1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Program për shkollën sportive
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 59
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Program për shkollën sportive

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Program për shkollën sportive - Pamja e ekranit të programit

Duke punuar me programe të ndryshme, gjithmonë keni mundësi të hutoheni dhe, si rezultat, puna e shkollës sportive prishet lehtësisht. Të gjithë jemi duke kërkuar një program universal të shkollës sportive, i cili do të kishte të gjitha funksionet e kontabilitetit të shkollës sportive. USU-Soft është një program i shkollës sportive, i krijuar për të punuar me një larmi detyrash që duhet të përdoren në punën e një institucioni të tillë. Menaxhimi i shkollës sportive mund të kryhet me ndihmën e shumë mundësive dhe funksioneve të programit të kontabilitetit dhe menaxhimit, duke kontrolluar në mënyrë të përsosur secilin veprim veç e veç. Lehtësia e përdorimit të programit të shkollës sportive është në një ndërfaqe të thjeshtë, në të cilën do të përdorni vetëm 3 skeda kryesore: module, direktori dhe raporte.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-05-30

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Automatizimi i shkollës sportive është një hap i madh për të ardhmen. Në shkollën sportive ju i ndani veprimet tuaja në të zakonshme dhe një herë, të tilla si një raport financiar mujor. Menaxhimi i shkollës sportive kërkon vëmendje. Pasi të keni plotësuar informacionin që ju nevojitet, ju lehtë plotësoni çdo orar, plan ose raport. Programi i kontabilitetit dhe menaxhimit të shkollës sportive është i automatizuar. Duke gjeneruar një herë bazën e të dhënave, do të merrni lehtësisht çdo llogaritje, plan ose orar që kryhet nga programi i kontrollit të automatizimit automatikisht në një sekondë! Kontrolli i shkollës sportive sistemohet kur filloni të përdorni këtë program të kontrollit të cilësisë dhe zhvillimit të organizatës së biznesit. Programi i shkollës sportive bëhet ndihmësi kryesor në vendimet dhe veprimet tuaja! Nuk ka asgjë të komplikuar në menaxhimin e shkollës sportive me programin. Sistemi USU-Soft i kontabilitetit ju ndihmon të përballeni me programin e shkollës sportive thjesht, shpejt, lehtë!


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Ju gjithashtu përdorni programin kompjuterik jo vetëm lokal, por edhe përmes rrjetit. Kjo është e dobishme për menaxherët dhe punonjësit - aktivitetet e rrjetit të degëve janë të kombinuara, dhe ju lidheni me bazën e të dhënave dhe kryeni punën nga kudo në botë. Të gjithë janë të aftë të punojnë në program për shkak të faktit se çdo detaj në ndërfaqen e sistemit është menduar. Programi për shkollën sportive mund të hartohet duke pasur parasysh shijen tuaj personale - ka më shumë se pesëdhjetë tema me stil në dispozicion. Përmirësimi i imazhit të kompanisë rregullohet lehtësisht nëse vendosni të instaloni këtë program të kontabilitetit të menaxhimit. Siguron disponueshmërinë, saktësinë dhe plotësinë e të gjithë informacionit dhe e bën të lehtë kontrollimin e llojeve të ndryshme të trajnimit dhe ushtrimeve në ambientet tuaja të fitnesit. Raportet financiare për kompaninë tuaj ndihmojnë në planifikimin e aktiviteteve të organizatës dhe motivimin e punonjësve të departamentit të shitjeve. Automatizimi ndihmon për të shmangur gabimet qesharake që lidhen me ndikimin e faktorit njerëzor dhe rrit efikasitetin dhe efektivitetin e menaxhimit. Kryerja e planifikimit dhe kontrollit në kompaninë tuaj, është shumë e rëndësishme të punoni me logon. Logoja e kompanisë suaj mund të vendoset në dritaren kryesore të sistemit dhe do të shfaqet në të gjitha raportet dhe dokumentacionin që krijohen dhe shtypen duke përdorur USU-Soft. Aplikacioni shton logon dhe detajet e qendrës tuaj të fitnesit në çdo raport, të formuar nga ju. Sistemi i menaxhimit ka një ndërfaqe me shumë dritare dhe funksione të lehta për t'u përdorur.Porositni një program për shkollën sportive

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Program për shkollën sportive

Kur punoni me USU-Soft, mund të kaloni midis dritareve përmes skedave që ndodhen në fund të ekranit. Ne ofrojmë cilësi të tilla si informativiteti dhe komoditeti i hapësirave tona të punës. Ju mund të fshehni secilën nga kolonat në secilën tryezë me disa klikime për ta bërë punën tuaj më të rehatshme dhe për të hequr qafe hapësirat që nuk përdorni. Programi i automatizimit të monitorimit të personelit dhe arritjeve të suksesit lejon përdoruesin të ndryshojë me lehtësi rendin e kolonave - kjo bëhet nga tërheqja dhe rënia e zakonshme me kursorin e miut. Aplikacioni mund të rregullojë lehtësisht gjerësinë e kolonave. Softueri mund të përdoret për qëllime të marketingut - në cilësimet mund të ndryshoni jo vetëm logon, por edhe emrin, detajet dhe informacionin e kontaktit. Me të mund të kurseni kohë në plotësimin e kartave të klientëve - thjesht kopjoni hyrjen pak më ndryshe nga ajo që duhet të futni, ndryshoni fushat e kërkuara dhe ruajeni atë. Në menunë kryesore, përdoruesi gjen tre seksione kryesore - Raportet, Modulet, Direktoritë.

Drejtoritë plotësohen vetëm një herë, Raportet përdoren nga punonjësit e menaxhmentit (administratori ose menaxheri) dhe Modulet përdoren për punën e përditshme. Numri i kurseve të krijuara në sistem është i kufizuar vetëm nga kujtesa e disponueshme dhe aftësitë e objektit tuaj sportiv. Automatizimi është e ardhmja! Dhe për t'u bërë më konkurrues dhe për të anashkaluar të gjithë rivalët, biznesit tuaj do t'i duhet një program i mirë për të dhënë llogari për të gjitha veprimet që janë kryer në organizatën tuaj. Ne ju këshillojmë programin tonë USU-Soft, i cili njihet si një nga programet më të mira nga standardet ndërkombëtare.

Për të ndjerë lumturinë dhe qëllimin në jetë, njeriu duhet të bëjë gjërat që e bëjnë atë të pushojë dhe që qetëson mendjen e dikujt. Këto gjëra mund të jenë të ndryshme, por ekziston një, megjithatë, që është universale dhe mund të thuhet për çdo person në botë: ushtrime sportive. Kjo na bën të ndjehemi të gjallë dhe më shumë në kontroll të trupit tonë. Meqenëse ka shumë palestra sot, kjo shkollë sporti ka nevojë për diçka që do t'i japë asaj përfitime dhe të gjitha avantazhet. USU-Soft mund të bëhet një prej tyre, pasi të gjitha karakteristikat që nevojiten për këtë.