rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Program kanggo sekolah olahraga
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 269
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program kanggo sekolah olahraga

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Program kanggo sekolah olahraga
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen program kanggo sekolah olahraga


Nggarap macem-macem program, sampeyan mesthi duwe kesempatan kanggo bingung, lan, akibate, karya sekolah olahraga kasebut gampang diganggu. Kita kabeh golek program sekolah olahraga universal, sing bakal duwe kabeh fungsi akuntansi sekolah olahraga. USU-Soft minangka program sekolah olahraga, sing dirancang kanggo nggarap macem-macem tugas sing kudu digunakake ing karya institusi kasebut. Manajemen sekolah olahraga bisa ditindakake kanthi akeh kemungkinan lan fungsi program akuntansi lan manajemen, kanthi sampurna ngontrol saben tumindak kanthi kapisah. Gampang nggunakake program sekolah olahraga ing antarmuka sing sederhana, sing mung nggunakake 3 tab utama: modul, direktori lan laporan.

Otomatisasi sekolah olahraga minangka langkah gedhe ing mbesuk. Ing sekolah olahraga sampeyan dibagi tumindak dadi biasane lan sepisan, kayata laporan finansial saben wulan. Manajemen sekolah olahraga kudu diwenehi perhatian. Sawise ngrampungake informasi sing dibutuhake, sampeyan bakal gampang ngrampungake jadwal, rencana, utawa laporan apa wae. Program akuntansi lan manajemen sekolah olahraga kanthi otomatis. Sawise nggawe basis data informasi, sampeyan bakal gampang ngitung kalkulasi, rencana utawa jadwal sing ditindakake program kontrol otomatis kanthi otomatis ing detik! Kontrol sekolah olahraga sistematis nalika sampeyan miwiti nggunakake program kontrol kualitas lan pangembangan organisasi bisnis iki. Program sekolah olahraga dadi asisten utama ing keputusan lan tumindak sampeyan! Ora ana sing rumit ing manajemen sekolah olahraga kanthi program kasebut. Sistem akuntansi USU-Soft mbantu sampeyan ngrampungake program sekolah olahraga kanthi gampang, gampang!

Sampeyan uga nggunakake program komputer ora mung kanthi lokal, nanging uga liwat jaringan. Iki migunani kanggo manajer lan karyawan - kegiyatan jaringan cabang digabungake, lan sampeyan nyambung menyang basis data lan nindakake karya saka ngendi wae ing saindenging jagad. Kabeh wong bisa nggarap program amarga kasunyatan manawa saben detail ing antarmuka sistem bisa dipikirake. Program kanggo sekolah olahraga bisa dirancang kanthi dipikirake dhewe - kasedhiya luwih saka seket tema apik gayane. Ngapikake citra perusahaan gampang diatur yen sampeyan pengin nginstal program akuntansi manajemen iki. Iki njamin kasedhiyan, akurasi lan katuntasan kabeh informasi lan nggawe gampang ngontrol macem-macem jinis latihan lan latihan ing fasilitas fitness sampeyan. Laporan finansial babagan perusahaan sampeyan mbantu ngrancang kegiatan organisasi lan motivasi karyawan departemen penjualan. Otomatis mbantu ngindhari kesalahan konyol sing ana gandhengane karo pengaruh faktor manungsa lan nambah efisiensi lan efektifitas manajemen. Nindakake rencana lan kontrol ing perusahaan sampeyan, penting banget kanggo nggarap logo kasebut. Logo perusahaan sampeyan bisa dilebokake ing jendhela utama sistem, lan bakal ditampilake ing kabeh laporan lan dokumentasi sing digawe lan dicithak nggunakake USU-Soft. Aplikasi kasebut nambahake logo lan rincian pusat fitness sampeyan ing saben laporan, sing sampeyan lakoni. Sistem manajemen duwe antarmuka multi-jendhela lan fungsi sing gampang digunakake.

Nalika nggarap USU-Soft, sampeyan bisa ngalih ing antarane windows liwat tab sing ana ing sisih ngisor layar. Kita nawakake kualitas kaya informatif lan penak ing ruang kerja. Sampeyan bisa ndhelikake kolom ing saben tabel kanthi sawetara klik supaya karya sampeyan luwih kepenak lan nyingkirake papan sing ora digunakake. Program otomatis ngawasi personel lan prestasi sukses ngidini pangguna ngganti urutan kolom kanthi gampang - iki ditindakake kanthi seret lan culake biasane nganggo kursor mouse. Aplikasi bisa kanthi gampang nyetel jembaré kolom. Piranti lunak kasebut bisa digunakake kanggo tujuan pemasaran - ing setelan sampeyan ora mung bisa ngganti logo nanging uga jeneng, rincian lan informasi kontak. Kanthi sampeyan, sampeyan bisa ngirit wektu kanggo ngisi kertu klien - cukup salin entri sing beda banget karo sing sampeyan butuhake, ganti kolom sing dibutuhake lan simpen. Ing menu utama, pangguna nemokake telung bagean utama - Laporan, Modul, Direktori.

Direktori mung diiseni sapisan, Laporan digunakake dening karyawan manajemen (administrator utawa manajer), lan Modul digunakake kanggo kerja saben dinane. Jumlah kursus sing digawe ing sistem mung diwatesi dening memori lan kapabilitas fasilitas olahraga sampeyan. Otomasi mbesuk! Lan kanggo dadi luwih kompetitif lan ngliwati kabeh saingan, bisnis sampeyan butuh program sing apik kanggo ngetrapake kabeh tumindak sing ditindakake ing organisasi sampeyan. Sampeyan saranake sampeyan program USU-Soft, sing diakoni minangka salah sawijining program paling apik miturut standar internasional.

Kanggo ngrasakake rasa seneng lan tujuan urip, kudu nindakake perkara sing nggawe dheweke santai lan nggawe pikiran tenang. Prekara kasebut bisa uga beda, nanging ana sing universal, lan bisa diarani babagan wong ing jagad iki: olahraga olahraga. Iki nggawe kita rumangsa urip lan luwih ngontrol awak. Amarga ana akeh gym saiki, sekolah olahraga iki mbutuhake sing bakal menehi mupangat lan kabeh kaluwihan. USU-Soft bisa dadi salah sawijining, amarga kabeh ciri sing dibutuhake kanggo iki.