1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Адреса пошта
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 664
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Адреса пошта

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Адреса пошта - Слика од екранот на програмата

Директното испраќање е прогресивна алатка за модерен бизнис. За што служи и која програма е најдобра за користење за директно испраќање? Повеќе за ова. Директното испраќање е една од компонентите на директниот маркетинг. Директното испраќање се врши на одредени адреси на е-пошта, билети, каталози, бонуси, дискови, презентации, видеа, разгледници, билтени, информации за рекламирање, презентации и други маркетиншки производи може да се испраќаат. И правните и физичките лица можат да се претплатат на мејлинг листата. Користејќи таргетирано испраќање, деловните субјекти и другите учесници ја информираат целната публика по локација, ова е важна компонента, бидејќи примачот ги добива потребните информации брзо и индивидуално, без посредници. Важно е да се избере вистинскиот софтвер за директно испраќање. Целната дистрибуција може да биде масовна и насочена. Во случај на масовна дистрибуција на какви било пораки, се врши дистрибуција на општа едукативна адреса; во случај на насочена дистрибуција, информациите се однесуваат само на целната публика. Масовната дистрибуција, по правило, се избира на географска основа; овој пристап е применлив, на пример, при отворање на нова продавница, доколку сопственикот сака да им го пренесе на своите потенцијални потрошувачи датумот на отворање, асортиманот итн. Поштата со адреси може да биде релевантна за трговски претпријатија, производствени компании, за спортски центри, хемиско чистење, логистички компании, медицински установи, финансиски и туристички компании, поправки, центри за обука и кои било други организации. Директното испраќање е начин да одржувате контакт со вашите клиенти, како и со потенцијалните купувачи и клиенти на услуги. Многу е важно да се размисли за мејлинг листата за со отворање на е-пошта примачот да може да ја разбере суштината на испратената порака или писмо, поради што бил вознемирен. Со цел правилно да се изврши дистрибуцијата на е-пошта, важно е да се избере вистинскиот софтвер, еден од таквите производи е ресурс од компанијата Universal Accounting System. Во програмата, можете да ги следите клиентите, со воведување на потребните информации за контакт. Во USU можете да поставите автоматско испраќање на СМС-пораки, адресна дистрибуција на електронски пораки. Во однос на директното испраќање по е-пошта, тоа може да се изврши со приложени датотеки, формулари, документи и така натаму. Системот може да се конфигурира за масовно испраќање. Програмата овозможува и можност за директно испраќање преку Viber, кога е интегрирано со телефонија, преку програмата може да се прават гласовни повици, тие можат да се прават и автоматски и индивидуално, на точка. Апликацијата овозможува да се генерираат различни типови на шаблони за известувања и така натаму. Програмата е многу лесна за работа, не е оптоварена со непотребна функционалност. Избираме какви било дополнителни функции за нарачка. Можете да извршите брз почеток со увоз на информации од електронски медиуми или можете да ги внесете рачно. Достапен е и брз извоз на податоци. На нашата веб-страница можете да најдете пробна верзија на производот, која ќе ви ја даваме бесплатно за одреден период. Универзален сметководствен систем - насочено испраќање и многу други можности за вашиот бизнис во еден софтвер.

Програмата за повикување клиенти може да се јави во име на вашата компанија, пренесувајќи ја потребната порака за клиентот во гласовниот режим.

Програмата за испраќање ви овозможува да прикачите разни датотеки и документи во прилог, кои се генерираат автоматски од програмата.

При праќање на маса СМС, програмата за испраќање СМС однапред ги пресметува вкупните трошоци за испраќање пораки и ги споредува со состојбата на сметката.

Програмата за испраќање соопштенија ќе помогне вашите клиенти секогаш да бидат во тек со најновите вести!

Програмата за билтен за е-пошта е достапна за испраќање до клиенти ширум светот.

За да ги известите клиентите за попусти, да пријавите долгови, да испраќате важни објави или покани, дефинитивно ќе ви треба програма за писма!

