1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Postime të automatizuara
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 104
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Postime të automatizuara

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Postime të automatizuara - Pamja e ekranit të programit

Në botën moderne, kur të gjitha proceset janë të automatizuara dhe mjetet e komunikimit janë bërë të zakonshme, organizatat duhet të dërgojnë automatikisht mesazhe duke futur të dhëna informacioni ose duke bashkangjitur lloje të ndryshme dokumentesh, imazhesh, duke optimizuar kohën e tyre të çmuar. Shpërndarja automatike nënkupton dërgimin e mesazheve SMS në e-mail, Viber, në të gjithë botën, duke marrë parasysh zonat kohore, cilësinë dhe shpejtësinë e transmetimit të materialeve. Për të automatizuar proceset e shpërndarjes, ju nevojitet një lidhje universale me një instalim softueri që ofron funksionalitetin dhe aftësitë e nevojshme që optimizojnë orët e punës dhe konsumin e burimeve. Sistemi ynë i Kontabilitetit Universal i zhvillimit perfekt të softuerit është një produkt unik, i domosdoshëm për çdo ndërmarrje, duke pasur parasysh çmimin e përballueshëm, pa pagesa mujore shtesë dhe shumë detyra. ato. Përveç shpërndarjes automatike të të dhënave të informacionit, njoftimeve, imazheve, informacioneve për promovime dhe shpërblime, njoftime për pagesa dhe ngjarje të tjera, programi ofron menaxhimin e dokumenteve, kontrollin mbi aktivitetet e punonjësve dhe përmbledh të gjitha operacionet në një bazë të dhënash të vetme për gjenerimin dhe paraqitjen e raporteve. Postimi automatik në program kryhet pa pagesë përmes çdo metode të përshtatshme për përdoruesin. Postimi me shumicë nënkupton dhënien e të dhënave të informacionit për një mori abonentësh, të disponueshëm në një bazë të dhënash të vetme CRM. Mesazhet me shumicë mund të marrin parasysh një numër të pakufizuar klientësh, duke dërguar me saktësi materialet e nevojshme. Ju vetë rregulloni kornizën kohore për postimin automatik, duke specifikuar datat dhe emrin e temës, skedarët e bashkangjitur, duke kontrolluar automatikisht numrat e telefonit për korrektësinë dhe disponueshmërinë. Softueri, me postime automatike, do të shënojë klientët me ngjyra të ndryshme, statusin e dorëzimit dhe dërgimit të materialeve, në mënyrë që të mos ngatërrohet dhe të mos lihet asnjë klient pa informacion.

Mbajtja e një baze të dhënash të vetme, dokumentacioni dhe raportimi, mund të kryhet manualisht ose automatikisht, duke klasifikuar me lehtësi materialet. Gjenerimi automatik i dokumentacionit do të ndihmojë gjithashtu në optimizimin e konsumit të kohës duke ofruar të dhëna të sakta dhe emra sasiorë. Importi i të dhënave mund të përdoret gjithashtu për të shtuar materiale, gjë që përmirëson cilësinë e materialeve të përdorura, të cilat ruhen automatikisht në një server në distancë, duke siguruar ruajtje të saktë dhe me cilësi të lartë. Historia e punës për postimin automatik dhe punën me klientët ruhet për të gjeneruar raporte dhe për të kryer analiza statistikore mbi efektivitetin e punës së kryer. Kryeni një llogaritje automatike për dërgimin e mesazheve, mundësisht menjëherë në sistem, pa ushtruar përpjekje dhe kohë, duke marrë parasysh formulat e specifikuara, duke llogaritur komunikimin e përdorur dhe tarifat për çdo mesazh për klientët. Pagesat në bilanc merren në mënyra të ndryshme, në para dhe pa para (nëpërmjet terminaleve, kartave të pagesave), duke kryer menjëherë një pagesë.

Programi për shpërndarjen automatike të mesazheve do të bëhet një asistent i domosdoshëm, do të ndihmojë në automatizimin e proceseve të prodhimit, sistemimin e punës me klientët, krijimin e punës në zyrë dhe gjurmimin e lëvizjeve financiare. Është e mundur të instaloni një version provë në faqen tonë të internetit, për këtë mjafton të dërgoni një kërkesë dhe konsulentët tanë do të këshillojnë dhe zgjedhin produktin e dëshiruar.

Programi i automatizuar i mesazheve konsolidon punën e të gjithë punonjësve në një bazë të dhënash të vetme programi, gjë që rrit produktivitetin e organizatës.

Programi për thirrjet dalëse mund të ndryshohet sipas dëshirës individuale të klientit nga zhvilluesit e kompanisë sonë.

Postimi dhe kontabilizimi i letrave kryhet përmes postimit të e-mail për klientët.

Një program falas për shpërndarjen e postës elektronike në modalitetin e provës do t'ju ndihmojë të shihni aftësitë e programit dhe të njiheni me ndërfaqen.

Programi i mesazheve viber ju lejon të formoni një bazë të vetme klientësh me aftësinë për të dërguar mesazhe te mesazheri Viber.

Kur dërgoni SMS me shumicë, programi për dërgimin e SMS para-llogarit koston totale të dërgimit të mesazheve dhe e krahason atë me gjendjen në llogari.

Programi i postimit ju lejon të bashkëngjitni skedarë dhe dokumente të ndryshme në një bashkëngjitje, të cilat gjenerohen automatikisht nga programi.

Telefonuesi falas është i disponueshëm si një version demo për dy javë.

Programi për dërgimin e njoftimeve do t'ju ndihmojë t'i mbani klientët tuaj gjithmonë të përditësuar me të rejat më të fundit!

