1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi pikeun kurir
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 324
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Akuntansi pikeun kurir

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Akuntansi pikeun kurir - Potret layar program

Dina kagiatan manajemén jasa kurir, prosés pangendali sareng akuntansi penting pisan, sabab éta dilakukeun hubunganana sareng padamelan lapangan - kurir. Hasil sareng kualitas jasa anu disayogikeun gumantung kana efisiensi kurir. Kurangna kontrol anu leres mangaruhan tingkat épisiénsi sareng kecepatan pangiriman, anu kagambar dina eupan balik négatip ti konsumén. Salaku tambahan pikeun ngadalikeun, perlu henteu hilap ngeunaan akuntansi pikeun pagawé lapangan. Akuntansi pikeun kurir dicirikeun ku pangropéa data akuntansi ngeunaan jadwal damel, jam damel, jumlah pesenan, sareng sajabana tindakan anu pas pikeun pendaptaran kurir ngamungkinkeun anjeun nyingkahan kaayaan masalah kalayan mayar atanapi pangiriman, ngamungkinkeun anjeun ngawas kinerja unggal kurir. Peta terakhir tina padamelan kurir nyaéta pangiriman, nyaéta mindahkeun barang atanapi bahan ka klien, anu tanggapanana mangaruhan pisan kana reputasi jasa kurir. Dina kasus sapertos kitu, disarankan pikeun nyimpen rékor konsumén, sareng nyayogikeun kurir sarana pikeun nampi tanggapan.

Tanggapan positip sareng statistik palanggan tiasa gaduh pangaruh anu signifikan kana paningkatan jumlah pelanggan, anu sacara positif bakal mangaruhan tingkat kauntungan sareng kameunangan perusahaan. Nyimpen rékaman kurir rumit ku sipat situs na kagiatanana. Akuntansi palanggan tiasa nyababkeun seueur masalah kusabab aliran pesenan ageung. Ayeuna, pasar téknologi anyar sareng program akuntansi nawiskeun sadayana kamungkinan solusi pikeun ngaoptimalkeun kagiatan perusahaan. Sistem otomatisasi anu ditujukeun pikeun ngaoptimalkeun prosés padamelan dimungkinkeun pikeun ngaleutikan panggunaan tanaga gawé manusa. Akuntansi otomatis gaduh seueur kaunggulan, kalebet kendali konstan operasi akuntansi, anu hartosna akurasi dijamin sareng kamungkinan minimal ngalakukeun kasalahan. Akuntansi otomatis kurir bakal ngamungkinkeun anjeun sacara otomatis ngalaksanakeun sadaya prosés, ngadamel padumukan, ngitung gajih, sareng sajabana anu aya hubunganana sareng akuntansi pelanggan, sistem sacara otomatis tiasa mindahkeun data pesenan kana basis data, ngiringan sadaya data anu diperyogikeun. Data ieu teras tiasa dianggo dina jasa pamasaran pikeun ngendalikeun sareng ningkatkeun kualitas jasa anu disayogikeun.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-30

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Rupa-rupa program akuntansi ngamungkinkeun anjeun milih anu paling cocog pikeun perusahaan anjeun, ngémutan sadaya kabutuhan sareng kahoyong. Peryogi dicatet yén program otomatisasi kedah lengkep nyukupkeun sadaya kabutuhan sareng ngagaduhan fungsi anu diperyogikeun pikeun ngaoptimalkeun kagiatan perusahaan. Aplikasi USU-Soft mangrupikeun parangkat lunak otomatisasi anu ngaoptimalkeun prosés damel perusahaan mana waé, henteu paduli jinis sareng industri kagiatanana. USU-Soft seueur dianggo diantara perusahaan transportasi sareng jasa kurir. Kaistiméwaan program akuntansi aya dina kanyataan yén pamekaranana dilaksanakeun kalayan ngémutan struktur perusahaan, kabutuhan sareng karesepna. Pangwangunan sareng panerapan Parangkat Lunak USU dilaksanakeun dina waktos anu pondok sareng henteu kedah anjeun ngeureunkeun padamelan anjeun sareng henteu nyayogikeun biaya sareng investasi tambahan.

USU-Soft ngaoptimalkeun tugas sapertos akuntansi sareng manajemén, sareng ogé ngamungkinkeun pikeun ngajaga kontrol anu teu kaganggu kana kagiatan bahkan jarak jauh. Sedengkeun pikeun akuntansi kurir, program USU-Soft ngamungkinkeun anjeun sacara otomatis ngalaksanakeun tugas sapertos ngajaga kagiatan akuntansi numutkeun jadwal padamelan sareng waktos kurir, ngatur kurir, ngarékam waktos sareng gancang pangiriman anu dilakukeun ku unggal kurir, jst. Sedengkeun pikeun akuntansi konsumén, unggal urutan tiasa sacara otomatis ditransferkeun kana database dimana inpormasi unggal pelanggan bakal disimpen. Ku kituna, anjeun gaduh sadayana inpormasi anu diperyogikeun pikeun panilitian pamasaran sareng kéngingkeun tanggapan ti klien.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

USU-Soft mangrupikeun investasi anu paling saé pikeun masa depan perusahaan anjeun! Mibanda antar muka anu dirancang sacara selektif kalayan rupa-rupa pilihan. Anjeun tiasa netepkeun pangendali kana kagiatan perusahaan sareng padamel, kalebet padamel lapangan. Éta ngagaduhan timer otomatis, janten anjeun bakal terang jumlah waktos anu dihasilkeun dina pangiriman. Kalayan sistem anjeun tiasa ngenalkeun modérnisasi padamelan dispatcher sareng ngalakukeun akuntansi anu langkung saé tina pesenan, palanggan sareng alatna. Data ngeunaan klien tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngadamel riset pamasaran.

Itungan otomatis, monitoring sareng lacak kendaraan, pamilihan otomatis rute pikeun kurir ngan ukur sababaraha fitur tina aplikasi.



Pesen akuntansi pikeun kurir

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Akuntansi pikeun kurir

Kami nyarankeun anjeun membiasakeun diri sareng kamampuan vérsi demo gratis sateuacan leres-leres mayar program. Éta tiasa didownload tina halaman wéb kami. Upami anjeun masih gaduh patarosan, anjeun tiasa teras waé naros ka wawakil perusahaan kami pikeun nunjukkeun presentasi pikeun jelas ningali fungsi anu ngagaduhan sistem sareng kumaha aranjeunna mempermudah ngembangkeun organisasi anjeun. Aplikasi USU-Soft kasohor panganteur saderhana sareng intuitifna, berkat kompleks informasi otomatis janten saderhana sareng gampang diajar. Manajemén bakal langkung dipercaya, sareng bakal mangaruhan jasa sareng departemén masing-masing, ogé cabang, terminal, gudang, anu jauh ti kantor pusat. Kanyataanna nyaéta parangkat lunak éta ngahijikeun sadaya pamilon dina kagiatan perusahaan kana hiji jaringan inpormasi. Kalayan bantuan fungsi pembuatan jadwal, sutradara tiasa tina anggaran sareng sacara visual nganilai pangwangunan ka hareup. Logisticians bakal tiasa ngarencanakeun pergeseran sareng jadwal damel. Saha waé spesialis perusahaan tiasa ngiringan sistem pikeun nyebarkeun waktos damelna sacara rasional.