1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. сметководство и времетраење на работното време
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 502
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководство и времетраење на работното време

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?сметководство и времетраење на работното време - Слика од екранот на програмата

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео за сметководство и времетраење на работното време

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language
 • order

Постои таков бизнис каде сметководството и времетраењето на работното време на персоналот се главниот критериум за пресметување на платите, проценка на ефикасноста, продуктивноста. Оттука, менаџерите создаваат механизам за фиксирање на почетокот и крајот на смената, пополнувајќи специјализирани формулари, но кога станува збор за телекомуникација, се јавуваат тешкотии во следењето. Постои одреден стандард за времетраењето на работните должности и работното време, што треба да се плати според договорот за вработување со зголемена стапка. Кога специјалист извршува задачи на далечина, од дома или друг предмет, невозможно е да се провери што правел цел ден и дали задачите биле извршени добро затоа што современите технологии доаѓаат до спасување. Со бесплатно сметководство, сите процеси се одвиваат во електронски формат, а некои од нив користат Интернет, што ги проширува изгледите за користење на бесплатен софтвер, користејќи го во сите области на активност. Препорачуваме да обрнете внимание на развојот што може да обезбеди интегриран пристап кон автоматизацијата, така што инвестицијата ќе се исплати побрзо, а приносот е поголем.

Специјалисти за софтвер на УСУ создадоа софтвер во различни деловни области според многу години, што дава разбирање за тековните потреби. Развиената платформа на софтверскиот систем USU станува основа за создавање проект, бидејќи овозможува прилагодување на содржината на интерфејсот, формира единствена функционалност што одговара на вашата компанија. Не добивате кутија за решение што ве принудува да ја промените вообичаената структура и ритамот на работното време, што значи дека нема да губите време прилагодувајќи се на нов инструмент. Програмата може да се пофали со краток период на обука за корисниците, дури и ако тие први наидат на такво решение. Нашите експерти ги објаснуваат основните принципи, предности и опции за само неколку часа. Алгоритмите се поставуваат веднаш по фазата на имплементација, земајќи ги предвид нијансите на активностите, потребите на претприемачите и вработените, што ќе ви овозможи да извршувате задачи без отстапување од пропишаните прописи, минимизирање на грешките. Сметководството за работното време се врши автоматски, во согласност со внатрешниот распоред или други параметри.

Можностите на бесплатната конфигурација на софтверот USU не се ограничени на следење на времетраењето на задачите, промената на вработениот. Станува врска до сите корисници, обезбедувајќи ажурирани бази на податоци, контакти, документи. Секој специјалист добива индивидуален простор што ги извршува своите работни задачи, каде што може да го прилагоди удобниот редослед на јазичињата и визуелниот дизајн. За правилно сметководство и времетраењето на работното време, канцелариски и далечински работници, како и дополнително инсталиран модул за следење се користи на компјутерите. Во исто време, раководителот или раководителот на одделот добива готови статистички податоци или извештај, кој ги одразува сите информации за активностите на персоналот, вклучително и завршените задачи, работното време поминато на ова. Сметководствениот систем го следи времетраењето на периоди на активност и неактивност, формирајќи визуелен, графички обележан во боја. Да се вклучи нашиот развој во сметководството значи да се добие сигурен асистент во сите прашања.

Способноста да ја прилагодите апликацијата за барања на клиенти ја прави најдобра опција според автоматизирање на широк спектар на процеси.

Ние им овозможуваме на нашите клиенти можност да изберат функционална содржина, која се спроведува со промена на множеството опции во интерфејсот. Лаконската структура на менито овозможува совладување на програмата за помалку време и не доживува тешкотии во секојдневното работење. Брифингот со персоналот се одвива во далечински формат и бара буквално неколку часа, а потоа започнува кратка фаза на практично запознавање.

Цената на софтверот е регулирана од избраната функционална содржина и може да се дополни по потреба.

За секој работен тек, конфигуриран е специфичен алгоритам на дејства, што ќе им овозможи да бидат завршени на време и без поплаки. Времетраењето на специјалистичката смена се снима и се прикажува во електронскиот журнал автоматски, олеснувајќи ги понатамошните активности на одделот за сметководство. Пресметката на платите, даноците, цената на услугите и стоките е побрза поради употребата на електронски формули од секаква сложеност. Програмското сметководство на активностите на далечинските работници се врши врз основа на постојана регистрација на активности, применети апликации, документи. Вие не треба постојано да ги следите мониторите на персоналот, можете едноставно да отворите слика од екранот за потребниот период, таа се создава секоја минута. Аналитиката и статистиката прикажана во готовите извештаи помагаат да се процени тековниот напредок во спроведувањето на планот и да се направат измени доколку е потребно.

Лидерите, доверувајќи ја контролата на програмата USU Software, ќе можат да посветат повеќе напори на области како што се проширување на соработката, наоѓање партнери, клиенти.

Само оние кои се регистрирани во базата на податоци можат да ја користат апликацијата, внесувајќи лозинка и најавувајќи се за идентификација секој пат кога ќе влезат. Нема начин да се исклучат хардверските проблеми, но честата резервна копија ви помага да ги вратите вашите податоци.

За да ја имплементирате апликацијата, потребни ви се едноставни, услужни компјутери, без посебни системски параметри. Да, добро слушнавте, нема потреба да инсталирате или купувате ништо, освен компјутер. Сметководството и времетраењето на работното време е неопходен и потребен процес. Користејќи ја програмата за сметководство на УСУ Софтвер, секогаш ќе бидете сигурни во вашите вработени и нивните должности за работно време.