1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti për dërgesë në një kompani transporti
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 194
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për dërgesë në një kompani transporti

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti për dërgesë në një kompani transporti - Pamja e ekranit të programit

Me zhvillimin e shërbimeve online për blerjen e mallrave, kompanitë e transportit kanë fituar klientë shtesë. Edhe dyqanet e vogla, duke u përpjekur të përballojnë luftën e pabarabartë me konkurrentët, ofrojnë shërbimin e dërgesës për lehtësinë e klientëve. Kur bëhet fjalë për një kompani që është e angazhuar në mënyrë specifike në transportin e mallrave, organizimi kompetent i procesit të punës dhe raportimit do të ndihmojë për të qëndruar në këmbë në këtë fushë. Duke llogaritur saktë shpërndarjen në një kompani transporti, bëhet e mundur jo vetëm të ruash pozicionin e saj në tregun e mallrave dhe shërbimeve, por edhe të ecësh përpara.

Kontrolli i dorëzimit në një kompani transporti është i rëndësishëm jo vetëm për organizimin e brendshëm të punës. Dorëzimi i vonuar, dëmtimi i mallrave dhe problemet e tjera që lindin në këtë industri duhet të pasqyrohen gjithashtu në raportim dhe kontabilitet në mënyrë që të zhvillohen strategji për të minimizuar kohën e transaksionit dhe kostot e transportit. Regjistrimet e kryera të transportit duhet të mbulojnë të gjithë faktorët, duke ofruar informacion të plotë.

Duke qenë të angazhuara në kontabilitet dhe kontroll, kompanitë e transportit rrugor zhvillojnë modele të caktuara për rregullimin e situatave, ruajtjen e raportimit dhe rrjedhës së dokumenteve në përgjithësi. Kontrolli dhe llogaritja e dërgesave në një kompani kamionëshe ndihmon në kontrollin e korrierëve, pozicionin e mallrave, oraret e mbërritjes, lëvizjen e automjeteve. Ka sisteme që shfaqin pozicionin e një njësie transporti në kohë reale, të cilat sigurojnë komunikim të vazhdueshëm me shoferin. Kjo përfshin gjithashtu llogaritjen e karburantit të shpenzuar, kostot e riparimit, gjobat për mosdorëzimin (vonesa, dëmtime ose humbje të një parcele). Ai mban gjurmët e pagave të shoferëve dhe punonjësve të tjerë.

Departamentet e kompanive të transportit përgjegjës për automjetet gjithashtu mbajnë shënime për to, gjurmojnë gjendjen e tyre, plotësojnë dokumentacionin përkatës (për shembull, për konsumimin), analizojnë përfitimin e përdorimit të një automjeti të caktuar në përputhje me distancën dhe llogaritjen e benzinë për të. Ky informacion shfaqet në kontabilitetin e transportit për kompaninë e transportit. Duke përmbledhur rezultatet e kontabilitetit për departamente specifike, marrim të dhëna që janë të zakonshme për të gjithë ndërmarrjen. Falë një kontabiliteti të tillë, kryhet jo vetëm kontrolli mbi gjendjen e flotës së automjeteve, por edhe mbi financat e vetë ndërmarrjes.

Siç mund ta shihni nga sa më sipër, kontabiliteti nuk është i lehtë. Nuk është gjithmonë që specialistët nga departamenti i kontabilitetit që mbajnë shënime të kompanive të transportit janë në gjendje të përpunojnë në mënyrë të pavarur të gjithë treguesit. Programet e specializuara që kryejnë shumë procese vijnë automatikisht në shpëtim në çështje të tilla. Për shembull, softueri (softueri) do të kryejë llogaritjen e treguesve për suksesin e dorëzimit, kompanisë, kontrollit në vetëm disa sekonda. Për krahasim, një person do të kishte shpenzuar shumë më tepër kohë tashmë në fazën e mbledhjes së informacionit të nevojshëm për kontabilitetin dhe llogaritjet.

Sistemi Universal i Kontabilitetit (USU) është softueri - lider në kontabilitet, raportim dhe dokumentacion. Sistemi i Kontabilitetit automatizon një numër operacionesh të kryera më parë me dorë. Është ideale për llogaritjen e dorëzimit në një kompani transporti tashmë për faktin se aftësia e saj për t'u integruar me pajisjet ju lejon të merrni treguesit e dëshiruar nga distanca, automatikisht dhe në internet.

Softueri i shërbimit korrier ju lejon të përballoni lehtësisht një gamë të gjerë detyrash dhe të përpunoni shumë informacione për porositë.

