Çmimi: mujore
Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
 1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. kontabiliteti për operacionet e kredisë
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 807
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti për operacionet e kredisë

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?kontabiliteti për operacionet e kredisë
Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.
Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.
Choose language

Program i klasit premium me një çmim të përballueshëm

1. Krahasoni konfigurimet

Krahasoni konfigurimet e programit arrow

2. Zgjidhni një monedhë

JavaScript është fikur

3. Llogaritni koston e programit

4. Nëse është e nevojshme, porositni një server virtual me qira

Në mënyrë që të gjithë punonjësit tuaj të punojnë në të njëjtën bazë të dhënash, ju nevojitet një rrjet lokal ndërmjet kompjuterëve (me kabllo ose Wi-Fi). Por gjithashtu mund të porosisni instalimin e programit në cloud nëse:

 • Ju keni më shumë se një përdorues, por nuk ka rrjet lokal midis kompjuterëve.
  Nuk ka rrjet lokal

  Nuk ka rrjet lokal
 • Disa punonjësve u kërkohet të punojnë nga shtëpia.
  Punë nga shtëpia

  Punë nga shtëpia
 • Ju keni disa degë.
  Ka degë

  Ka degë
 • Ju dëshironi të keni kontrollin e biznesit tuaj edhe gjatë pushimeve.
  Kontroll nga pushimet

  Kontroll nga pushimet
 • Është e nevojshme të punoni në program në çdo kohë të ditës.
  Punoni në çdo kohë

  Punoni në çdo kohë
 • Ju dëshironi një server të fuqishëm pa shpenzime të mëdha.
  Server i fuqishëm

  Server i fuqishëm


Llogaritni koston e një serveri virtual arrow

Ju paguani vetëm një herë për vetë programin. Dhe për cloud pagesa bëhet çdo muaj.

5. Nënshkruani kontratën

Dërgoni detajet e organizatës ose thjesht pasaportën tuaj për të lidhur një marrëveshje. Kontrata është garancia juaj se do të merrni atë që ju nevojitet. Kontrata

Kontrata e nënshkruar do të duhet të na dërgohet si një kopje e skanuar ose si një fotografi. Ne dërgojmë kontratën origjinale vetëm për ata që kanë nevojë për një version në letër.

6. Paguani me kartë ose një mënyrë tjetër

Karta juaj mund të jetë në një monedhë që nuk është në listë. Nuk është problem. Ju mund të llogarisni koston e programit në dollarë amerikanë dhe të paguani në monedhën tuaj amtare me kursin aktual. Për të paguar me kartë, përdorni faqen e internetit ose aplikacionin celular të bankës suaj.

Mënyrat e mundshme të pagesës

 • transferte bankare
  Bank

  transferte bankare
 • Pagesa me karte
  Card

  Pagesa me karte
 • Paguani përmes PayPal
  PayPal

  Paguani përmes PayPal
 • Transferimi ndërkombëtar Western Union ose ndonjë tjetër
  Western Union

  Western Union
 • Automatizimi nga organizata jonë është një investim i plotë për biznesin tuaj!
 • Këto çmime janë të vlefshme vetëm për blerjen e parë
 • Ne përdorim vetëm teknologji të avancuara të huaja dhe çmimet tona janë të disponueshme për të gjithë

