1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за куририте
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 525
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за куририте

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководство за куририте - Слика од екранот на програмата

Во управувачките активности на курирските услуги, процесите на контрола и сметководство се од голема важност, бидејќи тие се спроведуваат во врска со теренските работници - курири. Резултатите и квалитетот на дадените услуги зависат од ефикасноста на куририте. Недостаток на соодветна контрола влијае на нивото на ефикасност и брзината на испорака, што се рефлектира во негативните повратни информации од клиентите. Покрај контролата, потребно е да не се заборави и на сметководството за работата на теренските вработени. Сметководството за курири се карактеризира со одржување на сметководствени податоци за распоредот на работа, работното време, бројот на нарачки, итн. Навремените активности за регистрација на курири ви овозможуваат да избегнете проблематични ситуации со плаќање или испорака, овозможувајќи ви да ја следите изведба на секој курир. Последното дејство на работата на курирот е испорака, имено пренесување стоки или материјали на клиентот, чии повратни информации значително влијаат на угледот на курирската услуга. Во такви случаи, препорачливо е да водите евиденција за клиентите и да им обезбедите на куририте средства за добивање на повратни информации.

Позитивните повратни информации и статистиката на клиентите можат да имаат значително влијание врз зголемувањето на бројот на клиенти, што позитивно ќе влијае на нивото на профит и профитабилност на компанијата. Водењето евиденција за куририте е комплицирано од природата на нивните активности на самото место. Сметководството на клиентите може да предизвика многу проблеми поради големиот проток на нарачки. Во моментов, пазарот на нови технологии и сметководствени програми ги нуди сите можни решенија за оптимизирање на активностите на компаниите. Системите за автоматизација насочени кон оптимизирање на работните процеси овозможуваат минимизирање на употребата на човечки труд. Автоматското сметководство има многу предности, вклучително и постојана контрола на сметководствените операции, што значи загарантирана точност и минимална веројатност за грешки. Автоматското сметководство на курири ќе ви овозможи автоматски да ги спроведувате сите процеси, да извршувате порамнувања, да пресметувате плати, итн. Во врска со сметководството на клиентите, системот може автоматски да ги пренесува податоците за нарачките во базата на податоци, придружувајќи ги сите потребни податоци. Овие податоци последователно можат да се користат во маркетинг услугите со цел да се контролира и подобри квалитетот на обезбедените услуги.

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео за сметководство за курири

Разновидни сметководствени програми ви овозможуваат да ги изберете најсоодветните за вашата компанија, земајќи ги предвид сите потреби и желби. Треба да се напомене дека програмата за автоматизација мора целосно да ги задоволи сите потреби и да ги има сите потребни функции за оптимизирање на активностите на компанијата. Апликацијата USU-Soft е софтвер за автоматизација кој ги оптимизира работните процеси на која било компанија, без оглед на видот и индустријата на активност. USU-Soft е широко користен меѓу транспортните компании и курирските услуги. Особеноста на сметководствената програма лежи во фактот дека нејзиниот развој се спроведува земајќи ја предвид структурата на компанијата, нејзините потреби и преференции. Развојот и спроведувањето на софтверот USU се изведува за кратко време и не бара од вас да ја запрете работата и не повлекува дополнителни трошоци и инвестиции.

USU-Soft ги оптимизира задачите како што се сметководството и управувањето, а исто така овозможува да се одржи непрекината контрола врз активностите дури и од далечина. Што се однесува до сметководството на куририте, програмата USU-Soft ви овозможува автоматски да извршувате такви задачи како одржување на сметководствени активности според работниот распоред и времето на куририте, управување со курири, евидентирање на времето и брзината на испорака извршени од секој курир, итн. Што се однесува до сметководството на клиентите, секоја нарачка може автоматски да се пренесе во базата на податоци каде што ќе бидат зачувани информациите за секој клиент. Така, ги имате сите потребни информации за истражување на маркетингот и добивање повратни информации од клиентите.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

USU-Soft е најдобрата инвестиција во иднината на вашата компанија! Има селективно дизајниран интерфејс со широк спектар на опции. Може да воспоставите контрола врз активностите на компанијата и вработените, вклучително и теренски работници. Има вграден тајмер, така што секогаш знаете колку е потрошено времето за испорака. Со системот можете да воведете модернизација на работата на диспечерите и да извршите подобро сметководство за нарачки, клиенти и опрема. Податоците за клиентите можат да ви помогнат да направите истражувања во маркетингот.

Автоматските пресметки, следењето и следењето на возилото, автоматскиот избор на трасата за курирот се само неколку карактеристики на апликацијата.

 • order

Сметководство за куририте

Предлагаме да се запознаете со можностите на бесплатната демо-верзија, пред да платите за програмата. Може да се преземе од нашата веб-страница. Ако сè уште имате прашања, секогаш можете да побарате од претставниците на нашата компанија да ви покажат презентација за јасно да видите кои функции ги има системот и како тие го олеснуваат развојот на вашата организација. Апликацијата USU-Soft е позната по својот едноставен и интуитивен интерфејс, благодарение на што автоматскиот комплекс на информации станува крајно едноставен и лесен за учење. Менаџментот ќе стане посигурен и ќе влијае на индивидуалните услуги и одделенија, како и на филијалите, терминалите, магацините, кои се оддалечени од централната канцеларија. Факт е дека софтверот ги обединува сите учесници во активностите на компанијата во единствена информациска мрежа. Со помош на функцијата за правење распоред, директорот може од буџетот и визуелно да го процени идниот развој. Логистичарите ќе можат да планираат смени и распоред на работа. Секој специјалист на претпријатието може да се сврти кон системот со цел рационално да го дистрибуира своето работно време.