1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Postimi i adresës
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 203
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Postimi i adresës

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Postimi i adresës - Pamja e ekranit të programit

Postimi i drejtpërdrejtë është një mjet progresiv për biznesin modern. Për çfarë shërben dhe cili program është më i miri për t'u përdorur për postime direkte? Më shumë për këtë. Postimi i drejtpërdrejtë është një nga komponentët e marketingut të drejtpërdrejtë. Postimi i drejtpërdrejtë kryhet në adresa specifike të postës elektronike, mund të dërgohen bileta, katalogë, bonuse, disqe, prezantime, video, kartolina, gazeta, informacione reklamuese, prezantime dhe produkte të tjera marketingu. Si personat juridikë ashtu edhe individët mund të regjistrohen në listën e postimeve. Duke përdorur postimet e synuara, subjektet e biznesit dhe pjesëmarrësit e tjerë informojnë audiencën e synuar sipas vendndodhjes, ky është një komponent i rëndësishëm, sepse adresuesi merr informacionin e nevojshëm shpejt dhe individualisht, pa ndërmjetës. Është e rëndësishme të zgjidhni softuerin e duhur për postime direkte. Shpërndarja e synuar mund të jetë masive dhe e synuar. Në rast të shpërndarjes masive të çdo mesazhi, kryhet shpërndarja e përgjithshme e adresave arsimore; në rast të shpërndarjes së synuar, informacioni ka të bëjë vetëm me audiencën e synuar. Shpërndarja masive, si rregull, zgjidhet në bazë gjeografike; kjo qasje është e zbatueshme, për shembull, kur hapni një dyqan të ri, nëse pronari dëshiron t'u përcjellë konsumatorëve të tij të mundshëm datën e hapjes, asortimentin, etj. Postimi i adresave mund të jetë i rëndësishëm për ndërmarrjet tregtare, kompanitë prodhuese, për qendrat sportive, pastruesit kimik, kompanitë logjistike, institucionet mjekësore, kompanitë financiare dhe të udhëtimit, dyqanet e riparimit, qendrat e trajnimit dhe çdo organizatë tjetër. Postimi i drejtpërdrejtë është një mënyrë për të mbajtur kontakte me klientët tuaj, si dhe me blerësit dhe klientët e mundshëm të shërbimeve. Është shumë e rëndësishme të mendoni për listën e postimeve në mënyrë që duke hapur një e-mail adresuesi të kuptojë thelbin e mesazhit ose letrës së dërguar, për të cilën ai është shqetësuar. Për të kryer saktë shpërndarjen e postës elektronike, është e rëndësishme të zgjidhni softuerin e duhur, një prej produkteve të tilla është një burim nga kompania Universal Accounting System. Në program, ju mund të mbani gjurmët e klientëve, me futjen e informacionit të nevojshëm të kontaktit. Në USU mund të vendosni dërgimin automatik të mesazheve SMS, shpërndarjen e adresave të mesazheve elektronike. Për sa i përket dërgimit të drejtpërdrejtë me postë elektronike, ai mund të kryhet me skedarë, formularë, dokumente etj. Sistemi mund të konfigurohet për postime masive. Programi ofron edhe mundësinë e dërgimit të drejtpërdrejtë të postës përmes Viber-it, kur integrohen me telefoninë, përmes programit mund të kryhen thirrje zanore, ato mund të bëhen automatikisht dhe individualisht, në pikë. Aplikacioni bën të mundur gjenerimin e llojeve të ndryshme të shablloneve të njoftimeve dhe kështu me radhë. Programi është shumë i lehtë për të punuar me të, nuk është i ngarkuar me funksionalitete të panevojshme. Ne zgjedhim çdo funksion shtesë për të porositur. Mund të kryeni një fillim të shpejtë duke importuar informacion nga media elektronike, ose mund ta futni manualisht. Eksportimi i shpejtë i të dhënave është gjithashtu i disponueshëm. Në faqen tonë të internetit mund të gjeni një version provë të produktit, të cilin ne do t'ju ofrojmë falas për një periudhë të caktuar. Sistemi universal i kontabilitetit - postimi i synuar dhe shumë mundësi të tjera për biznesin tuaj në një softuer.

Programi për thirrjen e klientëve mund të telefonojë në emër të kompanisë suaj, duke transmetuar mesazhin e nevojshëm për klientin në modalitetin zanor.

Programi i postimit ju lejon të bashkëngjitni skedarë dhe dokumente të ndryshme në një bashkëngjitje, të cilat gjenerohen automatikisht nga programi.

Kur dërgoni SMS me shumicë, programi për dërgimin e SMS para-llogarit koston totale të dërgimit të mesazheve dhe e krahason atë me gjendjen në llogari.

Programi për dërgimin e njoftimeve do t'ju ndihmojë t'i mbani klientët tuaj gjithmonë të përditësuar me të rejat më të fundit!

