harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi pikeun organisasi médis
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 35
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi pikeun organisasi médis

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi pikeun organisasi médis
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen akuntansi pikeun organisasi médis


Akuntansi sareng ngalaporkeun organisasi médis mangrupikeun komponén anu diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan sareng maksimalkeun hasil anu positip. Ngajaga rékaman sareng ngalaporkeun dina organisasi médis rada sesah sareng peryogi seueur waktos; pagawé tiasa henteu dina waktosna, atanapi bahkan mopohokeun sababaraha rupa titik anu meryogikeun paningkatan perhatian, sabab hiji organisasi dina bidang médis bahkan langkung tanggel waler sareng picilakaeun. Dina waktos ayeuna, sesah ngabayangkeun kahirupan tanpa téknologi modéren anu maju pisan anu ngeusi unggal partikel ruang. Mimiti, aplikasi otomatis didesain kanggo genah, épisiénsi sareng kualitas pagawéan anu dilakukeun sareng hasil anu diraih. Ogé, tong hilap yén program akuntansi manajemén organisasi médis sanggup ngatasi langkung seueur padamelan tibatan padamel, bahkan anu paling mumpuni, ngémutan faktor manusa sareng lingkungan. Upami anjeun kedah nganggo perangkat lunak akuntansi manajemén organisasi médis, maka pilih waé USU-Soft! Éta nempatan posisi terkemuka di pasar sareng gaduh poténsi, kamampuan, fungsionalitas, épisiénsi, kasampurnaan desain anu teu aya watesna, anu anjeun tiasa ngarobih nyalira sareng ngembangkeun desain pribadi anjeun, numutkeun témplat atanapi ideu pribadi. Salian ti sadayana anu nyarios sateuacanna, perhatoskeun biaya anu terjangkau, anu moal pencét kana saku anjeun, tapi sabalikna bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngahémat artos.

Pikeun ngabuktikeun nilaina sareng kamampuanna, parangkat lunak akunting tiasa dianggo dina bentuk "adi lanceukna" - versi démo, anu disayogikeun gratis dina halaman wéb kami. Parangkat lunak akuntansi anu geulis sareng seueur tugas bakal patepung pangguna na sareng antarbeungeut anu merenah sareng tiasa diaksés anu henteu meryogikeun latihan sateuacanna sareng gancang sareng intuitif disaluyukeun pikeun masing-masing pangguna, nyayogikeun kasempetan pikeun pamasangan, panempatan sareng damel salajengna kalayan ngalaporkeun médis sareng akuntansi. Janten, aya basa anu béda pikeun dipilih, anu tiasa anjeun ngarobih atanapi nganggo sababaraha dina waktos anu sami, ogé témplat desktop. Ku cara nyetel panyalindungan sandi tina sistem akuntansi kontrol organisasi médis, anjeun sacara otomatis ngandelkeun data anjeun tina panon. Ogé, pikeun ngaminimalkeun biaya salah sahiji sumber utama dina kahirupan (waktos), dimungkinkeun pikeun pindah tina kontrol manual kana aplikasi otomatis kontrol organisasi, saatos ngahontal data idéal sareng leres anu sacara otomatis disimpen dina sistem akuntansi organisasi ubar ngadalikeun lami-lami. Dina database anu biasa, anjeun tiasa nyimpen rékor sababaraha organisasi médis, kalayan gampang ngalaksanakeun padamel kalayan ngalaporkeun, ngontrol, ogé sababaraha prosés, kalebet inventarisasi.

Kalayan basis data ageung, sistem akuntansi multi-pangguna pikeun organisasi médis ngatur pisan relevan sareng nyederhanakeun sareng ngahijikeun sadaya karyawan kana hiji-hiji, nyayogikeun kamampuan pikeun gancang ngagunakeun data tina basis data, tapi nganggo hak-hak pribadi tina panggunaan sareng nyayogikeun login sareng kecap akses, ngémutan kanaékan kerahasiaan sareng panangtayungan matéri. Supados henteu hilap ngeunaan sagala rupa operasi médis sareng operasi, pagawé, lebet kalayan idéntifikasi pribadi, tiasa ngeusian formulir pikeun kasus anu dijadwalkeun pikeun dinten, minggu, sareng bulan. Sistem akuntansi ngeunaan pangendali organisasi médis bakal ngawartosan anjeun ngeunaan tugas sateuacanna unggal waktos supados anjeun teu sono, sareng manajemén tiasa ngawas status sareng efektivitas operasi. Dina program akuntansi manajemén organisasi médis, prosés ngajaga tabel sareng ngalaporkeun tiasa dilakukeun. Dina tabel organisasi pikeun pasién, gampang pikeun ngémutan sajarah médis sareng ngalampirkeun sababaraha scan dokumén sareng arah, nyatet pangiriman tés sareng ngendalikeun status pamayaran. Dina tabel pikeun produk médis, rekening kuantitatif sareng katerangan didamel. Hatur nuhun kana pangwangunan urang, padamel henteu kedah émutan jabatan sareng analog anyar; cukup pikeun nuliskeun analog analog sareng inpormasi lengkep bakal ditingalikeun dina layar. Akuntansi karyawan sareng jam damel kacatet dina jurnal tambihan, ogé pamayaran upah, dumasarkeun kana bacaan anu disayogikeun. Dina parangkat lunak akuntansi, langkung gampang pikeun ngalakukeun sababaraha operasi, sabab program akuntansi manajemén organisasi médis ngalaksanakeun sagala hal sacara otomatis, ngitung integrasi alat-alat teknologi tinggi, anu ngirangan waktos ngantosan dugi ka sababaraha menit.

Akuntansi kuantitatif sareng kualitatif dilaksanakeun dina waktos anu pondok, nyayogikeun bacaan anu leres. Dina kasus jumlah anu teu cekap, campuranana diisi deui; nalika palanggaran kauninga dina hal kadaluarsana atanapi panyimpenan, analisa dilakukeun pikeun ngaidentipikasi sabab-sebab sareng koréksi supados henteu kaleungitan poin dina reputasi sareng henteu ngarugikeun pasién. Sistem akuntansi organisasi médis ngatur jalan sareng jinis ngalaporkeun, ngahasilkeun sareng nyerat, sacara otomatis ngeusian sareng ngahémat. Interaksi sareng program 1C ngamungkinkeun henteu ngan ukur pikeun ngahémat waktos sareng usaha, tapi ogé pikeun ngirangan biaya kauangan, kumargi kanyataan yén anjeun henteu kedah mésér sababaraha aplikasi pikeun ngatur organisasi anjeun; sistem akuntansi multitasking manajemén organisasi médis ngatasi sagala hal tanpa kaleungitan poténsialna sareng kakuatan sareng fungsina.