1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti dhe organizimi i transporteve
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 581
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti dhe organizimi i transporteve

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?



Kontabiliteti dhe organizimi i transporteve - Pamja e ekranit të programit

Sistemi i menaxhimit të transportit të ngarkesave automatizuese USU-Soft është një program që zgjidh disa detyra të rëndësishme në të njëjtën kohë. Ndihmon për të optimizuar punën e organizatës duke automatizuar aspektet e saj individuale të biznesit. Programi kompjuterik bën llogaritjen e financave dhe magazinimit automatikisht, dhe puna me dokumente bëhet më e lehtë dhe më e shpejtë. Çdo veprim i çdo specialisti të ndërmarrjes regjistrohet në sistemin e kontabilitetit të organizatës, dhe më pas mblidhet dhe analizohet në lidhje me veprimet e tjera. Kjo është baza e një analize sistematike të thelluar, të dhënat e së cilës janë jashtëzakonisht të rëndësishme për vendimet e drejta të menaxhimit. Programi i kontabilitetit të organizatës nga kompania jonë sigurisht se do të ndihmojë menaxhimin e organizatës suaj. Në fakt, kjo ju siguron një fluks operacional informacioni për gjithçka që ndodh në ndërmarrjen tuaj. Transporti i mallrave është një lloj i veçantë i shërbimit të transportit. Për t'i bërë ato më me kosto efektive dhe fitimprurëse, duhet t'i kushtoni vëmendje secilës trend. Nëse organizata ka harta të hartuara dobët të rrugëve, atëherë mjetet e transportit të mallrave do të përdoren në mënyrë joracionale dhe kostot do të rriten. Në mungesë të kontrollit, kamionët zakonisht mund të jenë bosh ose të përdoren për të gjeneruar të ardhura të paligjshme për punonjësit. Transporti duhet të planifikohet qartë, dhe sistemi i kontrollit të kontabilitetit mund të ndihmojë në këtë.

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e kontabilitetit dhe organizimit të transporteve

Sistemi i menaxhimit të transportit të transportit të automatizimit të kontabilitetit të organizatës është një mundësi për të mbajtur marrëdhënie të shkëlqyera me klientët, për të studiuar kërkesat dhe dëshirat e tyre. Programi i kontabilitetit të organizatës mund të analizojë mallrat, kontratat dhe ai kurrë nuk do t'ju lejojë të shkelni kushtet e kontratës, qoftë për nga cilësia e shërbimit, ose për sa i përket kohës. Çdo dërgesë e ngarkesave do të ketë një punonjës të përgjegjshëm i cili sigurohet që secila ngarkesë do të dërgohet dhe merret në kohë. Krijimi i sistemeve të kontrollit të transportit rrugor të mallrave filloi në fund të shekullit të kaluar. Dhe në fillim ato ishin programe mjaft primitive. Me zhvillimin e komunikimeve të automobilave, ngopjen e tregut me transport, kërkesat për programin e kontabilitetit të kontrollit të organizatës gjithashtu ndryshuan. Sot, në biznesin e ngarkesave, nuk mund të bëhet pa një program të fuqishëm, produktiv të kontabilitetit të organizatës, i cili mund të sjellë rregullisht gjithçka.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Çfarë mund t'i japë sistemi i menaxhimit gjithë organizatës së mallrave përveç automatizimit të kontrollit mbi transportet rrugore dhe ngarkesat? Para së gjithash, cilësia e shërbimit rritet dhe klientët e vërejnë këtë shumë shpejt. Optimizimi i kostove të transportit arrin 25% tashmë gjatë gjashtë muajve të parë të përdorimit të sistemit të automatizuar. Koha që duhet për të lundruar nëpër zinxhirin e logjistikës zvogëlohet me të njëjtën sasi. Programi i automatizuar i kontabilitetit të organizatës ju lejon të zvogëloni kilometrazhin e transportit rrugor me gati 15%, dhe procesi i planifikimit të dorëzimit zvogëlohet me 95%. Softueri ndihmon për ta bërë menaxhimin efektiv, sepse në fakt ai do t'i përgjigjet shumë pyetjeve që bëhen shpesh nga specialistë në fushën e menaxhimit të transportit - sa kohë duhet për të planifikuar një itinerar dhe për të organizuar një dërgesë të ngarkesave? Si të zvogëlojmë koston e transportit rrugor, duke rritur përfitimin e shërbimeve? Çfarë është më fitimprurëse - të përdorësh burimet e automjeteve të tua ose të përdorësh shërbimet e transportit të partnerit? A është efektiv i gjithë rrjeti, dhe a ia vlen loja qiriut?

