1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti për zogjtë
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 577
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për zogjtë

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti për zogjtë - Pamja e ekranit të programit

Çdo fermë moderne e zogjve duhet, pa dështuar, të mbajë një regjistër të zogjve të saj, i cili, para së gjithash, ndikon në kontabilitetin, sepse në këtë mënyrë do të jetë shumë më e lehtë të nxjerrësh konkluzione në lidhje me përfitimin e ndërmarrjes në tërësi. Kontabiliteti i zogjve mund të organizohet në shumë mënyra, organizata të ndryshme ende përdorin revista të kontabilitetit të letrës si bazë për llogaritjet e kontabilitetit, në të cilat punonjësit e fermave të zogjve regjistrojnë manualisht të gjithë informacionin e nevojshëm dhe mbajnë tabela të veçanta. Sidoqoftë, mund të zgjidhet një mënyrë tjetër e organizimit të kontrollit, në të cilën në punën e një personi ata do të zëvendësojnë softuerin për automatizim. Ju lejon të kryeni të gjitha funksionet e njëjta të përditshme shumë herë më shpejt dhe më mirë.

Për të filluar, llogaritja e zogjve nënkupton kontrollin e shumë operacioneve të prodhimit, të cilat duhet të regjistrohen në kohë, dhe informacioni i marrë duhet të përpunohet shpejt. Një person që varet gjithmonë nga rrethanat e jashtme dhe faktorë të jashtëm, siç është ngarkesa e punës, nuk mund të sigurojë një cilësi të garantuar dhe të qëndrueshme të kontabilitetit. Për shkak të varësisë së tij, informacioni që futet në fletëllogaritjet për llogaritjen e zogjve mund të shtrembërohet, futet në kohë të papërshtatshme, ose punonjësi mund të shpërqendrohet plotësisht dhe të mos fusë të dhënat e nevojshme. Duke përdorur një aplikacion kompjuterik, ju minimizoni të gjitha këto rreziqe, pasi inteligjenca artificiale e softuerit funksionon pa ndërprerje dhe gabime, pavarësisht nga faktorët e renditur më sipër.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-06-18

Kjo video është në Rusisht. Nuk kemi arritur ende të bëjmë video në gjuhë të tjera.

Me këtë qasje ndaj biznesit, ju garantohet një llogari e pastër dhe transparente e zogjve, mbajtja, ushqimi dhe prodhimi i tyre. Vlen të përmendet gjithashtu se përdorimi i një programi kompjuterik për menaxhimin e aktiviteteve të zogjve ndihmon në transferimin e plotë të kontabilitetit në një avion dixhital, i cili ndodh për shkak të pajisjeve kompjuterike të vendeve të punës, e cila është e pashmangshme gjatë automatizimit. Përveç kompjuterëve, punëtorët e fermës së zogjve duhet të jenë në gjendje të përdorin pajisje të një natyre tjetër të sinkronizuar me softuer në prodhim. Për pjesën më të madhe në industri, ato përdoren për kontrollimin e depove ku ushqehen zogjtë dhe ruhen produktet e zogjve. Zbatimi i kontabilitetit dixhital ka përparësitë e tij, me një studim të hollësishëm të të cilit bëhet e qartë se një qasje e tillë ndaj menaxhimit është e vetmja e saktë. Të dhënat dixhitale mund të ruhen në bazën e të dhënave të instalimit të sistemit për një kohë të gjatë duke mbetur lehtësisht të arritshme për anëtarët e stafit, kështu që në rast të ndonjë situate të diskutueshme, ju lehtë mund t'i zgjidhni ato me një bazë të gjerë provash. Përveç kësaj, ruajtja e informacionit në një aplikacion të automatizuar për kontabilitetin e zogjve u lejon atyre të sigurojnë siguri dhe konfidencialitet, sepse jo vetëm që shumica e programeve modernë kanë një sistem mbrojtjeje në shumë faza, por gjithashtu mund të konfiguroni hyrjen në to për secilin përdorues veç e veç. Nëse tashmë keni vendosur ta transferoni biznesin tuaj në kontroll të automatizuar, atëherë hapi tjetër për ju do të jetë zgjedhja e softuerit optimal, nga të cilët ka një numër të madh për momentin.

