1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan angkutan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 49
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan angkutan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan angkutan - Potret layar program

Kalayan pamekaran jasa online pikeun ngagaleuh barang, perusahaan angkutan parantos nampi palanggan tambahan. Malah toko leutik, nyoba tahan perjuangan unequal kalawan pesaing, nawarkeun layanan pangiriman pikeun genah konsumén. Nalika datang ka perusahaan anu khusus dina angkutan barang, organisasi anu kompeten dina prosés kerja sareng ngalaporkeun bakal ngabantosan tetep ngambang di daérah ieu. Ku leres-leres ngitung pangiriman di perusahaan angkutan, janten mungkin henteu ngan ukur ngajaga posisina di pasar barang sareng jasa, tapi ogé pikeun maju.

Kontrol pangiriman di perusahaan angkutan penting henteu ngan ukur pikeun organisasi internal padamelan. Pangiriman telat, karusakan barang sareng masalah sanésna anu timbul dina industri ieu ogé kedah ditingali dina laporan sareng akuntansi supados ngembangkeun strategi pikeun ngaminimalkeun waktos transaksi sareng biaya transportasi. Dilumangsungkeun catetan angkutan kedah ngawengku sakabéh faktor, nyadiakeun informasi lengkep.

Keur kalibet dina akuntansi jeung kontrol, pausahaan angkutan jalan ngamekarkeun model tangtu pikeun ngatur kaayaan, ngajaga ngalaporkeun jeung aliran dokumén sacara umum. Kontrol sareng akuntansi pangiriman di perusahaan treuk ngabantosan ngontrol kurir, posisi barang, waktos kadatangan, gerakan kendaraan. Aya sistem anu nunjukkeun posisi unit angkutan sacara real waktos, anu nyayogikeun komunikasi kontinyu sareng supir. Ieu ogé ngawengku akuntansi keur suluh spent, waragad perbaikan, hukuman pikeun non-pangiriman (telat, karuksakan atawa leungitna parsél a). Éta ngalacak gajih para supir sareng karyawan sanés.

Departemén perusahaan pangiriman angkutan anu tanggung jawab pikeun kandaraan ogé nyimpen rékamanna, ngalacak kaayaanana, eusian dokuméntasi anu aya hubunganana (contona, pikeun ngagem sareng cimata), nganalisis kauntungan tina ngagunakeun kendaraan khusus saluyu sareng jarak sareng itungan béngsin pikeun eta. Inpormasi ieu dipidangkeun dina akuntansi pengiriman barang pikeun perusahaan pengiriman. Nyimpulkeun hasil akuntansi pikeun departemén khusus, kami nampi data anu umum pikeun sadayana perusahaan. Hatur nuhun kana akuntansi sapertos kitu, henteu ngan ukur kontrol kaayaan armada kendaraan, tapi ogé kauangan perusahaan sorangan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali ti luhur, akuntansi teu gampang. Teu salawasna spesialis ti departemen akuntansi anu nyimpen rékaman pausahaan angkutan bisa bebas ngolah sagala indikator. Program khusus anu ngalaksanakeun seueur prosés sacara otomatis nyalametkeun dina masalah sapertos kitu. Contona, software (software) bakal ngalakukeun itungan indikator dina kasuksésan pangiriman, pausahaan, kontrol dina ngan hitungan detik. Pikeun babandingan, hiji jalma bakal geus spent leuwih waktos dina tahap ngumpulkeun informasi diperlukeun pikeun akuntansi jeung itungan.

Sistem Akuntansi Universal (USU) mangrupikeun parangkat lunak - pamimpin dina akuntansi, ngalaporkeun sareng dokuméntasi. Sistem Akuntansi ngajadikeun otomatis sababaraha operasi anu saacanna dilakukeun sacara manual. Éta idéal pikeun akuntansi pikeun pangiriman di parusahaan angkutan geus alatan kanyataan yén kamampuhna pikeun ngahijikeun jeung alat-alat ngidinan Anjeun pikeun ménta indikator dipikahoyong jarak jauh, otomatis tur online.

Parangkat lunak jasa kurir ngamungkinkeun anjeun gampang ngatasi rupa-rupa pancén sareng ngolah seueur inpormasi ngeunaan pesenan.