 • order

Kontabiliteti dhe organizimi i transporteve

Puna e automatizuar nuk ka të bëjë me përdorimin e tabelave Excel siç mendojnë disa njerëz. Automatizimi real bëhet përmes përdorimit të sistemit të përparuar. Dhe duhet të jetë i shpejtë, i saktë, i pandërprerë, efikas, i besueshëm, duke garantuar shpejtësi të lartë të llogaritjeve. Procesi i përdorimit të tij nuk ka pse të jetë i ndërlikuar; ne zgjedhim ndërfaqet e thjeshta që nuk janë të ngarkuara me shpërqendrime të panevojshme. Një nga programet më të mira të kontabilitetit të logjistikës së mallrave është USU-Soft. Shtë krijuar nga zhvillues me përvojë të cilët u përpoqën të merrnin parasysh numrin maksimal të kërkesave dhe veçorive të këtyre llojeve të transporteve, dhe për këtë arsye programi i kontabilitetit të organizatës është i shkëlqyeshëm për monitorimin dhe optimizimin e proceseve të transportit kur punoni me ngarkesa dhe transportin rrugor. Sistemi i automatizuar USU-Soft lehtëson planifikimin e rrugës, duke marrë parasysh të gjithë faktorët - nga koha e caktuar deri te porosia te lloji i ngarkesës. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni raporte në çdo kohë. Kontabiliteti dhe kontrolli i automatizuar i financave, depoja e automatizuar dhe rrjedha e dokumenteve - këto janë vetëm një pjesë e funksionalitetit të pasur dhe të gjerë të programit USU-Soft të kontabilitetit të organizatës. Procesi i kryerjes së transporteve bëhet më i shpejtë, sepse lëvizja e secilit automjet është e lehtë për tu gjurmuar.

Sistemi i automatizuar i kontrollit zvogëlon ngarkesën e punës për punonjësit duke zvogëluar numrin e veprimeve të detyrueshme rutinë. Çdo punë nga planifikimi i një shërbimi deri në zbatimin e tij është e sigurt që do të bëhet më e shpejtë. Sistemi ndihmon për të përmirësuar menaxhimin e proceseve të transportit. Nuk do të duhet më shumë kohë që kompania të bëhet lider në segmentin e saj, dhe sa i përket cilësisë së dorëzimit të mallrave, sigurisht që do të bëheni të pakrahasueshëm. Në të njëjtën kohë, sistemi i kontrollit nuk do të prishë buxhetin e ndërmarrjes. Nuk ka nevojë të paguani një tarifë pajtimi për të, pasi kostoja e licencës është mjaft e përshtatshme.

Softueri gjeneron baza të të dhënave shumë të hollësishme dhe të sakta të klientëve me një përshkrim të secilës kontratë dhe secilës ngarkesë të dërguar më parë. Kjo lehtëson një ndërveprim të personalizuar me secilin klient. Programi i kontabilitetit të organizatës ndihmon për të optimizuar furnizimet që kompania blen për nevojat e saj. Do të shfaqë shpenzimet, nevojat, kushtet më të mira të furnitorëve për t'i dhënë kompanisë së makinave një shans për të ulur kostot. Kontrolli në depo do të ndihmojë për të bërë dërgesën dhe shkarkimin në kohë dhe për të marrë parasysh lëvizjen e secilës pjesë rezervë, karburantit. Aplikimet celulare të pajisjeve elektronike, të cilat mund të plotësojnë opsionalisht sistemin kompjuterik, do të ndihmojnë në çështjet e telekomandës, si dhe në lehtësimin e komunikimit midis punonjësve të kompanisë dhe klientëve të shërbimeve të ngarkesave. Ju mund të mësoni më shumë rreth nuancave të biznesit të automobilave, mënyrave për të optimizuar transportimet e mallrave nga Bibla e një udhëheqësi modern. Edicioni i tij i azhurnuar do të ndihmojë drejtorin për të udhëhequr ndërmarrjen drejt suksesit.