1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti i dentistit
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 833
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti i dentistit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Kontabiliteti i dentistit - Pamja e ekranit të programit

Një ditar i kontabilitetit të punës së dentistëve mund të quhet një lloj dokumenti që çdo dentist duhet të ketë në mënyrë që të kontrollojë veprimtaritë dhe operacionet e specialistëve. Libri i llogaritjes së dentistit ortoped mund të mos kontrollohet siç duhet, pasi specialisti thjesht nuk mund të jetë në kohë, të harrojë ose të mos dëshirojë të kryejë llogari ditore të punës së tij ose të saj, sepse jo të gjithë kanë kohë, dëshirë. Përveç kësaj, faktorë të tjerë gjithashtu ndërhyjnë. Për fat të mirë, ekziston një zgjidhje për këto probleme. Falë kësaj zgjidhje, llogaritja e përditshme e punës së dentistëve mund të plotësohet automatikisht. Dhe, në të njëjtën kohë, kjo bëhet një rutinë që është e detyrueshme të bëhet, dhe në të njëjtën kohë ju dhe mjeku juaj nuk humbni kohë. Po flasim për një sistem unik që ju ofron funksione të kontabilitetit dentist dhe ju lejon të monitoroni punësimin e secilit specialist - ky është softueri i kontabilitetit USU-Soft. Aplikimi është një analog elektronik i një libri manual, në të cilin një mjek fut rezultatet e punës. Punonjësit që kanë autorizimin mund të futin ndryshime në programin e kontabilitetit të dentistit dhe, kështu, llogaritja e orëve të punës ose emërimi i pacientëve sistemohen dhe ju gjithmonë mund të kontrolloni punonjësit me ndihmën e një programi kaq të dobishëm të kontabilitetit të dentistëve. Të gjitha veprimet e regjistruara në programin e kontabilitetit të dentistit ruhen, ndërsa tregohet punonjësi që ka bërë hyrjen në softuer, si dhe ora dhe data.

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e kontabilitetit të dentistit

Programi i kontabilitetit dentist funksionon automatikisht; thjesht duhet të futni shërbimin, anëtarin e stafit që do të merret me klientin, kohën dhe datën e takimit. Shtuar kësaj, nëse tregoni çmimin për konsum material kur kryeni një shërbim, programi i kontabilitetit të dentistit mban shënime të materialeve dhe i shkruan ato nga depoja automatikisht. Softueri ka aftësinë të lidhet me telefoninë, e cila ju siguron një shpejtësi të lartë të punës me klientët. Përveç kësaj, aplikacioni USU-Soft ka funksionin të personalizohet në kontekstin e modeleve të diagnozave, ankesave dhe detajeve të tjera që përdoren në ofrimin e shërbimeve për klientët. Kjo ju lejon të sillni ekuilibër në punën për plotësimin e dosjeve. Harta e dhëmbëve, e cila është e disponueshme në softuer, ju ndihmon të regjistroni rezultatet e operacioneve të caktuara. Përveç kësaj, ju tregoni absolutisht çdo dhëmb dhe bëni një përshkrim për teknikët me të njëjtën hartë. Me ndihmën e USU-Soft, ju automatikisht mbani një regjistër për secilin punonjës, ndërsa mund të kufizoni mundësinë e ndryshimit dhe fshirjes së të dhënave, dhe kështu të kontrolloni punonjësit. Softueri është një sistem i gjeneratës së re të kontabilitetit dentist që ju ndihmon të rrisni stomatologjinë dhe të sillni nivelin e zhvillimit në lartësi të papara dhe të ofroni shërbim cilësor për klientët tuaj.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Raporti 'Para-regjistrimi' tregon të dhëna se sa emërime janë aktualisht në regjistër. Ky informacion regjistrohet nga programi i kontabilitetit dentist çdo ditë në të njëjtën kohë. Meqenëse ulja e numrit të takimeve nganjëherë shoqërohet me sezonalitet ose me disa pushime dhe ngjarje në qytet, është më indikative të shikohet mostra për një periudhë mjaft të gjatë, për shembull nga viti i kaluar (dhe muaji i ngjashëm me atë aktual) ditën aktuale. Në tabelën që rezulton mund të shihni se sa përpara është ngarkuar orari - numri i takimeve me secilin mjek, dhe në kllapa numri i pacientëve të regjistruar për këto takime (vizita primare dhe e përsëritur). Grafiku poshtë tabelës tregon se si ndryshon situata e ngarkesës së punës me kalimin e kohës. Në filtrin 'Status', ju mund të zgjidhni se cilët pacientë ju interesojnë - 'Vizita Primare' ose 'Vizita e Përsëritur'. Për shembull, ju keni një promovim dhe doni të dini nëse funksionon dhe tërheq pacientë të rinj - atëherë vendosni 'Vizita Primare' në status (pacientët kryesorë janë ata që nuk kanë pasur ende takim.)

 • order

Kontabiliteti i dentistit

Shabllonët e gatshëm të regjistrimeve ambulatore ju ndihmojnë të zvogëloni ndjeshëm kohën që duhet për të plotësuar regjistrin tuaj ambulator. Për më tepër, të kesh modele siguron që të gjithë mjekët të plotësojnë të dhëna ambulatore duke përdorur të njëjtin model. Për ta bërë më të lehtë plotësimin e regjistrit ambulator, programi i kontabilitetit të dentistit gjithashtu konfiguron si parazgjedhje marrëdhëniet midis 'Diagnostifikimit' dhe modeleve të tjera. Në përputhje me diagnozën e zgjedhur, programi i kontabilitetit të dentistit filtron 'Ankesat', 'Anamneza', të përshtatshme. Ju mund t'i ndryshoni këto korrelacione. Kur një pacient vjen për herë të parë në klinikën e dentistit, informacioni për gjendjen e pacientit (ankesat, diagnoza, gjendja dentare dhe orale) mund të futet në programin e kontabilitetit të dentistit. Për ta bërë këtë ju duhet të krijoni dokumentin fillestar të provimit. Për të dhënë udhëzime për pacientin në lidhje me koston e trajtimit është një mënyrë për të orientuar pacientin në variantet e kostos së trajtimit të ardhshëm afatgjatë dhe / ose të shtrenjtë. Kjo i lejon mjekut të bëjë rekomandime në lidhje me mundësitë e trajtimit, duke i mbështetur ato me llogaritjet. Kjo ju ndihmon të bëni një shërbim cilësor dhe të mbillni secilin pacient butësinë e punës së brendshme të klinikës dentare. Përveç kësaj, vëmendja ndaj detajeve është e sigurt se do të fitojë besimin e pacientëve tuaj dhe si rezultat ata do të respektojnë reputacionin që mund të fitoni me programin e përparuar të kontabilitetit dhe menaxhimit të dentistëve USU-Soft.