Akunting pinuh ku jasa kurir tanpa masalah sareng repot bakal disayogikeun ku parangkat lunak ti perusahaan USU kalayan fungsionalitas anu saé sareng seueur fitur tambahan.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-20

Akuntansi pikeun pangiriman nganggo program USU bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngalacak minuhan pesenan sareng ngawangun jalur kurir sacara optimal.

Program kurir bakal ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun rute pangiriman sareng ngahémat waktos perjalanan, ku kituna ningkatkeun kauntungan.

Automation pangiriman anu dieksekusi sacara kompeten ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun karya kurir, ngahémat sumber daya sareng artos.

Otomatisasi jasa kurir, kalebet pikeun usaha leutik, tiasa nyandak kauntungan anu ageung ku ngaoptimalkeun prosés pangiriman sareng ngirangan biaya.

Upami perusahaan meryogikeun akuntansi pikeun jasa pangiriman, maka solusi anu pangsaéna nyaéta parangkat lunak ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas canggih sareng ngalaporkeun anu lega.

Program pikeun pangiriman barang ngamungkinkeun anjeun gancang ngawas palaksanaan pesenan boh dina jasa kurir sareng logistik antar kota.

Kalayan akuntansi operasional pikeun pesenan sareng akuntansi umum di perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal ngabantosan.

Lacak pangiriman barang nganggo solusi profésional ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas sareng laporan anu lega.

Program pangiriman ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak minuhan pesenan, ogé ngalacak indikator kauangan umum pikeun sadayana perusahaan.

Kontrol otomatis kendaraan di perusahaan pangiriman.

Pendekatan anyar pikeun akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan trucking.

Komunikasi gancang sareng supir. Kamampuhan pikeun ngarobah pangiriman rute dina lebet.

Kontrol kana sadaya indikator pikeun kendaraan anu aub. Nyukcruk istilah pangropéa, istilah operasi, jam gawé, waktos perjalanan.

Sistem anu gampang pikeun ngalacak waktos kerja kurir, ngitung gajina. Nampilkeun sadaya inpormasi anu dianggo dina éta (panjangna jasa, kagiatan, tugas réngsé, gaji, cuti sakit, bonus).

database produk merenah. Kamampuhan pikeun gampang ngatur data, manggihan parsél dina sistem ku nomer, produsén, panarima.

Pembukuan sareng akuntansi perusahaan angkutan. Sistem Akuntansi cocog pikeun perusahaan naon waé orientasi sareng ukuran. Di daérah naon waé usaha anjeun dipromosikeun, program éta bakal tiasa ngaoptimalkeunana.



Mesen hiji akuntansi pikeun pangiriman di parusahaan angkutan

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Akuntansi pikeun pangiriman di perusahaan angkutan

Nyederhanakeun kontrol pangmayaran asup sareng kaluar. Parangkat lunak ngagaduhan sistem béwara anu diwangun anu bakal nyarioskeun ka anjeun yén tanggal parantos caket, yén aya anu henteu mayar dina waktosna.

Wangunan gancang laporan ngeunaan pangiriman angkutan barang. Pintonan sadaya indikator anu relevan. Kamampuhan pikeun nyortir persis indikator-indikator anu anjeun hoyong ngawangun laporan.

Ngahasilkeun rute dina program, nyandak kana akun sadaya titik sareng tujuan.

panganteur multiuser.

Perlindungan profil anjeun sareng data pribadi.

aksés jauh. Genah nyaeta dina jalan aksés ka informasi diperlukeun tetep. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta Internét.

Tinjauan kaayaan di gudang pangiriman angkutan, akuntansi pikeun gerakan produk di gudang, ngawaskeun patuh kaayaan gudang pakait jeung pedaran produk.

Mastikeun pangiriman gancang, ningkatkeun tracking.

Bentuk laconic pikeun laporan kalayan logo organisasi angkutan anjeun. Mintonkeun dina formulir ukur item nu diperlukeun dina topik husus.

Kasimpulan indikator pikeun sadaya garasi kendaraan bermotor, pikeun kurir, departemén, jsb.