1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Layang otomatis
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 125
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Layang otomatis

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Layang otomatis - Screenshot program

Ing donya modern, nalika kabeh proses otomatis, lan alat komunikasi wis dadi umum, organisasi kudu ngirim pesen kanthi otomatis kanthi ngetik data informasi utawa masang macem-macem jinis dokumen, gambar, ngoptimalake wektu larang regane. Distribusi otomatis tegese ngirim pesen SMS menyang e-mail, Viber, kabeh ndonya, njupuk menyang akun zona wektu, kualitas lan kacepetan transmisi materi. Kanggo ngotomatisasi proses distribusi, sampeyan butuh sambungan universal menyang instalasi piranti lunak sing nyedhiyakake fungsi lan kemampuan sing dibutuhake sing ngoptimalake jam kerja lan konsumsi sumber daya. Pangembangan piranti lunak sing sampurna Sistem Akuntansi Universal minangka produk unik, sing penting kanggo saben perusahaan, amarga rega terjangkau, ora ana pembayaran saben wulan tambahan lan mbukak akeh tugas. Sing. Saliyane distribusi otomatis data informasi, pengumuman, gambar, informasi babagan promosi lan bonus, kabar babagan pembayaran lan acara liyane, program kasebut nyedhiyakake manajemen dokumen, ngontrol aktivitas karyawan lan ngringkes kabeh operasi ing database siji kanggo ngasilake lan ngirim laporan. Kiriman otomatis ing program kasebut ditindakake kanthi gratis liwat cara apa wae sing trep kanggo pangguna. Kiriman massal nuduhake panyedhiya data informasi menyang akeh pelanggan, kasedhiya ing basis data CRM siji. Olahpesen akeh bisa njupuk jumlah pelanggan sing ora ana watesan, ngirim bahan sing dibutuhake kanthi presisi. Sampeyan dhewe nyetel pigura wektu kanggo surat otomatis, nemtokake tanggal lan jeneng topik, file sing dilampirake, kanthi otomatis mriksa nomer telpon kanggo bener lan kasedhiyan. Piranti lunak, kanthi mailing otomatis, bakal menehi tandha pelanggan kanthi warna sing beda-beda, lan status pangiriman lan pengiriman bahan, supaya ora bingung lan ora ninggalake pelanggan tanpa informasi.

Njaga database siji, dokumentasi lan nglaporake, bisa dileksanakake kanthi manual utawa otomatis, trep klasifikasi bahan. Dokumentasi generasi otomatis uga bakal mbantu ngoptimalake konsumsi wektu kanthi nyedhiyakake data sing akurat lan jeneng kuantitatif. Ngimpor data uga bisa digunakake kanggo nambah bahan, sing nambah kualitas bahan sing digunakake, sing disimpen kanthi otomatis ing server remot, njamin panyimpenan sing akurat lan berkualitas tinggi. Sajarah karya ing mailing otomatis lan karya karo pelanggan disimpen kanggo generate laporan lan nganakake analisis statistik ing efektifitas saka karya. Nindakake pitungan otomatis kanggo ngirim pesen, bisa uga langsung ing sistem, tanpa gaweyan lan wektu, njupuk menyang akun rumus tartamtu, ngetung komunikasi digunakake lan tariffs kanggo saben pesen kanggo klien. Pembayaran menyang imbangan ditampa kanthi macem-macem cara, kanthi awis lan non-tunai (liwat terminal, kertu pembayaran), kanthi cepet nggawe pembayaran.

Program distribusi pesen otomatis bakal dadi asisten sing penting, bakal mbantu ngotomatisasi proses produksi, nggawe sistematis kerja karo klien, nggawe karya kantor lan nglacak gerakan finansial. Sampeyan bisa nginstal versi nyoba ing situs web kita, kanggo iki cukup kanggo ngirim panjalukan lan konsultan kita bakal menehi saran lan milih produk sing dikarepake.

Program olahpesen otomatis nggabungake karya kabeh karyawan ing database program siji, sing nambah produktivitas organisasi.

Program kanggo telpon metu bisa diganti miturut kepinginan individu saka pelanggan dening pangembang perusahaan kita.

Mailing lan akuntansi surat ditindakake liwat e-mail kanggo klien.

Program gratis kanggo distribusi email ing mode uji coba bakal mbantu sampeyan ndeleng kemampuan program kasebut lan kenal karo antarmuka kasebut.

Program olahpesen viber ngidini sampeyan mbentuk basis pelanggan siji kanthi kemampuan kanggo ngirim pesen menyang utusan Viber.

Nalika ngirim SMS akeh, program kanggo ngirim SMS wis ngetung total biaya ngirim pesen lan mbandhingaké karo imbangan ing akun.

Program mailing ngidini sampeyan masang macem-macem file lan dokumen ing lampiran, sing digawe kanthi otomatis dening program kasebut.

Telpon gratis kasedhiya minangka versi demo sajrone rong minggu.

Program kanggo ngirim woro-woro bakal mbantu supaya klien tansah gaul karo kabar paling anyar!

Piranti lunak mailing Viber ngidini ngirim surat ing basa sing trep yen perlu sesambungan karo klien manca.