Можете да ја преземете програмата за испраќање во форма на демо верзија за тестирање на функционалноста од веб-страницата на Универзалниот сметководствен систем.

Програмата за појдовни повици може да се менува според индивидуалните желби на клиентот од страна на развивачите на нашата компанија.

Испраќањето и сметководството на писмата се врши преку испраќање на е-пошта за клиентите.

Програмата за СМС пораки генерира шаблони, врз основа на кои можете да испраќате пораки.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Главен програмер кој учествуваше во дизајнирањето и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-04-18

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

СМС софтверот е незаменлив асистент за вашиот бизнис и интеракција со клиентите!

Програмата за масовно испраќање ќе ја елиминира потребата да се формираат идентични пораки до секој клиент посебно.

Бесплатната програма за испраќање до е-пошта испраќа пораки до која било адреса на е-пошта што ќе ја изберете за испраќање од програмата.

Програма за испраќање СМС ќе ви помогне да испратите порака до одредена личност или да направите масовно испраќање до неколку примачи.

Програмата за испраќање писма до телефонски броеви се извршува од индивидуален запис на серверот за смс.

Програмата за СМС преку Интернет ви овозможува да ја анализирате испораката на пораки.

Бесплатна програма за СМС пораки е достапна во тест режим, купувањето на самата програма не вклучува присуство на месечни претплати и се плаќа еднаш.

Софтверот за пошта Viber овозможува испраќање на пригоден јазик доколку е неопходно да се комуницира со странски клиенти.

Програмата за автоматско испраќање пораки ја консолидира работата на сите вработени во една програмска база на податоци, што ја зголемува продуктивноста на организацијата.

Бесплатна програма за дистрибуција на е-пошта во пробниот режим ќе ви помогне да ги видите можностите на програмата и да се запознаете со интерфејсот.

Програмата за пораки на вибер ви овозможува да формирате единствена база на клиенти со можност за испраќање пораки до месинџерот Вибер.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.

Choose language

Програмата за испраќање СМС од компјутер го анализира статусот на секоја испратена порака, одредувајќи дали е испорачана или не.

Бесплатниот бирач е достапен како демо верзија две недели.

Програмата Универзален сметководствен систем може целосно да се прилагоди за директно испраќање.

Софтверот овозможува да се формира информативна база за клиентите и за сите други субјекти со кои треба да одржувате интеракција.

Во системот, можете да поставите испраќање СМС пораки, тоа може да се врши поединечно и на големо.

Апликацијата може да се програмира да испраќа масовни пораки на одредени датуми или часови, со претходно избрани шаблони или прилози.

Преку софтверот, можете да извршите масовна дистрибуција на е-пошта адреси.

Сите датотеки може да се прикачат на пораките за адреси.

Преку USU, можете да извршите модерно директно испраќање на Viber.

Ако вашата компанија обезбедува интеграција со телефонијата, ќе можете да остварувате гласовни повици. Апликацијата ќе повика организација или поединец во ваше име и ќе обезбеди важни информации.

Во програмата, можете да креирате различни шаблони за известувања или текстуални пораки.Нарачајте адреса за пошта

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Адреса пошта

Шаблоните може да се зачуваат и да се користат во идните активности.

Сите информации во програмата се консолидирани и зачувани во историјата.

USU се одликува со прекрасен дизајн, едноставен и разбирлив работен простор, капацитет на функционалност, современи пристапи кон сметководството и деловниот менаџмент.

Лесна програма нема да ве принуди да потрошите многу време за совладување на принципите на софтверот.

Можете брзо да ја започнете вашата активност во софтверот со увоз на податоци од електронски медиуми или можете рачно да внесувате податоци.

Во програмата, можете да го разликувате пристапот за различни вработени.

Системот има и други функции, за кои можете да дознаете повеќе на нашата веб-страница.

Можете да работите во програмата на кој било јазик погоден за вас.

USU е целосно лиценциран производ.

Универзален сметководствен систем - удобна работа со целно испраќање и други алатки за управување со бизнисот.