1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство и организација на транспорти
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 555
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Сметководство и организација на транспорти

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Сметководство и организација на транспорти - Слика од екранот на програмата

Системот за управување со транспорт на товари за автоматизација USU-Soft е програма што решава неколку важни задачи одеднаш. Тоа помага да се оптимизира работата на организацијата со автоматизирање на нејзините индивидуални аспекти на деловното работење. Софтверот го прави сметководството за финансии и складирање автоматски, а работата со документи станува полесна и побрза. Секоја акција на секој специјалист на компанијата е евидентирана во системот на сметководство на организацијата, а потоа се собира и анализира во однос на другите дејства. Ова е основа на систематска длабинска анализа, чиишто податоци се исклучително важни за правилни одлуки за управување. Програмата за сметководство на организацијата од нашата компанија сигурно ќе му помогне на управувањето со вашата организација. Всушност, тоа ви обезбедува оперативен проток на информации за сè што се случува во вашето претпријатие. Товарниот превоз е посебен вид на сервисирање на транспорт. За да ги направите поекономични и профитабилни, треба да обрнете внимание на секој тренд. Ако организацијата има слабо изработени мапи на маршрути, тогаш средствата за товарен превоз ќе се користат ирационално, а трошоците ќе растат. Во отсуство на контрола, камионите генерално можат да бидат во мирување или да се користат за да остварат нелегален приход за вработените. Транспортите мора да бидат јасно испланирани, а системот за сметководствена контрола може да помогне во тоа.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Главен програмер кој учествуваше во дизајнирањето и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-04-18

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Системот за управување со автоматизација на карго транспорт на сметководствена организација е можност за одржување на одлични односи со клиенти, проучување на нивната побарувачка и желби. Програмата за сметководство на организацијата може да анализира стоки, договори и никогаш нема да ви дозволи да ги прекршите условите на договорот, ниту во однос на квалитетот на услугата, ниту во однос на времето. Секоја испорака на товар ќе има одговорен вработен кој се грижи секој товар да биде испратен и примен навреме. Создавањето на системи за контрола на товарниот патен транспорт започна на крајот на минатиот век. И на почетокот тие беа примитивни програми. Со развојот на автомобилските комуникации, заситеноста на пазарот со транспорт, се сменија и барањата за сметководствената програма за контрола на организацијата. Денес, во товарниот бизнис, не може без моќна, продуктивна програма за сметководство на организацијата, што може сеопфатно да воведе ред на сè.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.

Choose language

Што може системот за управување да и даде на целата товарна организација покрај автоматизацијата на контролата врз патниот транспорт и товарот? Како прво, квалитетот на услугата расте, а клиентите го забележуваат ова прилично брзо. Оптимизацијата на трошоците за транспорт достигнува 25% веќе во текот на првите шест месеци од користењето на автоматскиот систем. Времето потребно за навигација низ логистичкиот ланец е намалено за истата сума. Автоматската програма за сметководство на организацијата ви овозможува да ја намалите километражата на патен транспорт за скоро 15%, а процесот на планирање на испорака е намален за 95%. Софтверот помага да се направи ефикасно управување, бидејќи всушност тој ќе одговори на многу прашања што честопати ги поставуваат специјалисти од областа на управувањето со транспортите - колку време е потребно за да се испланира маршрута и да се организира испорака на товар? Како да се намалат трошоците за патен транспорт, истовремено зголемувајќи ја профитабилноста на услугите? Што е попрофитабилно - да ги користите сопствените ресурси на возилото или да ги користите услугите за транспорт на партнерот? Дали целата мрежа е ефикасна, и дали вреди играта да биде свеќата?Нарачајте сметководство и организација на транспорти

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Сметководство и организација на транспорти

Автоматската работа не е за употреба на табели во Excel, како што мислат некои луѓе. Вистинската автоматизација се прави преку употреба на напредниот систем. И мора да биде брз, точен, непрекинат, ефикасен, сигурен, гарантирајќи голема брзина на пресметки. Процесот на користење не мора да биде комплициран; ние се одлучуваме за едноставни интерфејси кои не се оптеретени со непотребни одвлекување на вниманието. Една од најдобрите програми за сметководство на товарна логистика е USU-Soft. Креиран е од искусни развивачи кои се обидоа да го земат предвид максималниот број на барања и карактеристики на овие видови на транспорт, и затоа програмата за сметководство на организацијата е одлична за следење и оптимизирање на процесите на транспорт при работа со карго и патен транспорт. Автоматизираниот систем USU-Soft го олеснува планирањето на маршрутата, земајќи ги предвид сите фактори - од даденото време до нарачката до видот на товарот. Willе ви помогне да примате извештаи во секое време. Автоматско сметководство и контрола на финансиите, автоматско складиште и проток на документи - ова се само дел од богатата и широка функционалност на програмата USU-Soft за сметководство на организацијата. Процесот на спроведување на транспорт станува побрз, бидејќи движењето на секое возило е лесно да се следи.

Автоматизираниот систем за контрола го намалува обемот на работа на вработените со намалување на бројот на задолжителни рутински активности. Секоја работа од планирање на услуга до нејзина имплементација сигурно ќе стане побрза. Системот помага да се подобри управувањето со транспортните процеси. Повеќе нема да биде потребно толку време за компанијата да стане лидер во својот сегмент, а во однос на квалитетот на испорака на стоки, сигурно ќе станете неспоредливи. Во исто време, системот за контрола нема да го уништи буџетот на компанијата. Нема потреба да плаќате претплата за тоа, бидејќи цената на лиценцата е доста соодветна.

Софтверот генерира многу детални и точни бази на податоци на клиенти со опис на секој договор и секој претходно испратен товар. Ова ја олеснува персонализираната интеракција со секој клиент. Програмата за сметководство на организацијата помага да се оптимизираат залихите што компанијата ги купува за свои потреби. Willе ги прикаже трошоците, потребите, најдобрите услови на добавувачите за да им се даде на автомобилската компанија шанса да ги намали трошоците. Контролата во магацинот ќе помогне да се изврши пратка и истовар на време и да се земе предвид движењето на секој резервен дел, гориво. Мобилните апликации на електронски уреди, кои опционално можат да го надополнат компјутерскиот систем, ќе помогнат во прашањата за далечинско управување, како и во олеснувањето на комуникацијата помеѓу вработените во компанијата и клиентите на карго услуги Можете да дознаете повеќе за нијансите на автомобилскиот бизнис, начините за оптимизирање на превозот на стоки од Библијата на модерен лидер. Неговото ажурирано издание ќе му помогне на директорот да го води претпријатието до успех.