1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Surat otomatis
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 171
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Surat otomatis

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Surat otomatis - Potret layar program

Di dunya modéren, nalika sadaya prosés otomatis, sareng alat komunikasi parantos biasa, organisasi kedah ngirim pesen sacara otomatis ku cara ngalebetkeun data inpormasi atanapi ngalampirkeun sababaraha jinis dokumén, gambar, ngaoptimalkeun waktos anu berharga. Distribusi otomatis hartina ngirim pesen SMS ka e-mail, Viber, sakuliah dunya, nyokot kana akun zona waktu, kualitas sarta laju pangiriman bahan. Pikeun ngajadikeun otomatis prosés distribusi, anjeun peryogi sambungan universal ka pamasangan parangkat lunak anu nyayogikeun fungsionalitas sareng kamampuan anu dipikabutuh pikeun ngaoptimalkeun jam kerja sareng konsumsi sumberdaya. Pangembangan parangkat lunak kami anu sampurna Sistem Akuntansi Universal mangrupikeun produk anu unik, penting pikeun unggal perusahaan, upami hargana terjangkau, henteu aya pamayaran bulanan tambahan sareng seueur tugas. Jelema. Salian panyebaran otomatis data inpormasi, pengumuman, gambar, inpormasi ngeunaan promosi sareng bonus, béwara pamayaran sareng acara sanésna, program éta nyayogikeun manajemén dokumén, kontrol kagiatan karyawan sareng nyimpulkeun sadaya operasi dina database tunggal pikeun ngahasilkeun sareng ngirimkeun laporan. Pangiriman otomatis dina program dilaksanakeun gratis ku cara naon waé anu cocog pikeun pangguna. Surat massal nunjukkeun panyadiaan data inpormasi ka seueur palanggan, sayogi dina database CRM tunggal. Olahtalatah bulk tiasa tumut kana akun jumlah konsumén nu taya, ngirim bahan diperlukeun kalawan precision. Anjeun sorangan nyaluyukeun pigura waktu pikeun surat otomatis, nangtukeun tanggal jeung ngaran topik, file napel, otomatis mariksa nomer telepon pikeun correctness jeung kasadiaan. Parangkat lunak, sareng surat otomatis, bakal nyirian para nasabah dina warna anu béda, sareng status pangiriman sareng kiriman bahan, supados henteu bingung sareng henteu ngantunkeun palanggan tanpa inpormasi.

Ngajaga database tunggal, dokuméntasi jeung ngalaporkeun, bisa dipigawé sacara manual atawa otomatis, merenah ngagolongkeun bahan. Generasi dokuméntasi otomatis ogé bakal ngabantosan ngaoptimalkeun konsumsi waktos ku nyayogikeun data anu akurat sareng nami kuantitatif. Impor data ogé bisa dipaké pikeun nambahkeun bahan, nu ngaronjatkeun kualitas bahan dipaké, nu otomatis disimpen dina server jauh, mastikeun gudang akurat tur kualitas luhur. Sajarah gawé dina milis otomatis tur gawé bareng konsumén disimpen pikeun ngahasilkeun laporan sarta ngalaksanakeun analisa statistik dina efektivitas karya dipigawé. Laksanakeun itungan otomatis pikeun ngirim pesen, sigana langsung langsung dina sistem, tanpa usaha sareng waktos, nyandak rumus anu ditangtukeun, ngitung komunikasi sareng tarif anu dianggo pikeun unggal pesen pikeun klien. Pangmayaran ka saldo ditampi ku sababaraha cara, sacara tunai sareng non-tunai (ngaliwatan terminal, kartu pamayaran), langsung mayar.

Program pikeun panyebaran otomatis pesen bakal janten asistén anu penting, bakal ngabantosan prosés produksi otomatis, sistematis damel sareng klien, ngadegkeun padamelan kantor sareng ngalacak gerakan kauangan. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun masang vérsi percobaan dina situs wéb kami, pikeun ieu cukup pikeun ngirim pamundut sareng konsultan kami bakal mamatahan sareng milih produk anu dipikahoyong.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-20

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Sistem akuntansi universal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngirim surat sacara otomatis ka kontak anu dipilih sacara khusus.

Program otomatis anu ngamungkinkeun anjeun ngirim surat gratis ka kotak surat grup palanggan, digolongkeun dumasar kana kriteria anu tangtu.

Suratna dilaksanakeun ku pesen SMS atanapi Surat, di sakumna dunya.

Status perusahaan ningkat ku integrasi sareng palaksanaan program otomatis urang.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

Biaya utiliti anu affordable, kalawan bonus pikaresepeun, euweuh waragad tambahan, kayaning fee bulanan.

Kontrol otomatis prosés téhnologis, bakal ngosongkeun waktu pikeun palaksanaan tugas séjén.

Éntri data otomatis, impor, ngamungkinkeun anjeun gaduh aksés kana inpormasi khusus.

Manajemén bakal langkung gampang sareng langkung diaksés ku utilitas otomatis kami.

Program éta nyumponan sarat anu dinyatakeun bahkan para kritikus anu paling parah.

Panyimpen jangka panjang, sareng panyimpenan cadangan.

Otomatis prosés bisnis.

Manajemén dokumén.

Konsolidasi departemén jeung grup pamaké kana sistem multi-pamaké tunggal.

Login sareng kecap akses disayogikeun pikeun unggal pangguna sistem.

Surat otomatis dilaksanakeun ku SMS, MMS, Mail, Viber, gancang pisan sareng éfisién, kalayan nyayogikeun laporan ngeunaan padamelan anu dilaksanakeun.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun pariksa status pangiriman jeung resi pesen.

Pelacakan waktos ngamungkinkeun anjeun ngitung jam-jaman anu leres-leres damel.

Kalayan sambungan Internet, unggahan tangtu dilaksanakeun.

Itungan biaya gawé dilumangsungkeun nyokot kana akun daptar harga jeung diskon disadiakeun pribadi.



Mesen hiji milis otomatis

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Surat otomatis

Ngamutahirkeun otomatis data inpormasi sareng padamelan saleresna nomer palanggan.

Delegasi hak pamakean tiasa ngajagi data anjeun tina jalma asing.

Unduh program pikeun surat otomatis, sigana dina versi tés.

Parangkat lunak tiasa ngahasilkeun daptar panampi dumasar kana kriteria anu diperyogikeun.

Newsletter nurutkeun hiji skéma otomatis, nyokot kana akun zona waktu sarta bisa dikirim ka mana waé di dunya.

Ngagunakeun rupa-rupa basa asing.

Pamasaran email tiasa masihan kasempetan pikeun ningkatkeun pendapatan tina penjualan atanapi jasa.

Antarbeungeut anu gampang sareng intuitif, éta bakal gampang ngatur sareng seueur tugas nalika ngalaksanakeun tugas anu ditugaskeun.

Kalayan surat otomatis, tiasa waé, salian pesen téks, ngagantelkeun dokumén atanapi gambar.

Itungan tiasa dirojong dina mata uang naon waé.

Jumlah pamaké, bari digawé di aplikasi, teu diwatesan.

Surat langsung dilaksanakeun kalayan indikasi topik sareng nami téks, ngamungkinkeun anjeun gancang mendakan bahan, alamat sareng pesen anu diperyogikeun.

Sadaya bahan otomatis disimpen dina server.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyetél sebaran otomatis data informasi ngaliwatan Nu Ngarencana tugas, netepkeun waktu kajadian.

rentang harga Affordable tina sistem.

Ngawaskeun pidéo konstan.