Një version i shkëlqyeshëm i një aplikacioni kompjuterik për automatizimin e çdo lloj aktiviteti është një produkt unik nga zhvilluesit e mirënjohur me përvojë shumë vjeçare, kompania e zhvillimit të softuerit USU. Quhet Softuer USU dhe ekziston në tregun e teknologjisë për mbi 8 vjet. Aplikimi është i shkëlqyeshëm si për numërimin e zogjve ashtu edhe për kontrollin e aspekteve të tjera të aktiviteteve prodhuese në fermën e një zogu. Me ndihmën e tij, ju mund të kontrolloni lehtësisht personelin, llogaritjen dhe llogaritjen e pagave, lëvizjet financiare, sistemin e magazinimit dhe magazinimit të ushqimit, si dhe produkte të ndryshme, të zhvilloni drejtimin e CRM dhe shumë më tepër. Për më tepër, konfigurimi i Softuerit USU për kontabilitetin e shpendëve nuk është tipari i vetëm i tij, sepse prodhuesit përfaqësojnë më shumë se njëzet konfigurime të ndryshme programesh prej tyre, të zhvilluara posaçërisht për menaxhim të automatizuar të sektorëve të ndryshëm të biznesit. Softueri kompjuterik i licencuar zyrtarisht është shumë i lehtë për t’u përdorur dhe instaluar. Mund të bëhet ndërsa jeni ulur në zyrë, pa pasur nevojë të shkoni diku, sepse programuesit tanë punojnë në distancë dhe mund të konfigurojnë softuerin edhe në distancë, për të cilën ju thjesht duhet të siguroni qasje në kompjuterin tuaj dhe të siguroni një lidhje interneti. Kjo u jep specialistëve të USU Software një avantazh të madh sepse në këtë mënyrë ata mund të bashkëpunojnë me kompani të ndryshme në botë pa asnjë pengesë. Dizajni i arritshëm i ndërfaqes së programit ju lejon të filloni të punoni në të pa ndonjë përgatitje ose trajnim, kështu që një punonjës me ndonjë kualifikim mund të përdorë Softuerin USU. Çuditërisht, edhe menuja e këtij programi multitasking përbëhet nga vetëm tre seksione, të tilla si ‘Reports’, ‘Modulet dhe Referencat. Në secilën prej tyre, janë paraqitur edhe disa nënseksione të tjera që ndihmojnë në kryerjen e aktiviteteve të kontabilitetit në mënyrë më të detajuar. Të gjitha operacionet e vazhdueshme të nevojshme për zbatimin e kontabilitetit të zogjve regjistrohen në seksionin Modulet, ku ka kontroll mbi secilin emër ose temë në formën e krijimit të regjistrave ose tabelave të veçanta elektronike. Në vetvete, kjo pjesë mund të paraqitet si fletëllogaritëse multi-funksionale e kontabilitetit për kontabilitetin e zogjve, parametrat e të cilave përshtaten me nevojat e secilit përdorues. Ata mund të fusin çdo informacion mbi të gjitha operacionet e prodhimit në vazhdim, duke ndjekur statusin e çështjeve aktuale. Në mënyrë që llogaritja të mbahet me të vërtetë automatikisht, para se të filloni punën në Softuerin USU, është e nevojshme të kushtoni kohë për të plotësuar seksionin Referencat ’, i cili në thelb formon strukturën nominale të vetë ndërmarrjes. Këtu mund të shtoni modele të zhvilluara për dokumentacionin tuaj të brendshëm; listat e të punësuarve, zogjve, ushqimit për kafshë, ilaçeve; oraret e ndërrimit të punonjësve; oraret e ushqimit të shpendëve dhe aktivitete të ndryshme veterinare, etj.