Krahasoni konfigurimet e programit

Zgjedhja popullore
Ekonomik Standard profesionale
Funksionet kryesore të programit të zgjedhur Shikoni videon arrow down
Të gjitha videot mund të shikohen me titra në gjuhën tuaj
exists exists exists
Mënyra e funksionimit me shumë përdorues kur blini më shumë se një licencë Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mbështetje për gjuhë të ndryshme Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mbështetje e harduerit: skanues barkodi, printera faturash, printera etiketash Shikoni videon arrow down exists exists exists
Përdorimi i metodave moderne të postimit: Email, SMS, Viber, telefonimi automatik me zë Shikoni videon arrow down exists exists exists
Aftësia për të konfiguruar plotësimin automatik të dokumenteve në formatin Microsoft Word Shikoni videon arrow down exists exists exists
Mundësia për të personalizuar njoftimet e dolli Shikoni videon arrow down exists exists exists
Zgjedhja e një dizajni programi Shikoni videon arrow down exists exists
Aftësia për të personalizuar importimin e të dhënave në tabela Shikoni videon arrow down exists exists
Kopjimi i rreshtit aktual Shikoni videon arrow down exists exists
Filtrimi i të dhënave në një tabelë Shikoni videon arrow down exists exists
Mbështetje për mënyrën e grupimit të rreshtave Shikoni videon arrow down exists exists
Caktimi i imazheve për paraqitje më vizuale të informacionit Shikoni videon arrow down exists exists
Realiteti i shtuar për edhe më shumë dukshmëri Shikoni videon arrow down exists exists
Fshehja e përkohshme e kolonave të caktuara nga secili përdorues për vete Shikoni videon arrow down exists exists
Fshehja e përhershme e kolonave ose tabelave specifike për të gjithë përdoruesit e një roli specifik Shikoni videon arrow down exists
Vendosja e të drejtave për rolet që të mund të shtojnë, modifikojnë dhe fshijnë informacione Shikoni videon arrow down exists
Përzgjedhja e fushave për të kërkuar Shikoni videon arrow down exists
Konfigurimi i disponueshmërisë së raporteve dhe veprimeve për role të ndryshme Shikoni videon arrow down exists
Eksporto të dhëna nga tabela ose raporte në formate të ndryshme Shikoni videon arrow down exists
Mundësia e përdorimit të Terminalit të Grumbullimit të të Dhënave Shikoni videon arrow down exists
Mundësia për të personalizuar një kopje rezervë profesionale të bazës së të dhënave tuaja Shikoni videon arrow down exists
Auditimi i veprimeve të përdoruesit Shikoni videon arrow down exists

Kthehu te çmimi arrow

Qiraja e një serveri virtual. Çmimi

Kur keni nevojë për një server cloud?

Qiraja e një serveri virtual është në dispozicion si për blerësit e Sistemit Universal të Kontabilitetit si një opsion shtesë, ashtu edhe si një shërbim i veçantë. Çmimi nuk ndryshon. Ju mund të porosisni një server me qira në cloud nëse:

 • Ju keni më shumë se një përdorues, por nuk ka rrjet lokal midis kompjuterëve.
 • Disa punonjësve u kërkohet të punojnë nga shtëpia.
 • Ju keni disa degë.
 • Ju dëshironi të keni kontrollin e biznesit tuaj edhe gjatë pushimeve.
 • Është e nevojshme të punoni në program në çdo kohë të ditës.
 • Ju dëshironi një server të fuqishëm pa shpenzime të mëdha.

Nëse jeni i aftë për harduer

Nëse jeni i aftë për harduerin, atëherë mund të zgjidhni specifikimet e kërkuara për harduerin. Menjëherë do t'ju llogaritet çmimi për marrjen me qira të një serveri virtual të konfigurimit të specifikuar.

Nëse nuk dini asgjë për harduerin

Nëse nuk jeni teknikisht i zgjuar, atëherë më poshtë:

 • Në paragrafin numër 1, tregoni numrin e njerëzve që do të punojnë në serverin tuaj cloud.
 • Më pas vendosni se çfarë është më e rëndësishme për ju:
  • Nëse është më e rëndësishme të marrësh me qira serverin më të lirë cloud, atëherë mos ndrysho asgjë tjetër. Lëvizni poshtë në këtë faqe, atje do të shihni koston e llogaritur për marrjen me qira të një serveri në re.
  • Nëse kostoja është shumë e përballueshme për organizatën tuaj, atëherë mund të përmirësoni performancën. Në hapin # 4, ndryshoni performancën e serverit në të lartë.

Konfigurimi i harduerit

JavaScript është i çaktivizuar, llogaritja nuk është e mundur, kontaktoni zhvilluesit për një listë çmimesh

Transaksionet e huas regjistrohen automatikisht në Softuerin USU, që do të thotë se çdo transaksion kredie do të shfaqet menjëherë në llogari dhe në të gjitha dokumentet që lidhen me huatë, përfshirë treguesin e ngjyrës, i cili sigurohet në sistemin e automatizuar të kontabilitetit për të siguruar kontrollin vizual të të gjitha operacioneve që ndodhin gjatë servisimit të një kredie. Të gjitha operacionet kryhen pa pjesëmarrjen e personelit, pra aprovimi i 'kontabilitetit automatik', i cili e bën kontabilitetin aktual jo vetëm më efikas, pasi që shpejtësia e çdo operacioni është një fraksion i sekondës, pavarësisht nga sasia e të dhënave në përpunimi, por thjesht efektiv për shkak të tërësisë së të dhënave të mbulimit që do të regjistrohen. Për më tepër, me kontabilitetin e automatizuar, të gjitha llogaritjet bëhen gjithashtu automatikisht, duke përfshirë llogaritjen e interesit dhe llogaritjen e gjobave, rillogaritjen e pagesave kur ndryshon kursi aktual i këmbimit të valutës së huaj nëse kreditë janë lëshuar në një valutë të huaj dhe kryer në ekuivalentin kombëtar.

