1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Автоматизирано испраќање
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 1000
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Автоматизирано испраќање

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Автоматизирано испраќање - Слика од екранот на програмата

Во современиот свет, кога сите процеси се автоматизирани, а алатките за комуникација станаа вообичаени, организациите треба автоматски да испраќаат пораки со внесување информации или прикачување на разни видови документи, слики, оптимизирајќи го нивното драгоцено време. Автоматска дистрибуција значи испраќање СМС пораки на е-пошта, Viber, насекаде низ светот, земајќи ги предвид временските зони, квалитетот и брзината на пренос на материјалите. За да ги автоматизирате процесите на дистрибуција, потребна ви е универзална врска со инсталација на софтвер што ги обезбедува потребните функционалности и способности кои го оптимизираат работното време и потрошувачката на ресурси. Нашиот совршен Универзален сметководствен систем за развој на софтвер е уникатен производ, незаменлив за секое претпријатие, со оглед на пристапната цена, без дополнителни месечни плаќања и повеќекратни задачи. Оние. Покрај автоматската дистрибуција на информации податоци, објави, слики, информации за промоции и бонуси, известувања за плаќање и други настани, програмата обезбедува управување со документи, контрола врз активностите на вработените и ги сумира сите операции во единствена база на податоци за генерирање и поднесување извештаи. Автоматското испраќање во програмата се врши бесплатно преку кој било метод погоден за корисникот. Масовното испраќање пошта подразбира обезбедување на информативни податоци за мноштво претплатници, достапни во една база на податоци за CRM. Масовното испраќање пораки може да земе предвид неограничен број клиенти, испраќајќи ги потребните материјали со прецизност. Вие самите ја прилагодувате временската рамка за автоматско испраќање, наведувајќи ги датумите и името на темата, прикачените датотеки, автоматски проверувајќи ги телефонските броеви за точност и достапност. Софтверот со автоматско испраќање ќе ги означува клиентите во различни бои и статусот на испорака и испраќање на материјалите за да не се збуни и да не остави ниту еден клиент без информации.

Одржувањето на единствена база на податоци, документација и известување, може да се врши рачно или автоматски, прикладно класифицирање на материјалите. Автоматското генерирање документација исто така ќе помогне да се оптимизира потрошувачката на време со обезбедување точни податоци и квантитативни имиња. Увозот на податоци може да се користи и за додавање материјали, што го подобрува квалитетот на употребените материјали, кои автоматски се зачувуваат на оддалечен сервер, обезбедувајќи точно и висококвалитетно складирање. Историјата на работа на автоматско испраќање и работа со клиенти е зачувана за да се генерираат извештаи и да се спроведат статистички анализи за ефективноста на извршената работа. Спроведете автоматска пресметка за испраќање пораки, евентуално веднаш во системот, без да вложите труд и време, земајќи ги предвид наведените формули, пресметувајќи ја користената комуникација и тарифите за секоја порака за клиентите. Плаќањата на салдото се примаат на различни начини, во готово и безготовинско (преку терминали, платежни картички), со навремено плаќање.

Програмата за автоматска дистрибуција на пораки ќе стане неопходен асистент, ќе помогне да се автоматизираат производствените процеси, да се систематизира работата со клиентите, да се воспостави канцелариска работа и да се следат финансиските движења. Можно е да се инсталира пробна верзија на нашата веб-страница, за ова е доволно да испратите барање и нашите консултанти ќе ве советуваат и ќе го изберат саканиот производ.

Програмата за автоматско испраќање пораки ја консолидира работата на сите вработени во една програмска база на податоци, што ја зголемува продуктивноста на организацијата.

Програмата за појдовни повици може да се менува според индивидуалните желби на клиентот од страна на развивачите на нашата компанија.

Испраќањето и сметководството на писмата се врши преку испраќање на е-пошта за клиентите.

Бесплатна програма за дистрибуција на е-пошта во пробниот режим ќе ви помогне да ги видите можностите на програмата и да се запознаете со интерфејсот.

Програмата за пораки на вибер ви овозможува да формирате единствена база на клиенти со можност за испраќање пораки до месинџерот Вибер.

При праќање на маса СМС, програмата за испраќање СМС однапред ги пресметува вкупните трошоци за испраќање пораки и ги споредува со состојбата на сметката.

Програмата за испраќање ви овозможува да прикачите разни датотеки и документи во прилог, кои се генерираат автоматски од програмата.

Бесплатниот бирач е достапен како демо верзија две недели.

Програмата за испраќање соопштенија ќе помогне вашите клиенти секогаш да бидат во тек со најновите вести!

Софтверот за пошта Viber овозможува испраќање на пригоден јазик доколку е неопходно да се комуницира со странски клиенти.

