1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Автоматизација на CRM систем
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 600
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Автоматизација на CRM систем

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Автоматизација на CRM систем - Слика од екранот на програмата

Автоматизацијата на системот CRM ќе биде беспрекорна ако компанијата што стекнува се сврти кон специјалистите на USU. Универзалниот сметководствен систем е организација која професионално се занимава со сложената автоматизација на деловните процеси. Специјалисти веќе долго време успешно работат на пазарот, обезбедувајќи висококвалитетни компјутерски решенија на клиентите кои аплицирале. Софтверот е развиен врз основа на напредни и висококвалитетни технологии кои се купени во странски земји. При спроведувањето на автоматизацијата, купувачката компанија нема да има никакви тешкотии, бидејќи ќе добие сеопфатен и квалитетен опсег на техничка помош, така што пуштањето во употреба на електронскиот производ нема да предизвика потешкотии. Покрај тоа, програмата за автоматизирање на CRM системот ќе функционира беспрекорно во какви било услови, дури и кога компјутерот е многу морално застарен. Главната работа е што тие се оперативни, а Windows е достапен на хард дискови или SSD-дискови. На автоматиката ќе и се посвети соодветно внимание.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-06-19

Ова видео е на англиски јазик. Но, можете да се обидете да вклучите преводи на вашиот мајчин јазик.

Автоматизираниот CRM систем од проектот USU ќе стане неопходна електронска алатка за компанијата на стекнувачот. Кога го користите, потрошувачот нема да има никакви тешкотии, тие лесно можат да се справат со задачи од кој било формат. Компанијата брзо ќе се издигне до успех, а со тоа ќе ја зацврсти својата доминација како водечки играч кој лесно може да ги надмине сите претплатници. Заштедата на пари и други ресурси, исто така, ќе биде обезбедена ако стапи во игра комплексот за автоматизација на системот CRM од USU. Овој автоматизиран производ секогаш ќе дојде на помош на компанијата која се стреми кон успех. Деноноќно ќе врши службени операции кои ќе ги програмира одговорниот оператор. Искористете ги предностите на автоматизираниот CRM систем за брзо надминување на вашите противници преку квалитетна распределба на ресурсите и градење на компетентна производна политика.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Демо верзијата можете да ја преземете бесплатно. И работете во програмата две недели. Некои информации веќе се вклучени таму за јасност.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.Автоматизацијата ќе стане дел од производствениот процес, благодарение на што бизнисот на претпријатието драматично ќе оди нагоре. Ќе биде лесно да се зголеми обемот на буџетските приходи поради експлозивниот раст на продажбата. Луѓето ќе бидат поподготвени да се обратат до компанијата каде што тие или нивните соседи, пријатели или најблиски биле соодветно услужени. Функционирањето на таканаречениот збор од уста ќе и помогне на компанијата брзо да постигне успех. Вклучете се во професионалната автоматизација на системот CRM за брзо надминување на претплатниците и обезбедување на вашата позиција за понатамошна доминација. И овој автоматизиран производ ви овозможува да работите во интеграција со камерите за видео надзор. Тие ви дозволуваат да ги прикажете натписите на видео-стримот на работната површина за да ги проучите овие информации.Нарачајте автоматизација на CRM систем

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Автоматизација на CRM систем

Современите интегрирани решенија од USU ви овозможуваат брзо извршување на сите задачи доделени на компанијата. Дури и оние акции кои се поврзани со рутински бирократски формати не се проблем. Во автоматизираниот CRM систем, од проектот се учат многу корисни опции, со чие користење компанијата целосно ги покрива своите потреби во софтвер. Автоматизацијата ќе биде полноправна, благодарение на што бизнисот на компанијата драматично ќе оди нагорно. Нема да мора да трпите загуби поради фактот што вработените не се справија добро со работните функции што им беа доделени. Напротив, компанијата брзо ќе може да постигне импресивни резултати во конкуренцијата и да може да го води пазарот, лесно престигнувајќи ги главните конкуренти. Како резултат на тоа, бизнисот вртоглаво ќе расте. Ќе може да се ужива во оперативните маневри на расположливите ресурси, благодарение на што ќе биде можно брзо да се надминат ривалите и да се окупираат најатрактивните ниши.

Инсталирајте автоматски CRM систем на персонален компјутер користејќи ја бесплатната техничка помош на комплексот за автоматизација. Истата е ставена во функција со помош на вработените во тимот на USU за да компанијата на стекнувачот нема никакви тешкотии. Автоматизацијата ќе биде полноправна, што значи дека ќе може да не се плашиме за голем број направени грешки. Софтверот едноставно не е подложен на човечка слабост и затоа, воопшто не прави грешки. Развојот може директно да се интегрира со терминалите qiwi со цел да се прифатат плаќањата од потрошувачите. Се разбира, достапни се и стандардни методи за собирање пари од клиенти. Ова се и готовински и безготовински начини на плаќање. Покрај тоа, во рамките на автоматизираниот CRM систем, се обезбедува опција за обезбедување на касиерот со специјализирана алатка за интеракција со информативни материјали. Местото на автоматизираната благајна ќе функционира беспрекорно, одговорниот вработен нема да прави грешки при интеракција со информациите. Сите пресметки ќе се вршат квалитативно.