Kontabiliteti i operacioneve të kredisë në valutë të huaj kryhet sipas të njëjtave parime si për kreditë e zakonshme, por, si rregull, palët bien dakord mbi ligjshmërinë e transaksioneve për të rillogaritur pagesat kur kursi aktual i këmbimit të valutës së huaj në të cilën kjo kredi u lëshuan ndryshime, nëse monedha e huaj pëson luhatje serioze. Duhet të theksohet se kredia në valutë të huaj, nëse është afatshkurtër, është shumë më fitimprurëse sesa një kredi në para kombëtare pasi që në mungesë të luhatjeve në kursin e këmbimit të valutës së huaj, operacionet për kredi të tilla kërkojnë ripagime më të ulta se në rastin e një kredie në kushte të ngjashme në paratë lokale. Konfigurimi i një kontabiliteti të operacioneve të kredisë shpërndan automatikisht hua ‘të huaja’ sipas llojeve, të cilat përcaktohen nga qëllimet e kredive në valutë të huaj, te kreditorët, marrëveshjet dhe kryen në mënyrë të pavarur të gjitha llojet e operacioneve që ofrohen për kreditë e shërbimit në valutë të huaj. Detyrat e tij përfshijnë kontrollin mbi shpërndarjen korrekte të burimeve të kredisë, përmbushjen në kohë të detyrimeve ndaj tyre dhe pajtueshmërinë me kërkesat e legjislacionit të këmbimit valutor.

Konfigurimi i një kontabiliteti të operacioneve të kredisë në një valutë të huaj automatikisht do të konsiderojë diferencën e kursit të këmbimit për pagesat e interesit, diferencën e kursit të këmbimit për pagimin e borxhit kryesor deri në datën e pagesave, sipas orarit të caktuar për to, i cili gjithashtu është gjeneruar në mënyrë të pavarur nga konfigurimi. Kontrolli mbi valutat e huaja, më saktësisht, monitorimi i normave të tyre aktuale, sistemi i automatizuar i kontabilitetit kryen automatikisht dhe, nëse luhaten ndjeshëm, menjëherë kryen operacione për të rillogaritur pagesat sipas normës së re, duke informuar klientët për këtë automatikisht nga ato kontakte që janë paraqitur në bazën e të dhënave, nëse softueri është i instaluar në institucionin financiar.

Kontabilizimi i operacioneve në valutë të huaj kryhet kur lëshoni fonde kredie, gjatë operacioneve të ripagimit pasues ose kur ato kthehen. Për të llogaritur të gjitha transaksionet, ato janë regjistruar në regjistrat elektronikë pasi që programi mban kontroll të rreptë mbi burimet financiare, duke hartuar formularë të veçantë që rendisin transaksionet, të cilat janë kryer gjatë periudhës së raportimit me detaje të hollësishme për secilën prej tyre, duke përcaktuar datat, arsyet , palët përgjegjëse dhe numri i personave përgjegjës për operacionin.

Ruajtja e burimeve, më e rëndësishmja prej të cilave janë koha dhe financat, është detyra e programit, prandaj, ai thjeshton të gjitha procedurat sa më shumë që të jetë e mundur dhe, në këtë mënyrë, i shpejton ato, duke i lënë stafit vetëm një përgjegjësi - futjen e të dhënave, primare dhe aktuale. Për të regjistruar informacionin e marrë nga përdoruesit, besueshmërinë dhe efikasitetin e tij, sigurohen revista individuale elektronike, në të cilat stafi poston mesazhe në lidhje me veprimet e tyre të kryera në kryerjen e detyrave. Bazuar në këtë informacion, sistemi i automatizuar rillogarit indikatorët që karakterizojnë gjendjen aktuale të proceseve të punës. Bazuar në treguesit e azhurnuar, vendimet e menaxhmentit merren për të vazhduar punën në të njëjtën mënyrë ose për të korrigjuar ndonjë proces nëse devijimi i treguesit aktual nga ai i planifikuar është mjaft i madh. Prandaj, puna operacionale e personelit është e rëndësishme, e cila vlerësohet nga sistemi i kontabilitetit kur llogarit pagat e pjesëve për përdoruesit në fund të periudhës së raportimit.