Бесплатна програма за СМС пораки е достапна во тест режим, купувањето на самата програма не вклучува присуство на месечни претплати и се плаќа еднаш.

СМС софтверот е незаменлив асистент за вашиот бизнис и интеракција со клиентите!

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Главен програмер кој учествуваше во дизајнирањето и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-04-18

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Програма за испраќање СМС ќе ви помогне да испратите порака до одредена личност или да направите масовно испраќање до неколку примачи.

Програмата за СМС преку Интернет ви овозможува да ја анализирате испораката на пораки.

Програмата за билтен за е-пошта е достапна за испраќање до клиенти ширум светот.

Програмата за испраќање СМС од компјутер го анализира статусот на секоја испратена порака, одредувајќи дали е испорачана или не.

Програмата за испраќање писма до телефонски броеви се извршува од индивидуален запис на серверот за смс.

Можете да ја преземете програмата за испраќање во форма на демо верзија за тестирање на функционалноста од веб-страницата на Универзалниот сметководствен систем.

Бесплатната програма за испраќање до е-пошта испраќа пораки до која било адреса на е-пошта што ќе ја изберете за испраќање од програмата.

Програмата за масовно испраќање ќе ја елиминира потребата да се формираат идентични пораки до секој клиент посебно.

Програмата за повикување клиенти може да се јави во име на вашата компанија, пренесувајќи ја потребната порака за клиентот во гласовниот режим.

За да ги известите клиентите за попусти, да пријавите долгови, да испраќате важни објави или покани, дефинитивно ќе ви треба програма за писма!

Програмата за СМС пораки генерира шаблони, врз основа на кои можете да испраќате пораки.

Универзален сметководствен систем ви овозможува автоматски да испраќате пошта до специјално избраните контакти.

Автоматска програма која ви овозможува да испраќате бесплатни пораки до поштенските сандачиња на групи клиенти, класифицирани според одредени критериуми.

Испраќањето се врши преку СМС пораки или пошта низ целиот свет.

Статусот на претпријатието се зголемува со интегрирањето и имплементацијата на нашата автоматска програма.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.

Choose language

Цената на комуналната услуга е прифатлива, со пријатен бонус, без дополнителни трошоци, како што е месечна претплата.

Автоматската контрола на технолошките процеси, ќе ослободи време за спроведување на други задачи.

Автоматско внесување податоци, увоз, ви овозможува да имате пристап до конкретни информации.

Управувањето ќе стане полесно и подостапно со нашата автоматизирана алатка.

Програмата ги исполнува наведените барања дури и на најстрогите критичари.

Долгорочно складирање, со резервно складирање.

Автоматизација на деловните процеси.

Управување со документи.

Консолидација на одделенија и кориснички групи во еден повеќекориснички систем.

Најава и лозинка се обезбедени за секој корисник на системот.

Автоматското испраќање се врши преку SMS, MMS, Mail, Viber, исклучително брзо и ефикасно, со доставување извештаи за извршената работа.

Можно е да се провери статусот на испорака и приемот на пораките.

Следењето на времето ви овозможува да ги пресметате вистинските одработени часови.

Со интернет конекција се вршат одредени поставувања.

Пресметката на трошоците за работа се врши земајќи го предвид ценовникот и лично обезбедените попусти.Нарачајте автоматско испраќање

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Автоматизирано испраќање

Автоматско ажурирање на податоците за информации и вистинската работа на претплатничките броеви.

Делегирањето на правата за користење веродостојно ги штити вашите податоци од странци.

Преземете ја програмата за автоматско испраќање, можеби во тест верзија.

Софтверот може да генерира листа на примачи според сите неопходни критериуми.

Билтен според автоматска шема, ги зема предвид временските зони и може да се испрати насекаде во светот.

Употреба на разни странски јазици.

Маркетингот преку е-пошта може да обезбеди можност за зголемување на приходите од продажба или услуги.

Практичен и интуитивен интерфејс, ќе биде лесен за управување и мултитаскинг при извршување на доделените задачи.

Со автоматско испраќање, можно е, покрај текстуална порака, да се прикачи документ или слика.

Пресметките може да се поддржат во која било валута.

Бројот на корисници додека работат во апликацијата не е ограничен.

Директното испраќање се врши со наведување на темата и името на текстот, што ви овозможува брзо да ги пронајдете потребните материјали, адресарот и пораката.

Сите материјали автоматски се зачувуваат на серверот.

Можно е да се постави автоматска дистрибуција на податоци за информации преку планерот на задачи, поставувајќи го времето на настаните.

Достапен опсег на цени на системот.

Постојано видео мониторинг.