Softueri i postimeve Viber lejon dërgimin e postës në një gjuhë të përshtatshme nëse është e nevojshme për të bashkëvepruar me klientë të huaj.

Një program falas i mesazheve SMS është i disponueshëm në modalitetin e testimit, blerja e vetë programit nuk përfshin praninë e tarifave të abonimit mujor dhe paguhet një herë.

Softueri SMS është një asistent i pazëvendësueshëm për biznesin tuaj dhe ndërveprimin me klientët!

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-05-27

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Një program për dërgimin e SMS do t'ju ndihmojë t'i dërgoni një mesazh një personi specifik, ose të bëni një postim masiv te disa marrës.

Programi për SMS në internet ju lejon të analizoni dërgimin e mesazheve.

Programi i buletinit të emailit është i disponueshëm për t'u dërguar klientëve në të gjithë botën.

Programi për dërgimin e SMS nga një kompjuter analizon statusin e secilit mesazh të dërguar, duke përcaktuar nëse ai është dorëzuar apo jo.

Programi për dërgimin e letrave në numrat e telefonit ekzekutohet nga një rekord individual në serverin sms.

Ju mund ta shkarkoni programin për postim në formën e një versioni demo për të testuar funksionalitetin nga faqja e internetit e Sistemit Universal të Kontabilitetit.

Programi falas për dërgimin e postës në e-mail dërgon mesazhe në çdo adresë e-mail që ju zgjidhni për dërgim nga programi.

Programi për postime masive do të eliminojë nevojën për të formuar mesazhe identike për secilin klient veç e veç.

Programi për thirrjen e klientëve mund të telefonojë në emër të kompanisë suaj, duke transmetuar mesazhin e nevojshëm për klientin në modalitetin zanor.

Për të njoftuar klientët për zbritjet, për të raportuar borxhet, për të dërguar njoftime ose ftesa të rëndësishme, do t'ju duhet patjetër një program për letra!

Programi për mesazhe SMS gjeneron shabllone, në bazë të të cilave mund të dërgoni mesazhe.

Një sistem universal i kontabilitetit ju lejon të dërgoni automatikisht postë tek kontaktet e zgjedhura posaçërisht.

Një program automatik që ju lejon të dërgoni postime falas në kutitë postare të grupeve të klientëve, të klasifikuara sipas kritereve të caktuara.

Postimi kryhet me anë të mesazheve SMS ose Mail në të gjithë botën.

Statusi i ndërmarrjes rritet me integrimin dhe zbatimin e programit tonë automatik.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Kostoja e shërbimeve është e përballueshme, me një bonus të këndshëm, pa kosto shtesë, si për shembull një tarifë mujore.

Kontrolli automatik i proceseve teknologjike, do të lirojë kohë për zbatimin e detyrave të tjera.

Futja automatike e të dhënave, importi, ju lejon të keni akses në informacione specifike.

Menaxhimi do të bëhet më i lehtë dhe më i arritshëm me shërbimin tonë të automatizuar.

Programi plotëson kërkesat e deklaruara edhe të kritikëve më të ashpër.

Ruajtje afatgjatë, me ruajtje rezervë.

Automatizimi i procesit të biznesit.

Menaxhimi i dokumenteve.

Konsolidimi i departamenteve dhe grupeve të përdoruesve në një sistem të vetëm me shumë përdorues.

Hyrja dhe fjalëkalimi sigurohen për çdo përdorues të sistemit.

Postimi automatik kryhet me SMS, MMS, Mail, Viber, jashtëzakonisht shpejt dhe me efikasitet, me ofrimin e raporteve për punën e kryer.

Është e mundur të kontrollohet statusi i dorëzimit dhe marrja e mesazheve.

Ndjekja e kohës ju lejon të llogaritni orët aktuale të punës.

Me një lidhje interneti, kryhen ngarkime të caktuara.

Llogaritja e kostos së punës kryhet duke marrë parasysh listën e çmimeve dhe zbritjet e ofruara personalisht.Porosit një postim të automatizuar

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Postime të automatizuara

Përditësimi automatik i të dhënave të informacionit dhe puna aktuale e numrave të abonentëve.

Delegimi i të drejtave të përdorimit mbron me siguri të dhënat tuaja nga të huajt.

Shkarkoni programin për postime automatike, ndoshta në një version provë.

Softueri mund të gjenerojë një listë të marrësve sipas çdo kriteri të nevojshëm.

Buletini sipas një skeme automatike, merr parasysh zonat kohore dhe mund të dërgohet kudo në botë.

Përdorimi i gjuhëve të huaja të ndryshme.

Marketingu me email mund të ofrojë një mundësi për të rritur të ardhurat nga shitjet ose shërbimet.

Ndërfaqe e përshtatshme dhe intuitive, do të jetë e lehtë për t'u menaxhuar dhe për të kryer shumë detyra gjatë kryerjes së detyrave të caktuara.

Me postimin automatik, është e mundur, përveç një mesazhi me tekst, të bashkëngjitni një dokument ose imazh.

Llogaritjet mund të mbështeten në çdo monedhë.

Numri i përdoruesve gjatë punës në aplikacion nuk është i kufizuar.

Postimi i drejtpërdrejtë kryhet me tregimin e temës dhe emrin e tekstit, duke ju lejuar të gjeni shpejt materialet, adresuesin dhe mesazhin e nevojshëm.

Të gjitha materialet ruhen automatikisht në server.

Është e mundur të vendosni shpërndarjen automatike të të dhënave të informacionit përmes planifikuesit të detyrave, duke vendosur kohën e ngjarjeve.

Gama e çmimeve të përballueshme të sistemit.

Monitorim i vazhdueshëm video.