Programi i buletinit të emailit është i disponueshëm për t'u dërguar klientëve në të gjithë botën.

Për të njoftuar klientët për zbritjet, për të raportuar borxhet, për të dërguar njoftime ose ftesa të rëndësishme, do t'ju duhet patjetër një program për letra!

Ju mund ta shkarkoni programin për postim në formën e një versioni demo për të testuar funksionalitetin nga faqja e internetit e Sistemit Universal të Kontabilitetit.

Programi për thirrjet dalëse mund të ndryshohet sipas dëshirës individuale të klientit nga zhvilluesit e kompanisë sonë.

Postimi dhe kontabilizimi i letrave kryhet përmes postimit të e-mail për klientët.

Programi për mesazhe SMS gjeneron shabllone, në bazë të të cilave mund të dërgoni mesazhe.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-05-30

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Softueri SMS është një asistent i pazëvendësueshëm për biznesin tuaj dhe ndërveprimin me klientët!

Programi për postime masive do të eliminojë nevojën për të formuar mesazhe identike për secilin klient veç e veç.

Programi falas për dërgimin e postës në e-mail dërgon mesazhe në çdo adresë e-mail që ju zgjidhni për dërgim nga programi.

Një program për dërgimin e SMS do t'ju ndihmojë t'i dërgoni një mesazh një personi specifik, ose të bëni një postim masiv te disa marrës.

Programi për dërgimin e letrave në numrat e telefonit ekzekutohet nga një rekord individual në serverin sms.

Programi për SMS në internet ju lejon të analizoni dërgimin e mesazheve.

Një program falas i mesazheve SMS është i disponueshëm në modalitetin e testimit, blerja e vetë programit nuk përfshin praninë e tarifave të abonimit mujor dhe paguhet një herë.

Softueri i postimeve Viber lejon dërgimin e postës në një gjuhë të përshtatshme nëse është e nevojshme për të bashkëvepruar me klientë të huaj.

Programi i automatizuar i mesazheve konsolidon punën e të gjithë punonjësve në një bazë të dhënash të vetme programi, gjë që rrit produktivitetin e organizatës.

Një program falas për shpërndarjen e postës elektronike në modalitetin e provës do t'ju ndihmojë të shihni aftësitë e programit dhe të njiheni me ndërfaqen.

Programi i mesazheve viber ju lejon të formoni një bazë të vetme klientësh me aftësinë për të dërguar mesazhe te mesazheri Viber.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Programi për dërgimin e SMS nga një kompjuter analizon statusin e secilit mesazh të dërguar, duke përcaktuar nëse ai është dorëzuar apo jo.

Telefonuesi falas është i disponueshëm si një version demo për dy javë.

Programi Sistemi i kontabilitetit Universal mund të përshtatet plotësisht për postime direkte.

Softueri bën të mundur formimin e një baze informacioni për klientët dhe për çdo subjekt tjetër me të cilin duhet të ruani ndërveprimin.

Në sistem, mund të konfiguroni dërgimin e mesazheve SMS, mund të kryhet individualisht dhe me shumicë.

Aplikacioni mund të programohet për të dërguar postime masive në data ose orë specifike, me shabllone ose bashkëngjitje të parazgjedhura.

Përmes softuerit, ju mund të kryeni shpërndarje masive të e-mail adresave.

Çdo skedar mund t'i bashkëngjitet mesazheve të adresave.

Nëpërmjet USU, ju mund të kryeni postime moderne direkte në Viber.

Nëse kompania juaj ofron integrim me telefoninë, ju do të jeni në gjendje të bëni thirrje zanore. Aplikacioni do të telefonojë një organizatë ose individ në emrin tuaj dhe do të japë informacione të rëndësishme.

Në program, mund të krijoni modele të ndryshme për njoftime ose mesazhe me tekst.Porosit një adresë postare

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Postimi i adresës

Modelet mund të ruhen dhe të përdoren në aktivitetet e ardhshme.

Të gjitha informacionet në program konsolidohen dhe ruhen në histori.

USU dallohet nga një dizajn i bukur, një hapësirë pune e thjeshtë dhe e kuptueshme, një kapacitet funksionaliteti, qasje moderne ndaj kontabilitetit dhe menaxhimit të biznesit.

Një program i lehtë nuk do t'ju detyrojë të shpenzoni shumë kohë për të zotëruar parimet e softuerit.

Mund ta nisni shpejt aktivitetin tuaj në softuer duke importuar të dhëna nga media elektronike, ose mund të futni të dhëna manualisht.

Në program, ju mund të dalloni aksesin për punonjës të ndryshëm.

Sistemi ka veçori të tjera, për të cilat mund të mësoni më shumë në faqen tonë të internetit.

Ju mund të punoni në program në çdo gjuhë të përshtatshme për ju.

USU është një produkt plotësisht i licencuar.

Sistemi universal i kontabilitetit - punë e përshtatshme me postime të synuara dhe mjete të tjera për menaxhimin e biznesit.