Vetë programi llogarit një shpërblim mujor të çdo punëtori, duke marrë parasysh cilësinë e informacionit të postuar në regjistrat e punës, kështu që stafi është i interesuar për shtimin në kohë të të dhënave dhe besueshmërinë e tyre. Kontrolli mbi informacionin që vjen nga përdoruesit kryhet nga menaxhmenti dhe vetë sistemi, duke kopjuar këto funksione, pasi ato kanë metoda të ndryshme vlerësimi, duke plotësuar kështu njëra-tjetrën. Menaxhmenti kontrollon regjistrat e personelit për pajtueshmëri me gjendjen aktuale të rrjedhës së punës, për të cilën ata përdorin funksionin e kontrollit, i cili tregon saktësisht se çfarë informacioni iu shtua sistemit që nga kontrolli i fundit dhe, në këtë mënyrë, e përshpejton atë. Sistemi i kontabilitetit të operacioneve të kreditit mban kontroll mbi treguesit, duke vendosur nënshtrim midis tyre, i cili përjashton gabimet.

Programi i kontabilitetit të operacioneve të kredisë gjeneron disa baza të të dhënave, duke përfshirë një linjë produktesh, një CRM nga klienti, një bazë të dhënash kredish, një bazë të dhënash dokumentesh, një bazë përdoruesish dhe një bazë të dhënash të bashkëpunëtorëve. CRM përmban historinë e ndërveprimit me secilin klient që nga momenti i regjistrimit, duke përfshirë thirrjet, takimet, postat elektronike, tekstet e buletinit, dokumentet dhe fotografitë. Baza e të dhënave për kredi përmban historikun e kredive, përfshirë datën e emetimit, shumat, normat e interesit, orarin e ripagimit, përllogaritjen e gjobave, formimin e borxhit dhe ripagimin e kredisë. Kontabiliteti i transaksioneve në bazën e të dhënave të kredive nuk do të marrë shumë kohë pasi secili aplikacion ka një status dhe ngjyrë, kështu që ju mund të monitoroni vizualisht statusin e tij aktual pa hapur dokumente. Sistemi në mënyrë specifike mbështet tregimin me ngjyra të treguesve dhe statuseve në mënyrë që të kursejë kohën e përdoruesve. Ngjyra tregon shkallën e arritjes së rezultatit të dëshiruar.

Sistemi i kontabilitetit të operacioneve të kreditit në mënyrë specifike mbështet unifikimin e formave elektronike. Ata kanë të njëjtin format mbushjeje, të njëjtën shpërndarje informacioni dhe mjete menaxhimi. Programi ofron një dizajn personal të vendit të punës të përdoruesit - më shumë se 50 opsione të dizajnit të ndërfaqes dhe mund të zgjidhen duke lëvizur. Përdoruesit kanë hyrje personale dhe fjalëkalime sigurie për ta, të cilat ofrojnë forma elektronike personale për punë dhe sasinë e kërkuar të informacionit të shërbimit. Identifikimet formojnë një zonë të veçantë pune - një zonë të përgjegjësisë personale, ku të gjitha të dhënat e përdoruesit shënohen me një hyrje, e cila është e përshtatshme kur kërkoni një keqinformues. Ndërfaqja me shumë përdorues ndihmon për të zgjidhur problemin e ndarjes kur përdoruesit kryejnë punë të njëkohshme pasi eleminohet konflikti i ruajtjes së të dhënave. Sistemi gjeneron në mënyrë të pavarur të gjithë rrjedhën aktuale të dokumenteve, përfshirë pasqyrat financiare, të detyrueshme për rregullatorin, një paketë të plotë të dokumenteve për të marrë një kredi.

Programi mban shënime të vazhdueshme statistikore për të gjithë treguesit e performancës, gjë që bën të mundur kryerjen e një planifikimi efektiv për periudhën e ardhshme, për të parashikuar rezultatet. Bazuar në kontabilitetin statistikor, të gjitha llojet e aktiviteteve janë analizuar, duke përfshirë një vlerësim të efektivitetit të personelit, aktivitetin e klientit dhe produktivitetin e vendeve të marketingut. Analiza e të gjitha llojeve të aktiviteteve, të siguruara nga fundi i secilës periudhë raportuese, bën të mundur rregullimin në kohë të proceseve dhe optimizimin e transaksioneve financiare. Programi mbështet komunikime efektive - të brendshme dhe të jashtme, në rastin e parë dritare pop-up, në komunikimin e dytë elektronik - e-mail, SMS, Viber dhe thirrje zanore.