1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti dhe kontrolli i transporteve
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 28
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti dhe kontrolli i transporteve

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti dhe kontrolli i transporteve - Pamja e ekranit të programit

Kontabiliteti i transporteve përmes programit tonë universal USU-Soft ju ndihmon të mbani nën kontroll të gjitha aspektet kryesore të kompanisë! Organizimi dhe menaxhimi i transporteve kryhen nga një sistem i vetëm i kontrollit të informacionit. Të gjithë punonjësit e kompanisë do të punojnë në të si pjesë e një zinxhiri të vetëm teknologjik. Programi kontabël i kontrollit të transportit shfaq informacione si në kontekstin e porosive individuale nga klientët, ashtu edhe nga mënyra se si janë konsoliduar porositë. Në sistemin e kontrollit të menaxhimit të transportit, secilit përdorues i jepen të drejta të caktuara aksesi. Parimet e funksionimit dhe qasjet e programit të kontrollit të kontabilitetit të mjeteve të transportit mund të ndryshojnë në varësi të specializimit të klientit: mund të jetë menaxhimi i automjeteve të mallrave, dhe menaxhimi i transportit rrugor, hekurudhor, etj.

Duhet të kihet parasysh se kontabiliteti i transportit gjithashtu ka karakteristikat e veta. Menaxhimi i transporteve mund të sinkronizohet me faqen e internetit të kompanisë dhe sisteme të ndryshme të tjera. Automatizimi i transportit të pasagjerëve dhe ngarkesave është detyra më e rëndësishme e çdo menaxheri, sepse nga kjo varen porositë, të ardhurat e organizatës dhe respektimi i ndërmarrjeve bashkëpunuese!

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Kryeprogramues i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-04-18

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Kontrolli i transportit fillon me bashkëpunimin me klientët. Aplikacioni që ne ofrojmë ka një sërë mjetesh për të komunikuar me klientët. Si rezultat, ju mund t'u ofroni atyre shërbimet tuaja në mënyrën më të mirë, duke i lënë të gjithë të kënaqur. Ekziston mundësia e regjistrimit të klientëve me të gjitha informacionet e nevojshme, të tilla si numri i kontaktit etj. Kjo ju lejon të jeni në kontakt me klientët tuaj, si dhe të planifikoni takime dhe negociata. Menaxhimi i transporteve logjistike me sistemin e kontrollit USU-Soft sigurohet që çdo kërkesë të mos mbetet kurrë pa mbikëqyrje, pasi secila prej tyre është shënuar me një status: paraprak, në proces, refuzim, i përfunduar. Ju gjithashtu mund të shtoni shumë statuse shtesë me kërkesë të klientit. Kontabiliteti automatik i trafikut ndërkombëtar përfshin formimin e dokumenteve të ndryshme: aplikacione, kontrata, etj. Softueri i transportit të udhëtarëve siguron qasje të lehtë në menaxhimin e raportimit. Instalimi i sistemit të kontabilitetit të menaxhimit kontribuon ndjeshëm në rritjen e prestigjit të organizatës suaj.

Menaxhimi organizativ me aplikacionin USU-Soft ofron gjithashtu një mundësi për të kontrolluar të gjitha proceset e punës. Menaxhimi financiar është i sigurt se do të bëhet më i suksesshëm me instalimin e programit kontabël të kontrollit të transportit. Duke shtuar grupin e përgjithshëm të karakteristikave, ne gjithashtu ju ofrojmë mundësi të ndryshme. Ju mund të shkarkoni falas planifikimin tematik nga faqja jonë e internetit. Programi i kontabilitetit të kontrollit të transportit jep një qasje të lehtë në menaxhimin e raportimit, i cili do të rrisë efikasitetin e të gjitha aktiviteteve të ndërmarrjes. Automatizimi i vendit të punës me aplikacionin tonë optimizon punën e punonjësve, gjë që do të ketë një efekt pozitiv në rritjen e motivimit të tyre. Procesi i bërjes së sistemeve të tilla të përparuara të informacionit është një detyrë e përgjegjshme dhe që kërkon kohë. Ne ju ofrojmë një produkt me cilësi të lartë! Analiza e menaxhimit e kryer në programin e kontrollit të kontabilitetit ofron një pamje objektive të aktiviteteve të secilit punonjës. Zhvillimi strategjik i ndërmarrjes bëhet më i suksesshëm dhe i ekuilibruar kur përdoret programi i kontrollit të kontabilitetit. Kontabiliteti në Excel i mallrave nuk është i besueshëm dhe i modës së vjetër me vëllimet aktuale të biznesit. Programi i kontrollit të kontabilitetit ju lejon jo vetëm të punoni me informacion, por edhe ta ruani atë në arkiva për aq kohë sa ju nevojitet.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Shtimi i përdoruesve të rinj dhe caktimi i të drejtave të hyrjes nuk është një proces i gjatë dhe i komplikuar. Programi i kontrollit të menaxhimit të transportit përfshin llogaritjen e anës financiare të secilës kërkesë. Nëse dëshironi të regjistroni ndonjë transaksion tjetër financiar që nuk është i lidhur me një aplikacion të veçantë, lehtë mund ta bëni me ndihmën e programit tonë. Softueri i kontabilitetit ka edhe shumë karakteristika të tjera interesante! Mund t'i provoni vetë duke shkarkuar një version demo falas nga faqja jonë e internetit.

Menaxhimi bëhet jo vetëm më i besueshëm, por edhe modern, sepse programi është i integruar me pothuajse të gjitha kanalet moderne të komunikimit dhe mjetet teknike. Integrimi i softuerit me kamera video siguron kontroll automatik të videove dhe njohje të automjeteve dhe klientëve. Integrimi me pajisjet në depo do të ndihmojë në parandalimin e vjedhjeve, dhe lidhja me faqen e internetit dhe PBX është një shans për të tërhequr klientë të rinj. Rrugët e transportit do të hartohen më shpejt dhe më saktë, ndërsa specialistët do të jenë në gjendje të marrin parasysh numrin më të mrekullueshëm dhe kombinimin e faktorëve - kohën, llojin e dërgimit, kërkesat e transportit, dëshirat e klientëve. Çdo dërgesë me sistemin tonë mund të kontrollohet nga fillimi i saj deri në fund të saj. Dërguesi do të gjurmojë ngarkesën gjatë rrugës duke përdorur harta elektronike dhe duke u përqëndruar në të dhënat e vendndodhjes. Drejtuesit e mjeteve, duke ditur që ata janë parë, nuk do të shkelin rrugën, kohën dhe afatet. Programi i kontrollit të kontabilitetit llogarit koston, shpenzimet e shërbimeve të automobilave, si dhe mallrat, duke përdorur formula të sakta dhe të sakta. Shtë e mundur sipas listave të ndryshme të çmimeve, me tarifa të ndryshme, në kushte individuale që i ofrohen një klienti të veçantë.Porositni një llogari dhe kontroll të transporteve

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti dhe kontrolli i transporteve

Softueri ju lejon të bëni gjithnjë me saktësi çdo llogaritje teknike, sepse drejtoritë elektronike do të formohen lehtësisht në programin e kontrollit. Automjetet e përdorura në transport mund të përshkruhen në përputhje me të dhënat e fabrikës, ose mund të shkarkoni informacionin e referencës në çdo skedar elektronik dhe ta shtoni atë në softuer.