1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за употреба на ткиво
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 261
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за употреба на ткиво

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководство за употреба на ткиво - Слика од екранот на програмата

Сметководството на текстил е спецификација од меѓународна класа која додава ткиво на кој било странски јазик. Работата во ателјето е директно поврзана со снабдување и употреба на додатоци и ткиво. Во индустријата, нивното купување бара пресметување на апликациите по потреба. Спроведување на контрола, земајќи го предвид типот на опрема, ја разгледува важноста на користењето на услугите за поддршка на системот. Подобрената сметководствена структура обезбедува значителна контрола врз употребата на ткивото. Менаџментот во обезбедувањето услуги комбинира употреба на ткиво во производството, на сметка на производството на производот, организирање успешен работен ден. Воспоставено, сметководството за употреба на ткиво е оправдано со достапен, разбирлив, некомплициран софтвер кој овозможува висок квалитет на работа и услуга на потребното ниво. За секоја нарачка, има вградена пресметка на потрошен материјал; тоа покажува кои додатоци во која количина се потребни за шиење. USU ги има потребните јаки страни во управувањето со ткивата и употребата на потрошен материјал. Во индустријата за облека, сметководство за употреба на податоци, споредувајќи ја нивната употреба, го заштедуваме повратот на материјалите. Контролирањето на цената и употребата на ткиво е особено важно во производството. Програмата имплементира услуги по потребниот редослед, контролирајќи го нивното извршување, со што вашиот бизнис ќе се подигне на следното ниво. Сметководство на магацин за ткиво го автоматизира прифаќањето и потрошувачката на ткаенини според фиксни документи.

Целокупната листа на магацински производи е вклучена во номенклатурата, јасно образувајќи документи за целата продажба на производи. Постојат поставки за внесување на стоки, вклучувајќи ги сите карактеристики, големина, количина, слика, индивидуален број. Во кој било оддел од ателјето, можете да прегледувате извештаи за магацини, остатоци од ткиво, додатоци и готови производи. Може да формирате достапност на стоки во моментот, како и нејзина употреба во блиска иднина. Се генерира посебен извештај за користеното ткиво. Врз основа на проценката на производството, се генерира извештај за нарачката. Извештајот вклучува: број на нарачка, име на производ, боја, големина, цена и количина. Сметководство за употреба на ткиво е сметководство на користените материјали и формирање на различни видови извештаи. Со имплементација и воведување, системот за контрола стана полесен и поудобен за работа. Треба да се напомене дека програмата автоматски пресметува сè и открива грешки во производството. Пристапот до апликацијата спречува персоналот самостојно да брише или корегира важна документација. Сметководството во ателјето се врши со шиење и користено ткиво. За да се заврши бизнисот, секој вработен добива плата, која се пресметува со помош на системот. За да се подготви производот, материјалот се отпишува од магацинот. Во процесот на работа, не мора рачно да ја внесувате низата на дејство, а потребното ткиво, самиот систем организира сè. Во некои случаи, можете да направите прилагодувања на ткаенини или кроење. Нарачката на клиентот за време на производството е регистрирана во ателјето според документите, кога е подготвена, таа се испраќа во магацинот на готови производи. Вработениот се води од остатокот на стоката и во магацинот и во ателјето. За секоја апликација се пресметува цената на услугата. Сите овие операции се автоматизираат во единствена база на податоци.

Подолу е краток список на одликите на УСУ. Списокот на можности може да варира во зависност од конфигурацијата на развиениот софтвер.

Употребата на ткиво се снима автоматски со контролен систем;

Формирање на плати на вработените, со оглед на сработеното;

Снабдувањето за производство на фитинзи се евидентира со податоците за залихите, како што се количината, датумот, името, добавувачот;

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео за сметководство за употреба на ткиво

Кога додаваме материјал во номенклатурата, даваме целосен опис, со што добиваме брзо пребарување на производ според какви било параметри;

Товарните белешки за продажба на услуги, фактури, чекови, договори се генерираат автоматски од системот, според претходно пополнетите податоци за сите норми;

Во извештаите за производот, тоа покажува дали предметите биле складирани или неисправни фитинзи, овие производи можат да се автоматизираат со апликација или да се отпишат;

Софтверот USU е формирање на извештаи за билансот на ставки;

Навремено известување на вработените за крајната галантерија, доколку работникот не е на лице место, известувањето доаѓа преку СМС - порака;

УСУ има современи известувања до клиенти, како што се СМС - известување, говорно испраќање, е-пошта;


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Анализата на фитинзи е составена од предметот што е попосакуван и најпродаван, што е помалку префериран и што е најмалку продаден;

USU е планиран, стабилен раст кон успехот и ефективна контрола на управувањето;

Присуството на ставање попуст на спроведувањето на услугата, ги автоматизира готовите документи за точна повторна пресметка;

Го дистрибуира најдобриот вработен во зависност од количината и квалитетот на извршената работа;

Апликацијата го информира дејството на секој ден, обезбедувајќи висока продуктивност;

Базата на податоци ги задржува клиентите за целиот период на постоење на ателјето;

 • order

Сметководство за употреба на ткиво

Системот обезбедува работа, создавање, складирање, обработка, употреба на потребните информации за минатото и сегашноста;

Изготвува и печати секаков вид извештаи, во форма на дијаграми, графики;

Модулот за вработените ги содржи сите информации, наслов, лични податоци и датум на прифаќање на позицијата;

Делот за продажба води сметка за сите продажби на услуги од минатото и сегашноста;

Секој извршен попис се евидентира во форма на табела, со име и количина;

USU вклучува многу други задачи на употреба во модулот за управување со квалитет и развој на производството.