harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Program pikeun sakola olahraga
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 993
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Program pikeun sakola olahraga

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Program pikeun sakola olahraga
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen program pikeun sakola olahraga


Gawe sareng program anu béda, anjeun teras ngagaduhan kasempetan pikeun bingung, sareng, hasilna, padamelan sakola olahraga gampang kaganggu. Kami sadayana milari hiji program sakola olahraga universal, anu ngagaduhan sadaya fungsi tina akuntansi sakola olahraga. USU-Soft mangrupikeun program sakola olahraga, dirancang pikeun dianggo sareng rupa-rupa padamelan anu kedah dianggo dina padamelan lembaga sapertos kitu. Manajemén sakola olahraga tiasa dilaksanakeun kalayan bantosan seueur kamungkinan sareng fungsi program akuntansi sareng manajemén, sampurna ngendalikeun unggal tindakan nyalira. Gampang panggunaan program sakola olahraga aya dina antar muka anu saderhana, anu ngan ukur nganggo 3 tab utama: modul, diréktori sareng laporan.

Otomatisasi sakola olahraga mangrupikeun léngkah anu penting pikeun ka hareup. Di sakola olahraga anjeun ngabagi tindakan anjeun kana biasana sareng sakali, sapertos laporan kauangan bulanan. Manajemén sakola olahraga peryogi perhatian. Sakali anjeun parantos ngeusian inpormasi anu anjeun peryogikeun, anjeun bakal gampang ngeusian jadwal, rencana, atanapi laporan naon waé. Program akuntansi sareng manajemén sakola olahraga sacara otomatis. Saatos ngahasilkeun basis data inpormasi sakali, anjeun bakal gampang kéngingkeun itungan, rencana atanapi jadwal anu dilaksanakeun ku program kontrol otomatis ku otomatis dina sadetik! Kontrol sakola olahraga parantos sistematis nalika anjeun mimiti nganggo program kontrol kualitas ieu sareng pangembangan organisasi bisnis. Program sakola olahraga janten asistén utama dina kaputusan sareng tindakan anjeun! Henteu aya anu nyusahkeun dina pengelolaan sakola olahraga kalayan program na. Sistem akuntansi USU-Soft ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan program sakola olahraga sacara saderhana, gancang, gampang!

Anjeun ogé nganggo program komputer henteu ngan ukur lokal, tapi ogé ngalangkungan jaringan. Ieu mangpaat pikeun manajer sareng karyawan - kagiatan jaringan cabang digabungkeun, sareng anjeun nyambung kana basis data sareng ngalaksanakeun padamelan ti mana waé dunya. Sadayana sanggup damel dina program kusabab kanyataan yén unggal jéntré dina panganteur sistem panginten. Program pikeun sakola olahraga tiasa dirarancang kalayan raoseun pribadi anjeun - aya langkung ti lima puluh téma gaya anu sayogi. Ngaronjatkeun citra perusahaan gampang diatur upami anjeun mutuskeun masang program akuntansi manajemén ieu. Éta mastikeun kasadiaan, akurasi sareng lengkep sadaya inpormasi sareng ngajantenkeun gampang ngadalikeun sababaraha jinis latihan sareng latihan di fasilitas kabugaran anjeun. Laporan kauangan ngeunaan perusahaan anjeun ngabantosan pikeun ngarencanakeun kagiatan organisasi sareng memotivasi karyawan departemen penjualan. Otomatisasi ngabantosan nyegah kasalahan anu pikaseurieun anu aya hubunganana sareng pangaruh faktor manusa sareng ningkatkeun efisiensi sareng efektivitas manajemén. Ngalaksanakeun perencanaan sareng kontrol di perusahaan anjeun, penting pisan pikeun dianggo sareng logo. Logo perusahaan anjeun tiasa ditempatkeun dina jandela utami sistem, sareng éta bakal ditingalikeun dina sadaya laporan sareng dokuméntasi anu didamel sareng dicitak nganggo USU-Soft. Aplikasi nambihan logo sareng detail pusat kabugaran anjeun ka unggal laporan, anu anjeun damel. Sistem manajemén gaduh interface multi-window sareng fungsi anu gampang dianggo.

Nalika damel sareng USU-Soft, anjeun tiasa ngalih di antawis jandéla ngalangkungan tab anu aya di handapeun layar. Kami nawiskeun kualitas sapertos inpormativitas sareng genah ruang damel urang. Anjeun tiasa nyumputkeun salah sahiji kolom dina unggal méja ku sababaraha klik supados padamelan anjeun langkung raoseun sareng ngaleungitkeun rohangan anu teu anjeun anggo. Program otomatisasi pamantauan tanaga sareng pencapaian kasuksésan ngamungkinkeun pangguna pikeun gampang ngarobah urutan kolom - ieu dilakukeun ku cara sered sareng serelek biasa ku kursor beurit. Aplikasi tiasa sacara gampil ngarobih lébar kolom. Parangkat lunak éta tiasa dianggo pikeun tujuan pamasaran - dina setélan anjeun tiasa ngarobih henteu ngan ukur logo tapi ogé nami, detil sareng inpormasi kontak. Kalayan anjeun tiasa ngahémat waktos kanggo ngeusian kartu klien - kantun salin éntri anu rada benten sareng anu anjeun kedah lebetkeun, robih kolom anu diperyogikeun sareng simpen. Dina ménu utami, pangguna mendakan tilu bagian utamina - Laporan, Modul, Diréktori.

Diréktori dieusian sakali waé, Laporan digunakeun ku karyawan manajemén (administrator atanapi manajer), sareng Modul dianggo pikeun padamelan sadidinten. Jumlah kursus anu diciptakeun dina sistem ngan ukur terbatas ku mémori sareng kamampuan fasilitas olahraga anjeun. Otomasi payun! Sareng pikeun janten langkung kompetitif sareng ngaliwat sadaya saingan, bisnis anjeun peryogi program anu saé pikeun nyatakeun sadaya tindakan anu dilakukeun dina organisasi anjeun. Kami mamatahan anjeun program USU-Soft kami, anu diaku salaku salah sahiji program anu pangsaéna ku standar internasional.

Pikeun ngaraos kabagjaan sareng tujuan dina kahirupan, urang kedah ngalakukeun hal-hal anu ngajantenkeun anjeunna santai sareng anu ngébréhkeun pipikiran. Hal-hal ieu tiasa béda-béda, tapi aya hiji, tapi éta universal sareng tiasa nyarios ngeunaan saha waé di dunya: latihan olahraga. Éta ngajantenkeun urang rumaos hirup sareng langkung ngendalikeun awak urang. Kusabab aya seueur gim ayeuna, sakola olahraga ieu peryogi anu bakal masihan manpaatna sareng sagala kaunggulan. USU-Soft tiasa janten salah sahijina, sabab éta sadaya ciri anu diperyogikeun pikeun ieu.