rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. accounting kanggo organisasi medical
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 179
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

accounting kanggo organisasi medical

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


accounting kanggo organisasi medical
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Supaya akun akuntansi kanggo organisasi medis


Akuntansi lan nglaporake organisasi medis minangka komponen sing penting kanggo entuk target lan nggedhekake asil sing positif. Ngrekam lan nglaporake ing organisasi medis cukup angel lan butuh akeh wektu; karyawan bisa uga ora pas wektu, utawa malah lali karo macem-macem poin sing mbutuhake perhatian, amarga organisasi ing bidang medis malah luwih tanggung jawab lan beboyo. Saiki, angel mbayangno urip tanpa teknologi modern sing wis ngrampungake kabeh ruang. Kaping pisanan, aplikasi otomatis dirancang kanggo kenyamanan, efisiensi lan kualitas karya sing ditindakake lan asil sing dipikolehi. Kajaba iku, aja lali manawa program akuntansi manajemen organisasi medis bisa ngatasi luwih akeh gaweyan tinimbang pegawai, malah sing paling mumpuni, kanthi mempertimbangkan faktor manungsa lan lingkungan. Yen sampeyan kudu nggunakake piranti lunak akuntansi manajemen organisasi medis, pilih mung USU-Soft! Iki nduwe posisi paling dhuwur ing pasar lan duweni potensi, kemampuan, fungsionalitas, efisiensi, efisiensi desain, sing sampurna, sing bisa ngowahi dhewe lan uga ngrancang desain pribadi, miturut template utawa ide pribadi. Saliyane kabeh sing wis dicritakake sadurunge, sampeyan kudu nyathet biaya sing terjangkau, sing ora bakal entuk kanthong sampeyan, nanging kosok baline bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo ngirit dhuwit.

Kanggo mbuktekke regane lan kapabilitas, piranti lunak akuntansi bisa digunakake kanthi "adik" - versi demo, sing kasedhiya gratis ing situs web. Piranti lunak akuntansi sing apik lan mbukak akeh tugas bakal nemokake pangguna kanthi antarmuka sing gampang lan bisa diakses kanthi umum sing ora mbutuhake latihan sadurunge lan kanthi cepet lan intuisi disetel kanggo saben pangguna, nyedhiyakake kesempatan kanggo instalasi, penempatan lan bisa digunakake kanthi nglaporake lan akuntansi medis. Dadi, ana macem-macem basa sing bisa dipilih, sing bisa diganti utawa digunakake sawetara sekaligus, uga template ing desktop. Kanthi nyiyapake proteksi sandhi saka sistem akuntansi kontrol organisasi medis, sampeyan kanthi otomatis bisa nglindhungi data saka mripat. Kajaba iku, kanggo nyuda biaya salah sawijining sumber utama urip (wektu), sampeyan bisa ngalih saka kontrol manual menyang aplikasi otomatis kontrol organisasi, sawise entuk data sing becik lan bener sing disimpen kanthi otomatis ing sistem akuntansi organisasi obat ngontrol suwe. Ing basis data umum, sampeyan bisa nyimpen cathetan sawetara organisasi medis, kanthi gampang nindakake karya kanthi nglaporake, ngontrol, uga macem-macem proses, kalebu inventaris.

Kanthi basis data sing gedhe, kontrol sistem akuntansi multi-pangguna kontrol organisasi medis cocog banget lan nyederhanakake lan nggabungake kabeh karyawan dadi siji, nyedhiyakake kemampuan kanggo nggunakake data kanthi cepet saka basis data, nanging nggunakake hak pribadi panggunaan lan menehi login lan sandhi, njupuk rahasia lan nglindhungi bahan kanthi tambah. Supaya ora lali babagan macem-macem operasi medis lan operasi, karyawan, mlebu karo pengenal pribadi, bisa ngisi formulir kanggo kasus sing dijadwalake kanggo dina, minggu, lan wulan. Sistem akuntansi kontrol organisasi medis bakal menehi informasi babagan tugas sadurunge supaya sampeyan ora kejawab, lan manajemen bisa ngawasi status lan efektifitas operasional. Ing program akuntansi manajemen organisasi medis, proses njaga tabel lan nglaporake bisa ditindakake. Ing tabel organisasi kanggo pasien, gampang dipertimbangkan riwayat medis lan masang macem-macem scan dokumen lan pituduh, nyathet pangiriman tes lan ngontrol status pambayaran. Ing tabel kanggo produk medis, digawe akun kuantitatif lan katrangan. Thanks kanggo pangembangane, karyawan ora prelu ngapalake posisi lan analog anyar; cukup kanggo ngetik analogi tembung kunci lan informasi rinci bakal ditampilake ing layar. Akuntansi karyawan lan jam kerja kacathet ing jurnal tambahan, uga pambayaran upah, adhedhasar wacan sing diwenehake. Ing piranti lunak akuntansi, luwih gampang nindakake macem-macem operasi, amarga program akuntansi manajemen organisasi medis nindakake kabeh kanthi otomatis, kanthi mempertimbangkan integrasi peralatan teknologi tinggi, sing nyuda wektu tunggu nganti pirang-pirang menit.

Akuntansi kuantitatif lan kualitatif ditindakake kanthi cepet, menehi bacaan sing bener. Yen jumlah ora cukup, macem-macem ditambah; nalika pelanggaran dideteksi ing babagan kadaluwarsa utawa panyimpenan, dianakake analisis kanggo ngenali sebab-sebab lan koreksi supaya ora ilang poin ing reputasi lan ora ngrusak pasien. Sistem akuntansi organisasi medis bisa digunakake kanthi jinis nglaporake, ngasilake lan nulis, kanthi otomatis ngisi lan nyimpen. Interaksi karo program 1C ora mung ngirit wektu lan gaweyan, nanging uga kanggo nyuda biaya finansial, amarga sampeyan ora prelu tuku sawetara aplikasi kanggo ngatur organisasi sampeyan; sistem akuntansi multitasking manajemen organisasi medis bisa ngrampungake kabeh perkara tanpa kudu ilang potensi lan kekuwatane lan fungsine.