1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Контрола на пултот за помош
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 475
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Контрола на пултот за помош

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Контрола на пултот за помош - Слика од екранот на програмата

Во последниве години, вообичаено е да се автоматизира контролата на Help Desk за правилно следење на тековните работни процеси и барања, регулирање на ресурсите, формирање на кадровска структура и автоматско подготвување извештаи и регулаторни документи. Автоматската контрола овозможува истовремено следење на сите операции на Help Desk, навремено надополнување на материјалните ресурси, барање бесплатни специјалисти или купување на некои делови и резервни делови, воспоставување ветувачки и заемно корисни односи со клиентите.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Главен програмер кој учествуваше во дизајнирањето и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-04-18

Долго време, софтверскиот систем USU (usu.kz) развива софтверски решенија во форматот Help Desk кои ви овозможуваат ефикасно да ги контролирате барањата на корисниците и компаниите, услугата и техничката поддршка во различни области на ИТ-сферата . Не е тајна позицијата на контрола во голема мера е одредена од човечкиот фактор. Програмата ја ослободува организацијата од оваа зависност, ги намалува секојдневните трошоци и ги намалува ризиците. Ниту една операција не поминува незабележана. Стандардно, инсталиран е специјален модул за предупредување за информации. Регистрите на Help Desk содржат детални резимеа на барања и клиенти, регулативи и аналитички примероци. Контролата врз активностите на структурата подразбира активно следење на тековните операции кога можете брзо да одговорите на најмалите проблеми. Директната контрола се врши во реално време. Ако некои нарачки може да бараат дополнителни ресурси (делови, резервни делови, специјалисти), програмата брзо ве известува за тоа. Корисниците треба правилно да ја стават сложувалката, да нарачаат операција и да го изберат вистинското време.

Преку платформата Help Desk, доста е лесно да се разменуваат информации, графички и текстуални, датотеки, извештаи за управување, статистички и аналитички пресметки. Секој аспект од управувањето со организацијата е под контрола. Help Desk ги следи и прашањата за комуникација со клиентите, што автоматски го подобрува квалитетот на контролата. Можете да го користите модулот за СМС пораки, ефикасно да ги промовирате услугите на компанијата, да испраќате информации за рекламирање, да стапите во дијалог со клиентите.Нарачајте контролен пулт за помош

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Контрола на пултот за помош

Не заборавајте за одговорноста на Help Desk. Тој се фокусира на карактеристиките на инфраструктурата, личните преференци, стандардите за техничка поддршка, долгорочните цели и задачи што компанијата си ги поставува овде и сега, како и на краток рок. Автоматската контрола ќе биде најдоброто решение. Никогаш порано контролата не била толку сигурна и удобна, земајќи ги предвид сите суптилности и нијанси на работната средина. Ви предлагаме прво да ја совладате демо верзијата на производот, да вежбате и да одлучите за функционалната опрема.

Програмата Help Desk ги следи тековните процеси на сервисирање и техничка поддршка, врши автоматска контрола врз извршувањето на нарачката, и квалитетот на работата и неговото време. Електронскиот асистент не е навикнат да губи време, вклучително и за регистрација на нова жалба, формирање на регулаторна документација и известување. Преку распоредувачот, многу е полесно да се контролираат сите фази од извршувањето на следното барање, слободно да се префрлате помеѓу задачите. Ако извршувањето на одредена нарачка може да бара дополнителни ресурси, тогаш софтверот известува за ова.

Конфигурацијата на Help Desk им се допаѓа на сите корисници без речиси никакви исклучоци. Тој е брз, ефикасен и има пријателски и интуитивен интерфејс. Секоја фаза на производство е предмет на контрола, што пак овозможува да се реагира на проблеми со брзината на молња, внимателно да се изберат изведувачи и да се следи позицијата на материјалниот фонд. Не е забрането да се одржува контакт со клиентите преку вградениот модул за пораки. Корисниците можат брзо да разменуваат информации, графички и текстуални датотеки, извештаи за управување. Системот Help Desk ги следи и оценува перформансите на персоналот, го прилагодува целокупниот обем на работа и се обидува да одржи оптимално ниво на вработување. Со помош на автоматска контрола, можете да ги следите и тековните задачи и работните процеси, и долгорочните цели, стратегијата за развој на организациите, механизмите за промовирање и рекламирање услуги. Модулот за известување е стандардно инсталиран. Не постои полесен начин постојано да го држите прстот на пулсот на настаните. Треба да размислите за способноста да се интегрирате со напредни сместувања и услуги. Софтверот е идеален за сервисни центри, услуги за техничка поддршка, ИТ компании, без разлика на големината и специјализацијата. Не сите алатки најдоа место во основната конфигурација на производот. Некои од нив се претставени одделно. Погледнете ја листата на платени додатоци. Треба да започнете што е можно поскоро да се запознаете со проектот и да ги одредите придобивките. Демо верзијата е достапна бесплатно. Кога ќе се променат условите за работа на организацијата, системот на деловни процеси усвоен во него може да стане неефикасен, што бара одредена целна промена во овој систем или оптимизација на деловните процеси. Оптимизацијата е фундаментално преиспитување на деловните процеси на компанијата за да се постигнат фундаментални подобрувања во главните релевантни индикатори на нивните активности: цена, квалитет, услуги и темпо. Дејства кои ја придружуваат оптимизацијата и водат до зголемување на ефикасноста на претпријатието: неколку работни процедури се комбинираат во една. Процесот е компресиран хоризонтално. Доколку не е возможно да се доведат сите чекори на процесот на една работа, тогаш се создава тим кој е одговорен за овој процес, што неминовно води до одредени одложувања и грешки кои се јавуваат при пренесувањето на работата помеѓу членовите на тимот. Сето ова може да доведе до одредени последици, но не и нашиот тим на USU Software, каде што ќе најдете програма погодна за вашите најстроги барања.