1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Програма за спортско училиште
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 351
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Програма за спортско училиште

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Програма за спортско училиште - Слика од екранот на програмата

Работејќи со различни програми, секогаш имате шанса да се збуните и, како резултат, работата на спортското училиште лесно се нарушува. Сите бараме една универзална програма за спортски училишта, која ќе ги има сите функции на сметководството на спортските училишта. USU-Soft е програма за спортско училиште, дизајнирана да работи со различни задачи што треба да се користат во работата на таквата институција. Управувањето со спортското училиште може да се изврши со помош на многу можности и функции на програмата за сметководство и управување, совршено контролирајќи ја секоја акција одделно. Леснотијата на користење на програмата на спортското училиште е во едноставен интерфејс, во кој ќе користите само 3 главни јазичиња: модули, директориуми и извештаи.

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео на програмата за спортското училиште

Автоматизацијата на спортското училиште е голем чекор кон иднината. Во спортското училиште ги делите своите постапки и на вообичаени и на еднократни, како што е месечен финансиски извештај. На управувањето со спортското училиште му е потребно внимание. Откако ќе ги пополните потребните информации, лесно ги пополнувате сите распореди, планови или извештаи. Програмата за сметководство и управување на спортското училиште е автоматизирана. Откако еднаш генериравте база на информации, лесно ќе добиете какви било пресметки, планови или распореди што ги спроведува програмата за контрола на автоматизација автоматски во секунда! Контролата на спортското училиште се систематизира кога ќе започнете да ја користите оваа програма за контрола на квалитетот и развој на деловна организација. Програмата на спортската школа станува главен асистент во вашите одлуки и активности! Нема ништо комплицирано во управувањето со спортската школа со програмата. Системот на сметководство USU-Soft ви помага да се справите со програмата за спортски училишта едноставно, брзо, лесно!


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Исто така, ја користите компјутерската програма не само локално, туку и преку мрежата. Ова е корисно и за менаџерите и за вработените - активностите на мрежата на филијали се комбинираат, а вие се поврзувате со базата на податоци и ја извршувате работата од каде било во светот. Секој е способен да работи во програмата поради фактот што секој детал во системскиот интерфејс е осмислен. Програмата за спортско училиште може да биде дизајнирана со ваш личен вкус - има повеќе од педесет стилски теми на располагање. Подобрувањето на имиџот на компанијата е лесно договорено доколку одлучите да ја инсталирате оваа програма за сметководство за управување. Обезбедува достапност, точност и комплетност на сите информации и го олеснува контролирањето на различните видови обуки и вежби во вашиот фитнес-центар. Финансиските извештаи за вашата компанија помагаат во планирањето на активностите на организацијата и ги мотивираат вработените во одделот за продажба. Автоматизацијата помага да се избегнат смешните грешки поврзани со влијанието на човечкиот фактор и ја зголемува ефикасноста и ефективноста на управувањето. Спроведување на планирање и контрола во вашата компанија, многу е важно да работите со логото. Логото на вашата компанија може да се стави во главниот прозорец на системот и ќе се прикаже на сите извештаи и документација што се создадени и отпечатени со употреба на USU-Soft. Апликацијата ги додава логото и деталите за вашиот фитнес центар на секој извештај, формиран од вас. Системот за управување има интерфејс со повеќе прозорци и лесни за употреба функции.

 • order

Програма за спортско училиште

Кога работите со USU-Soft, можете да се префрлате помеѓу прозорците преку јазичињата што се наоѓаат на дното на екранот. Ние нудиме такви квалитети како што се информативноста и практичноста на нашите работни простори. Можете да скриете која било од колоните во секоја табела со неколку кликнувања за да ја направите вашата работа поудобна и да се ослободите од просторите што не ги користите. Програмата за автоматизација на следење на персоналот и успехот му овозможува на корисникот лесно да го смени редоследот на колоните - ова се прави со вообичаено влечење и паѓање со курсорот на глувчето. Апликацијата може лесно да ја прилагоди ширината на колоните. Софтверот може да се користи за маркетинг цели - во поставките можете да го промените не само логото, туку и името, деталите и информациите за контакт. Со него можете да заштедите време на пополнување картички на клиенти - само копирајте го записот што е малку поинаков од оној што треба да го внесете, променете ги потребните полиња и зачувајте го. Во главното мени, корисникот наоѓа три главни делови - Извештаи, модули, упатства.

Директориумите се пополнуваат само еднаш, извештаите ги користат вработените во управувањето (администратор или менаџер), а модулите се користат за секојдневна работа. Бројот на курсеви создадени во системот е ограничен само од достапната меморија и можностите на вашиот спортски објект. Автоматизацијата е иднина! И, за да станете поконкурентни и да ги заобиколите сите ривали, на вашиот бизнис ќе му треба добра програма за да ги земе предвид сите активности што се случуваат во вашата организација. Ве советуваме за нашата програма USU-Soft, која е признаена како една од најдобрите програми според меѓународните стандарди.

За да се почувствува среќа и цел во животот, треба да се прават работите што го прават да се опушти и да му го смират умот. Овие работи можат да бидат различни, но има и една, која е универзална и може да се каже за која било личност во светот: спортски вежби. Тоа прави да се чувствуваме живи и повеќе да го контролираме нашето тело. Бидејќи денес има многу спортски сали, на ова спортско училиште му треба нешто што ќе му донесе придобивки и сите предности. USU-Soft може да стане една од нив, бидејќи ги има сите карактеристики што се потребни за ова.