1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti i stomatologjisë
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 669
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti i stomatologjisë

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Një pamje e ekranit është një foto e softuerit që funksionon. Prej tij mund të kuptoni menjëherë se si duket një sistem CRM. Ne kemi implementuar një ndërfaqe dritare me mbështetje për dizajnin UX/UI. Kjo do të thotë që ndërfaqja e përdoruesit bazohet në vite përvojë të përdoruesit. Çdo veprim ndodhet pikërisht aty ku është më i përshtatshëm për ta kryer atë. Falë një qasjeje të tillë kompetente, produktiviteti juaj i punës do të jetë maksimal. Klikoni në imazhin e vogël për të hapur pamjen e ekranit në madhësi të plotë.

Nëse blini një sistem USU CRM me një konfigurim të paktën "Standard", do të keni një zgjedhje të modeleve nga më shumë se pesëdhjetë shabllone. Çdo përdorues i softuerit do të ketë mundësinë të zgjedhë dizajnin e programit që i përshtatet shijes së tij. Çdo ditë pune duhet të sjellë gëzim!

Kontabiliteti i stomatologjisë - Pamja e ekranit të programit

Stomatologjia dhe klinikat dentare po hapen kudo. Secili prej tyre ka listën e vet të klientëve që preferojnë një institucion të veçantë në varësi të vendit të punës, vendbanimit dhe gamës së shërbimeve të ofruara, politikës së çmimeve dhe shumë faktorëve të tjerë. Kontabiliteti i klientëve në stomatologji është një proces shumë i mundimshëm dhe kërkon shumë kohë. Necessaryshtë e nevojshme jo vetëm të ruhen dhe azhurnohen informacionet e kontaktit në kohën e duhur, por të gjurmohet historia mjekësore e secilit klient, si dhe të ruhen shumë dokumente të raportimit të detyrueshëm dhe të brendshëm. Ndërsa stomatologjia rritet, së bashku me proceset e prodhimit të stomatologjisë, edhe kontabiliteti i klientëve të qendrës dentare përmirësohet. Për fat të mirë, progresi teknologjik dhe tregu i shërbimeve mjekësore kanë shkuar gjithmonë dorë për dore. Stomatologët tani mund të lejojnë të harrojnë nevojën për të shpenzuar shumë kohë çdo ditë duke plotësuar formularë dhe dokumente të ndryshme, duke ruajtur manualisht kartat e klientëve dhe historinë e tyre mjekësore. Tani sistemet e automatizuara të kontabilitetit të menaxhimit të stomatologjisë mund ta bëjnë atë për ta. Deri më sot, aplikimi USU-Soft i kontabilitetit të stomatologjisë është provuar në mënyrën më të mirë. Po pushton me shpejtësi tregun e shumë vendeve. Avantazhi kryesor i aplikimit të kontabilitetit të stomatologjisë në krahasim me analogët është cilësia e tij e lartë, besueshmëria dhe lehtësia e përdorimit.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-07-12

Kjo video është në anglisht. Por mund të provoni të aktivizoni titrat në gjuhën tuaj amtare.

Administratorët dhe ndihmësit zakonisht paguhen sipas orëve që punojnë - orëve ose ndërrimeve. Sistemi USU-Soft i kontabilitetit të stomatologjisë ka një veçori të kohës dhe frekuentimit që i lejon menaxherit të stomatologjisë të mbikëqyrë se kur punonjësit vijnë në punë dhe kur largohen nga puna. Për të mundësuar mbajtjen e kohës, kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes teknike. Kur e bëni këtë, duhet të vendosni menjëherë nëse doni të përfshini kohën dhe pjesëmarrjen së bashku me mbajtjen e kohës. Sistemi USU-Soft i kontabilitetit të stomatologjisë ju lejon të vlerësoni lloje të ndryshme të detyrave që punonjësit kryejnë në mënyra të ndryshme. Mbajtja e të dhënave tuaja ambulatore siguron në mënyrë elektronike që informacioni në lidhje me trajtimin e klientit, i mbledhur plotësisht në një vend, të mos humbasë askund, dhe problemi i shkrimit të dorës të palexueshme nga dentistët është zgjidhur plotësisht. Stomatologët mjekues të klientit, si dhe dentisti kryesor i stomatologjisë, i cili ka qasje në të gjitha kartat, do të jenë gjithmonë në gjendje të gjejnë shpejt informacionin për të cilin interesohen.

