1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Автоматизација на обработката на барањата до службата за техничка поддршка
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 510
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Автоматизација на обработката на барањата до службата за техничка поддршка

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Автоматизација на обработката на барањата до службата за техничка поддршка - Слика од екранот на програмата

Автоматизацијата на барањата за обработка е одличен начин за подобрување на ефикасноста на услугата за техничка поддршка. Сепак, вреди внимателно да се пристапи кон изборот на алатки - ова е еден од најважните аспекти. Автоматизацијата на програмата за обработка на барања од системот USU Software ја поедноставува вашата сервисна задача што е можно повеќе и ослободува повеќе време за одмор и развој. Овде можете да регистрирате повици не само за услугата што обезбедува техничка поддршка. Инсталацијата е идеална за сервисни центри, сервис за информации за автоматизација, јавни и приватни претпријатија. Стотици луѓе се способни да работат во него во исто време, а сето тоа - без губење на брзината и продуктивноста. Секој од нив се подложува на задолжителна регистрација и добива свој најава заштитена со лозинка. Ја прави автоматизацијата на вашите барања поефикасна и гарантира безбедност на барањата. Обработката на информациите за барањата е многу побрза, а нејзините резултати се евидентираат во заедничка база на податоци. Овде можете да го најдете саканиот запис во секое време, да го уредите или избришете по ваша дискреција. Дали мислите дека не треба сите технички документи да бидат во јавен домен? Потоа поставете го разграничувањето на корисниците. Значи, на вработениот му се дава ограничена количина на информации директно поврзани со неговата работа. Со внимателен пристап, техничката поддршка е експертска и без одвраќање. Техничкиот менаџер и неговите блиски ја гледаат целосната слика за тоа што се случува и работат во сите технички модули за снабдување. Пред да започнете со работа во системот, треба еднаш да ги внесете воведните информации во меморијата на апликацијата. Овозможува понатамошна автоматизација на различни технички операции. На пример, внесувате список на вработени и обезбедувате услуга, а кога генерирате документ, самата програма за автоматизација ги заменува податоците во соодветните делови. Покрај тоа, огромното мнозинство канцелариски формати се поддржани овде. Кога креирате нова апликација, можете веднаш да ја наведете нејзината категорија. Ова овозможува да се подредат задачите според степенот на релевантност, прво обработувајќи ги најважните. Можете да ја следите динамиката на дејствијата на секое лице со дистрибуирање на обемот на работа помеѓу специјалисти. Апликацијата за автоматизација создава заедничка база на податоци која постепено ја акумулира документацијата на претпријатието. За брзо да ја пронајдете датотеката за обработка што ви треба овде и да не губите дополнително време, овозможете ја функцијата за контекстуално пребарување. Ова е важен чекор во автоматизацијата на барањата до вашата техничка служба. Доволно е да внесете неколку букви или броеви на апликации за да се прикажат пронајдените совпаѓања во базата на податоци. По прелиминарната конфигурација на поддршката, резервната складирање стапува во игра. Можно е да се најдат копии од какви било записи за автоматизација од главната база на податоци, дури и ако случајно се оштетени или избришани. Доколку е потребно, функционалноста на софтверот подлежи на промени по нарачка. Така можете да ја добиете личната Библија на современите директори - џебен извршен водич во деловниот свет. Со инстантна проценка на квалитетот, можете да ги испитате преференциите на барањата на потрошувачкиот пазар, како и да ги исправите можните грешки. Изберете ги најдобрите начини за поедноставување на организациските активности - изберете ја понудата на софтверот USU!

 • Видео од автоматизација на обработка на барања до службата за техничка поддршка

Со обработката на барањата до автоматизација на услугата за техничка поддршка, значително ја олеснувате работата на претпријатието. Широката база на податоци ги координира активностите на вработените на кое било растојание. Брза процедура за регистрација со доделување на лично корисничко име и лозинка. Софистицираните безбедносни мерки ве штитат од непотребни ризици и ги штитат вашите податоци побезбедно од сефовите. Брзата обработка на барањата помага да се стекне репутација на доверлива компанија и да се зајакне нејзината позиција на пазарот. Лесното прилагодување го приспособува системот за автоматизација на вашите потреби. Корисникот самостојно регулира многу аспекти на работа со софтверот. Кога користите масовно или индивидуално испраќање, комуникацијата со потрошувачите не претставува ни најмала тешкотија. Најпоедноставен интерфејс со кој може да се справи дури и дете. Главната работа е да примените малку трудољубивост и да се запознаете со упатствата од специјалистите за софтвер USU. Обработката на барањата за програмата за одржување техничка поддршка овозможува да се работи во различни формати. Планирајте го вашиот бизнис предвреме. Овде можете да направите план за секое лице и да ги следите фазите на нивното спроведување. Апликацијата автоматски генерира многу менаџерски извештаи врз основа на правична анализа. Не треба долго да чекате за да го инсталирате овој софтвер!

Постапката се спроведува на далечина, веднаш по склучувањето на договорот и плаќањето. Софтверот за техничка помош е дополнет со различни функции направени по нарачка, како што е можноста за работа на кој било јазик во светот. Подобрете го снабдувањето со интегрирање со телефонските централи или официјалната веб-страница на компанијата. Идеален за работа со јавноста во јавни и приватни организации. Во овој случај, дозволен е кој било број на активни корисници. Уште повеќе предности на снабдувањето се претставени во демо верзијата апсолутно бесплатно!

 • order

Автоматизација на обработката на барањата до службата за техничка поддршка

Чекорите за оптимизација на сите барања за деловна обработка се изведуваат по природен, а не линеарен редослед. Ова дозволува обработката да се паралелизира секогаш кога е можно. Активноста за обработка има различни опции за автоматизација на извршувањето. Треба да има различни верзии на извршување, во зависност од конкретната ситуација, а секоја опција за автоматизација треба да биде едноставна и разбирлива. Работата се врши онаму каде што е соодветно. Во исто време, работата се распределува помеѓу границите на одделенијата, а непотребната интеграција е елиминирана. Бројот на проверки и контролни активности за автоматизација е намален. Тие треба да работат непречено, што ќе ги намали времето и трошоците за процесите на услугите за поддршка.