1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Купете сервисно биро
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 825
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Купете сервисно биро

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Купете сервисно биро - Слика од екранот на програмата

За да купите сервис, дали треба долго и внимателно да ја изберете најдобрата опција, а потоа да чекате да дојде специјалист за инсталација? Ништо вакво!

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Главен програмер кој учествуваше во дизајнирањето и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-04-22

Системската компанија USU Software ви ја обезбедува најдобрата програма за услуги во најкус можен рок. Покрај тоа, сите чекори за инсталација се изведуваат од далечина, што ви заштедува време и напор. Значи, брзо и ефикасно го инсталираме софтверот. Купете го и добијте на располагање идеална алатка за сметководство и контрола. Тоа е мултифункционален софтвер дизајниран да решава многу проблеми. Неговата значајна предност е што работи одлично во режим на мултиплеер. Тоа значи дека со купување на сервисен пулт еднаш, ги оптимизирате активностите на сите ваши вработени со еден удар. Апликацијата работи преку Интернет или локални мрежи. Ако сите компјутери во претпријатието се концентрирани во иста зграда, полесно е да се користи втората опција. Со помош на Интернет, можете да синхронизирате објекти оддалечени еден од друг и да работите дури и од далечина. Секој корисник се регистрира во програмата посебно. Во овој случај, се издава лична лозинка заштитена со лозинка. Благодарение на овие мерки, вие ја обезбедувате безбедноста на работниот процес, како и добивате можност да ги следите активностите на вработените. Правата за пристап на корисниците се разликуваат во зависност од нивните работни обврски. Така, менаџерот и неколку луѓе блиски до него го гледаат целиот опсег на можности за апликација на работната маса и ги користат без никакви ограничувања. Обичните вработени работат само директно вклучени во нивната област на блокови за овластување на бирото. Менито на сервисната маса се состои од три секции - модули, референтни книги и извештаи. Пред да продолжите со понатамошната работа, треба да ги пополните референтните книги. Не плашете се, ова се прави само еднаш, а во иднина гарантира автоматизација на многу повторливи операции на масата. Со наведување овде список на вработени и обезбедената услуга, не ги дуплирате кога креирате нови барања - системот сам ги заменува потребните информации. Освен тоа, делот за референци е во фокусот на специфичните регулирани поставки за вашите понатамошни дејства. Основните пресметки се вршат во модули. Овде автоматски се креира обемна база на податоци, во која се чуваат записи за сите операции на институцијата. За да не губите минута дополнително време на ова, можете да ја користите функцијата за контекстуално пребарување. Како работи? На горниот дел од прозорецот има посебен прозорец каде што го внесувате името на клиентот или името на датотеката што ја барате. Во рок од неколку секунди, програмата прикажува комплетна листа на совпаѓања во базата на податоци, а вие само треба да ја изберете опцијата што ја сакате. Во исто време, важно е софтверот да ги поддржува повеќето канцелариски формати, што го олеснува управувањето со протокот на документи. Освен тоа, овде континуирано се спроведува детален мониторинг, чии резултати се трансформираат во различни менаџерски и финансиски извештаи. Тие се чуваат во последниот дел со соодветното име. Врз основа на овие извештаи, можете многу побрзо да го постигнете посакуваниот резултат. Покрај основната функционалност, можете да купите дополнителни блокови за нарачка. Тоа е „Библија на модерен лидер“ или интеграција со телефонски централи.

Да се купи сервис е само првиот чекор до успехот. Ние ви помагаме да го направите останатото без да трошите дополнителни пари за тоа.Нарачајте купен сервис

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Купете сервисно биро

Лесниот интерфејс е создаден земајќи ја предвид разликата во вештините на луѓето кои работат во истото поле. Оттука, ова поставување е совршено и за професионалци и за почетници. Апликацијата има сопствено виртуелно складирање со речиси неограничен волумен. Вие дури и не треба да ја напуштите вашата канцеларија за да купите таков софтвер. Презентираното сервисно биро е способно да ја поедностави дури и најзбунувачката инфраструктура. Во исто време, може да се купи од државни и приватни претпријатија. Има и задолжителна регистрација според секоја корисничка процедура. Тоа е гарант за безбедност што не одзема многу време. Откако купил сервис, шефот на претпријатието добива идеална алатка за сметководство и контрола на располагање. Резервното складирање штити од непредвидени ризици. Дали избришавте важен документ? Не е важно, само вратете го повторно. Распоредот за резервни копии и други активности на програмата е однапред конфигуриран. Постои специјална функција за распоредувач на задачи. Флексибилен систем за контрола на пристап овозможува регулирање на информациите доставени до вработените во обработката. Регулирајте ја итноста за завршување на одредени задачи. Континуирана комуникација помеѓу оддалечените гранки поради формирање на единствена база. Можете да купите дополнителни функции на сервисното биро за да додадете поголема личност на вашиот проект. Мобилните апликации може да таргетираат персонал или клиенти. Според тоа, тие вршат различни функции со иста ефикасност. Со купување на бонус во форма на интеграција со телефонски централи, олеснете го процесот на комуникација со кој било претплатник. Персонализираното и масовното испраќање до потрошувачкиот пазар помагаат многу луѓе да останат во тек во исто време. Демо верзија на апликацијата е достапна за секого. Ако имате дополнителни прашања, ве молиме контактирајте со нас, ние дефинитивно ви даваме сеопфатни одговори. Откривањето на автоматизацијата на деловните операции даде поттик за развој на нова дисциплина за управување наречена реинженеринг на деловни процеси. Токму реинженерингот стана еден од најважните лостови за успешно преструктуирање на американските компании, овозможувајќи им успешно да ја вратат неефикасноста на лидерството во светот и да обезбедат невиден раст на американската економија и на берзата.