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Mund ta shkarkoni falas versionin demo. Dhe punoni në program për dy javë. Disa informacione tashmë janë përfshirë atje për qartësi.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.Po kështu, i rëndësishëm në instalimin e softuerit për kontabilitetin e zogjve është seksioni Modulet, i cili është përgjegjës për funksionet analitike në aktivitetet e prodhimit. Falë funksionalitetit të tij, ju mund të shpejt dhe me efikasitet, dhe ç'është më e rëndësishmja, të analizoni në detaje çdo aspekt që ju intereson, të përpiloni statistika bazuar në analizën dhe ta shfaqni atë për qartësi në formën e dëshiruar, të tilla si spreadsheets, grafikët, grafikët, diagramet . Gjithashtu në këtë bllok, bëhet e mundur gjenerimi dhe përgatitja automatike e pasqyrave financiare dhe të kontabilitetit, e cila luan një rol kryesor në kontabilitet. Jo vetëm që mund të përpilohet nga programi më vete, por gjithashtu do t'ju dërgohet me e-mail në kohën e duhur. Me kaq shumë mjete të dobishme në arsenalin e tij, Softueri USU duhet të bëhet një ndihmës i domosdoshëm për çdo menaxher ose pronar.

Si përfundim, unë do të doja të them se aplikacioni ynë i automatizuar për kontabilitetin e zogjve jo vetëm që ka funksionalitet të gjerë dhe konfigurim të thjeshtë, por edhe një çmim mjaft demokratik për zbatim; sistemi i zgjidhjes së zhvilluesve të USU nuk nënkupton përdorimin e tarifave të pajtimit, prandaj, përdorimi i softuerit gjatë gjithë kohës është absolutisht falas.Rendit një llogari për zogjtë

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti për zogjtë

Në Softuerin USU, puna me zogjtë dhe mbajtja e tyre kryhet vazhdimisht, pasi që gjithmonë mund të shikoni operacionet e paraqitura për atë ditë në bazën e të dhënave. Kur punoni me tabela, mund të personalizoni parametrat e tyre në mënyrën tuaj, duke ndryshuar numrin e rreshtave dhe qelizave, t'i fshini ose t'i ndërroni ato, të renditni përmbajtjen e informacionit në kolona në rendin ngjitës ose zbritës. Falë krijimit automatik të pasqyrave financiare, ju jeni të garantuar t'i përgatisni dhe dorëzoni ato në kohë dhe pa gabime. Në fletët e kontabilitetit, kur i plotësoni, është e mundur të përdorni çdo gjuhë të disponueshme për të kuptuar, kur blini një version ndërkombëtar të softuerit kompjuterik. Për lehtësinë e llogaritjes së informacionit për përmbajtjen e tyre në aplikacion, mund të krijoni çdo numër deposh.

Menaxhimi elektronik i biznesit në Softuerin USU ju lejon të merrni informacionin më të saktë, të besueshëm dhe të azhurnuar për kontabilitetin gjatë gjithë kohës. Do të jetë shumë më e lehtë për të kontrolluar masat veterinare për zogjtë nëse përdorni detektorin e detyrave të integruar në aplikim. Kostoja e produkteve të prodhuara në fermën e zogjve llogaritet nga programi automatikisht, bazuar në të dhënat e kostos në dispozicion, e cila është shumë e përshtatshme për llogaritjen. Në fletëllogaritjet, sistemi mund të përmbajë jo vetëm informacione rreth zogjve, pasardhësve të tyre dhe produkteve, por edhe bazën e klientëve të kompanisë. Duke krijuar një bazë të të dhënave të klientit, softueri gjeneron karta personale për secilën prej tyre, ku fut të gjithë informacionin e disponueshëm për këtë person. Ju mund të zhvilloni modelet që do të përdorni për të formuar vetë rrjedhën e dokumenteve në organizatë ose për të marrë një shembull të caktuar nga shteti.

Parametrat e tabelave në 'Modulet' mund të ndryshohen vetëm nga ata përdorues që kanë marrë fuqi të ngjashme dhe qasje nga menaxheri. Menaxhimi i fermës së zogjve mund të rregullojë disponueshmërinë e skedarëve konfidencialë të bazës së të dhënave elektronike, në varësi të autoritetit të një punonjësi të veçantë. Puna në softuerin USU është shumë e përshtatshme për aktivitetet e përbashkëta të disa njësive të lidhura nga një rrjet lokal ose internet. Falë veçorisë së rezervimit të të dhënave të kontabilitetit, përfshirë fletët e menaxhimit të zogjve, programi ynë ju lejon të mbani informacionin të sigurt për një kohë të gjatë.