Kontabiliteti i plotë i shërbimit të korrierit pa probleme dhe telashe do të ofrohet nga softueri i kompanisë USU me funksionalitet të madh dhe shumë veçori shtesë.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-05-27

Kontabiliteti i dorëzimit duke përdorur programin USU do t'ju lejojë të gjurmoni shpejt përmbushjen e porosive dhe të ndërtoni në mënyrë optimale një rrugë korrieri.

Programi i korrierit do t'ju lejojë të optimizoni rrugët e dorëzimit dhe të kurseni kohën e udhëtimit, duke rritur kështu fitimet.

Automatizimi i dorëzimit i ekzekutuar me kompetencë ju lejon të optimizoni punën e korrierëve, duke kursyer burime dhe para.

Automatizimi i një shërbimi korrier, përfshirë edhe për bizneset e vogla, mund të sjellë fitime të konsiderueshme duke optimizuar proceset e dorëzimit dhe duke ulur kostot.

Nëse një kompani kërkon kontabilitet për shërbimet e dorëzimit, atëherë zgjidhja më e mirë mund të jetë softueri nga USU, i cili ka funksionalitet të avancuar dhe raportim të gjerë.

Programi për dërgimin e mallrave ju lejon të monitoroni shpejt ekzekutimin e porosive si brenda shërbimit korrier ashtu edhe në logjistikën midis qyteteve.

Me kontabilitetin operacional për porositë dhe kontabilitetin e përgjithshëm në kompaninë e dërgesave, programi i dorëzimit do të ndihmojë.

Mbani gjurmët e dorëzimit të mallrave duke përdorur një zgjidhje profesionale nga USU, e cila ka funksionalitet dhe raportim të gjerë.

Programi i dorëzimit ju lejon të mbani gjurmët e përmbushjes së porosive, si dhe të gjurmoni treguesit e përgjithshëm financiarë për të gjithë kompaninë.

Kontroll i automatizuar i automjeteve në kompaninë e dërgesës.

Një qasje e re për kontabilitetin e dërgesave në një kompani kamionëshe.

Komunikimi i menjëhershëm me shoferin. Mundësia për të ndryshuar dorëzimin e rrugës në lëvizje.

Kontroll mbi të gjithë treguesit për automjetet e përfshira. Ndjekja e kushteve të mirëmbajtjes, kushteve të funksionimit, orarit të punës, kohës së udhëtimit.

Sistem i përshtatshëm për gjurmimin e kohës së punës së korrierit, llogaritjen e pagës së tij. Shfaqja e të gjithë informacionit të punës në të (kohëzgjatja e shërbimit, aktiviteti, detyrat e kryera, paga, pushimi mjekësor, shpërblimet).

Baza e të dhënave të përshtatshme të produkteve. Aftësia për të organizuar me lehtësi të dhënat, për të gjetur një parcelë në sistem sipas numrit, prodhuesit, marrësit.

Mbajtja e kontabilitetit dhe kontabilitetit të kompanisë së transportit. Sistemi i Kontabilitetit është i përshtatshëm për kompani të çdo orientimi dhe madhësie. Në çdo fushë që promovohet biznesi juaj, programi do të jetë në gjendje ta optimizojë atë.Porositni një kontabilitet për dorëzim në një kompani transporti

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti për dërgesë në një kompani transporti

Thjeshtimi i kontrollit të pagesave hyrëse dhe dalëse. Softueri ka një sistem të integruar njoftimi që do t'ju tregojë se data e afatit po afron, se dikush nuk ka paguar në kohë.

Formimi i shpejtë i raporteve për dërgimin e transportit të mallrave. Shfaqja e të gjithë treguesve përkatës. Aftësia për të renditur saktësisht ata tregues me të cilët dëshironi të krijoni një raport.

Gjenerimi i një itinerari në program, duke marrë parasysh të gjitha ndalesat dhe destinacionet.

Ndërfaqja me shumë përdorues.

Mbrojtja e profilit tuaj dhe të dhënave personale.

Qasje në distancë. Lehtësia është që gjatë rrugës qasja në informacionin e nevojshëm mbetet. Gjithçka që ju nevojitet është interneti.

Një përmbledhje e situatës në depon e dërgesës së transportit, llogaritja e lëvizjes së produkteve në magazinë, monitorimi i pajtueshmërisë me kushtet e ruajtjes që korrespondojnë me përshkrimin e produktit.

Sigurimi i dorëzimit të shpejtë, përmirësimi i gjurmimit.

Forma lakonike për raporte me logon e organizatës suaj të transportit. Duke shfaqur në formularë vetëm ato artikuj që kërkohen për një temë specifike.

Përmbledhja e treguesve për të gjitha garazhet e mjeteve motorike, për korrierët, departamentet, etj.