1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство и контрола на транспортите
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 328
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Сметководство и контрола на транспортите

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Сметководство и контрола на транспортите - Слика од екранот на програмата

Сметководството на транспортите преку нашата универзална програма USU-Soft ви помага да ги држите под контрола сите главни аспекти на компанијата! Организацијата и управувањето со транспортите се вршат од единствен систем за контрола на информации. Сите вработени во компанијата ќе работат во неа како дел од единствен технолошки ланец. Сметководствената програма за контрола на транспорт прикажува информации и во контекст на индивидуални нарачки од клиенти, и според начинот на консолидирање на налозите. Во системот за контрола на управувањето со транспорциите се доделуваат одредени права за пристап на секој корисник. Принципите на работа и приодите на контролната програма за сметководство на превозните средства може да варираат во зависност од специјализацијата на клиентот: може да биде управување со товарни возила и управување со патен транспорт, железнички пруги итн.

Треба да се има предвид дека сметководството за транспорт има и свои карактеристики. Управувањето со транспортите може да се синхронизира со веб-страницата на компанијата и разни други системи. Автоматизацијата на превозот на патници и товар е најважната задача на секој менаџер, бидејќи од тоа зависат нарачките, приходите на организацијата и почитта на компаниите што соработуваат!

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-05-30

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Контролата на транспорт започнува со соработка со клиенти. Апликацијата што ја нудиме има збир на алатки за комуникација со клиенти. Како резултат, можете да им ги дадете вашите услуги на најдобар начин, оставајќи ги сите задоволни. Постои можност за регистрација на клиенти со сите потребни информации, како што се број за контакт и така натаму. Ова ви овозможува да бидете во контакт со вашите клиенти, како и да планирате состаноци и преговори. Менаџментот за логистички транспорт со системот за контрола на USU-Soft осигурува дека секоја апликација никогаш не останува без надзор, бидејќи секоја од нив е означена со статус: прелиминарно, во тек, одбивање, завршено Можете исто така да додадете многу дополнителни статуси на барање на клиентот. Автоматското сметководство на меѓународниот сообраќај вклучува формирање на разни документи: апликации, договори, итн. Софтверот за превоз на патници овозможува лесен пристап до управување со известување. Инсталирањето на системот за управување со сметководството значително придонесува за зголемување на престижот на вашата организација.

Организацискиот менаџмент со апликацијата USU-Soft исто така дава можност за контрола на сите работни процеси. Финансиското управување сигурно ќе стане поуспешно со инсталирањето на сметководствената програма за контрола на транспорт. Додавајќи го генералниот сет на карактеристики, ние исто така ви обезбедуваме разни можности. Тематското планирање можете да го преземете бесплатно од нашата веб-страница. Сметководствената програма за контрола на транспорт дава лесен пристап до управување со известување, што ќе ја зголеми ефикасноста на сите активности на претпријатието. Автоматизацијата на работното место со нашата апликација ја оптимизира работата на вработените, што ќе има позитивен ефект врз зголемувањето на нивната мотивација. Процесот што ги прави ваквите напредни информациски системи е одговорна и одзема многу време. Ние ви нудиме високо квалитетен производ! Анализата на управувањето спроведена во програмата за сметководствена контрола обезбедува објективна слика за активностите на секој вработен. Стратешкиот развој на претпријатието станува поуспешен и избалансиран кога се користи програмата за сметководствена контрола. Ексел-сметководството на стоки е несигурно и старомодно со моменталниот обем на деловна активност. Програмата за сметководствена контрола ви овозможува не само да работите со информации, туку и да ги чувате во архивите онолку колку што ви треба.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.

Choose language

Додавањето нови корисници и доделувањето на нив права за пристап не е долг и комплициран процес. Програмата за контрола на управување со транспорт вклучува сметководство за финансиската страна на секоја апликација. Ако сакате да регистрирате која било друга финансиска трансакција што не е поврзана со одредена апликација, можете лесно да го направите тоа со помош на нашата програма. Сметководствениот софтвер има и многу други интересни карактеристики! Можете сами да ги искусите со преземање бесплатна демо-верзија од нашата веб-страница.

Менаџментот станува не само посигурен, туку и модерен, бидејќи софтверот е интегриран со скоро сите современи канали за комуникација и технички средства. Интеграцијата на софтверот со видео камери овозможува автоматско контролирање и препознавање видео на возила и клиенти. Интеграцијата со опрема во магацинот ќе помогне да се спречи кражба, а врската со веб-страницата и PBX е шанса да се привлечат нови клиенти. Товарните правци ќе бидат подготвени побрзо и поточно, додека специјалистите ќе можат да го земат предвид најневеројатниот број и комбинација на фактори - времето, видот на испраќањето, барањата за транспорт, желбите на клиентите. Секоја пратка со нашиот систем може да се контролира од самиот почеток до нејзиниот крај. Диспечерот ќе го следи товарот на патот користејќи електронски мапи и фокусирајќи се на податоците за геолокација. Возачите, знаејќи дека се гледаат, нема да ги нарушат трасата, времето и термините. Програмата за сметководствена контрола ги пресметува трошоците, трошоците за автомобилски услуги, како и стоки, користејќи точни и точни формули. Тоа е можно според различни ценовници, по различни тарифи, по индивидуални услови што му се дадени на одреден клиент.Нарачајте сметководство и контрола на транспортите

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Сметководство и контрола на транспортите

Софтверот ви овозможува секогаш прецизно да извршувате какви било технички пресметки, бидејќи електронските директориуми лесно ќе се формираат во контролната програма. Возилата што се користат во превозот може да се опишат во согласност со фабричките податоци или можете да ги преземете референтните информации во која било електронска датотека и да ги додадете во софтверот.