Program olahpesen SMS gratis kasedhiya ing mode uji, tuku program kasebut dhewe ora kalebu biaya langganan saben wulan lan dibayar sepisan.

Piranti lunak SMS minangka asisten sing ora bisa diganti kanggo bisnis lan interaksi karo klien!

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Kepala programmer sing melu desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-04-16

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Program kanggo ngirim SMS bakal mbantu sampeyan ngirim pesen menyang wong tartamtu, utawa ngirim surat massal menyang sawetara panampa.

Program kanggo SMS liwat Internet ngidini sampeyan nganalisa pangiriman pesen.

Program newsletter email kasedhiya kanggo dikirim menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Program kanggo ngirim SMS saka komputer nganalisa status saben pesen sing dikirim, nemtokake manawa dikirim utawa ora.

Program kanggo ngirim layang menyang nomer telpon dieksekusi saka rekaman individu ing server sms.

Sampeyan bisa ndownload program kanggo mailing ing bentuk versi demo kanggo nyoba fungsi saka situs web Sistem Akuntansi Universal.

Program gratis kanggo mailing menyang e-mail ngirim pesen menyang alamat e-mail sing sampeyan pilih saka program kasebut.

Program kanggo mailing massal bakal ngilangi kabutuhan kanggo mbentuk pesen sing padha kanggo saben klien kanthi kapisah.

Program kanggo nelpon klien bisa nelpon atas jenenge perusahaan sampeyan, ngirim pesen sing dibutuhake kanggo klien ing mode swara.

Kanggo menehi kabar marang pelanggan babagan diskon, nglaporake utang, ngirim pengumuman utawa undhangan penting, sampeyan mesthi butuh program surat!

Program kanggo olahpesen SMS ngasilake template, kanthi basis sampeyan bisa ngirim pesen.

Sistem akuntansi universal ngidini sampeyan ngirim email kanthi otomatis menyang kontak sing dipilih khusus.

Program otomatis sing ngidini sampeyan ngirim surat gratis menyang kothak layang klompok pelanggan, diklasifikasikake miturut kritéria tartamtu.

Kiriman kasebut ditindakake kanthi pesen SMS utawa Mail, ing saindenging jagad.

Status perusahaan tambah kanthi integrasi lan implementasi program otomatis kita.


Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.

Choose language

Biaya sarana kasebut terjangkau, kanthi bonus sing nyenengake, ora ana biaya tambahan, kayata ragad saben wulan.

Kontrol otomatis proses teknologi, bakal mbebasake wektu kanggo implementasine tugas liyane.

Entri data otomatis, ngimpor, ngidini sampeyan duwe akses menyang informasi tartamtu.

Manajemen bakal luwih gampang lan luwih gampang diakses kanthi sarana otomatis.

Program kasebut nyukupi syarat sing wis ditemtokake sanajan para kritikus sing paling keras.

Panyimpenan jangka panjang, kanthi panyimpenan serep.

Otomatis proses bisnis.

Manajemen dokumen.

Konsolidasi departemen lan grup pangguna dadi sistem multi pangguna siji.

Login lan sandhi diwenehake kanggo saben pangguna sistem.

Kiriman otomatis ditindakake kanthi SMS, MMS, Mail, Viber, kanthi cepet lan efisien, kanthi nyedhiyakake laporan babagan karya sing ditindakake.

Sampeyan bisa mriksa status pangiriman lan nampa pesen.

Pelacakan wektu ngidini sampeyan ngetung jam kerja nyata.

Kanthi sambungan Internet, unggahan tartamtu ditindakake.

Pitungan biaya karya ditindakake kanthi njupuk dhaptar rega lan diskon sing diwenehake kanthi pribadi.



Pesen surat otomatis

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Layang otomatis

Nganyari otomatis data informasi lan karya nyata nomer pelanggan.

Delegasi hak panggunaan kanthi andal nglindhungi data sampeyan saka wong liya.

Download program kanggo mailing otomatis, bisa uga ing versi test.

Piranti lunak bisa nggawe dhaptar panampa miturut kriteria sing dibutuhake.

Newsletter miturut skema otomatis, njupuk menyang akun zona wektu lan bisa dikirim ing ngendi wae ing donya.

Panganggone macem-macem basa manca.

Pemasaran email bisa menehi kesempatan kanggo nambah revenue saka dodolan utawa layanan.

Antarmuka sing trep lan intuisi, bakal gampang ngatur lan mbukak akeh tugas nalika nindakake tugas sing ditugasake.

Kanthi mailing otomatis, bisa uga, saliyane pesen teks, kanggo masang dokumen utawa gambar.

Petungan bisa didhukung ing sembarang mata uang.

Jumlah pangguna, nalika nggarap aplikasi, ora diwatesi.

Kiriman langsung ditindakake kanthi indikasi topik lan jeneng teks, ngidini sampeyan nemokake kanthi cepet bahan, alamat lan pesen sing dibutuhake.

Kabeh materi kanthi otomatis disimpen ing server.

Sampeyan bisa nyetel distribusi data informasi kanthi otomatis liwat perencana tugas, nyetel wektu acara.

Range rega terjangkau saka sistem.

Ngawasi video terus-terusan.