lan sandhi keamanan, sing nyedhiyakake formulir elektronik pribadi kanggo kerja lan informasi layanan sing dibutuhake. Login mbentuk area kerja sing kapisah - area tanggung jawab pribadi, ing endi kabeh data pangguna ditandhani karo mlebu, sing trep nalika nggoleki informasi sing salah. Antarmuka multi-pangguna mbantu ngatasi masalah bareng nalika pangguna nindakake kerja bebarengan amarga konflik nyimpen data diilangi. Sistem kasebut kanthi independen ngasilake kabeh aliran dokumen saiki, kalebu laporan finansial, wajib kanggo regulator, paket dokumen lengkap kanggo entuk kredit.

Program kasebut njaga data statistik terus-terusan ing kabeh indikator kinerja, sing bisa nggawe perencanaan efektif kanggo periode mbesuk, kanggo ngramal asil. Adhedhasar akuntansi statistik, kabeh jinis kegiatan dianalisis, kalebu penilaian efektifitas personel, kegiatan klien, lan produktivitas situs pemasaran. Analisis kabeh jinis kegiatan, sing diwenehake saben pungkasan periode pelaporan, bisa nyetel proses kanthi tepat wektu, lan ngoptimalake transaksi finansial. Program iki ndhukung komunikasi efektif - internal lan eksternal, ing windows pop-up sing pertama, ing komunikasi elektronik nomer loro - email, SMS, Viber, lan telpon swara.