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Mund ta shkarkoni falas versionin demo. Dhe punoni në program për dy javë. Disa informacione tashmë janë përfshirë atje për qartësi.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.Mbani një ditar të trajtimit të klientit. Pas trajtimit të një pacienti, mjeku krijon një regjistër në librin e historisë së pacientit për të futur informacione në lidhje me takimin e mëparshëm. Mjeku duhet të specifikojë dhëmbët me të cilët ka punuar dhe të plotësojë fushat 'Diagnostifikimi', 'Ankesat', 'Anamneza', 'Objektivi', 'Trajtimi', 'Rekomandime' (nëse është e nevojshme, mund të shtoni fusha të tjera ose fshij ato të panevojshme). Historiku i rastit mund të plotësohet jo vetëm nga një dentist, por edhe nga çdo punonjës të cilit i është dhënë e drejta e hyrjes për të redaktuar të dhënat ambulatore të punonjësve të tjerë. Si parazgjedhje, një mjek pa këtë të drejtë aksesi mund të krijojë dhe modifikojë vetëm histori të rasteve për pacientët e tij / saj.Urdhëroni një kontabilitet të stomatologjisë

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti i stomatologjisë

Thirrja e pacientëve është një pjesë e rëndësishme e punës së administratorit. Ju mund të shkruani një mesazh me tekst me informacion në lidhje me një takim në sistemin e kontabilitetit të stomatologjisë dhe t'ia dërgoni atë një grupi njerëzish dhe më pas thirrni ata pacientë që nuk e morën mesazhin. Kjo është e dobishme kur nuk keni kohë për të bërë thirrje ose stomatologjia ka shumë pacientë. Klikoni në butonin 'Dërgo SMS' mbi listën e pacientëve dhe më pas shfaqet një dritare që shfaqet me një listë të plotë të mesazheve që presin të dërgohen. Ju mund të shihni pacientët, mesazhet e të cilëve janë dërguar dhe gjithashtu mund t'i fshehni për të parë ata të cilëve nuk u janë dërguar mesazhet. Nëse një pacient nuk e ka konfirmuar takimin e tij, ju mund të planifikoni ose anuloni termin direkt në programin e kontabilitetit të stomatologjisë. Për të gjetur shpejt kartat e pacientit dhe për t'i caktuar në zyrat e mjekëve, tiparet e aplikacionit të kontabilitetit janë një ndihmë e madhe. Djathtas-klikoni në ditën e dëshiruar në kalendar dhe zgjidhni 'Printo të gjitha listat e takimeve në datë'. Renditja alfabetike përdoret për të gjetur me shpejtësi kartat në skedarin e letrës; klasifikimi sipas karrigeve të dentistëve përdoret për të shpërndarë kartat sipas zyrave, në mënyrë që pacienti, emërimi i të cilit është planifikuar në kohën më të hershme të jetë në krye të grumbullit të letrave.

Nëse nuk i ruani kartat e letrës në rend alfabetik, duhet të ndryshoni opsionet e printimit në listën e takimeve për ditën. Për ta bërë këtë, një punonjës me rolin e 'Drejtorit' ose një punonjës tjetër me lejen për të ndryshuar shabllonet e dokumenteve duhet të shkojë te 'Cilësimet', 'Shabllonet e dokumenteve', të gjejë 'Emërimet: Pacientët e të gjithë mjekëve për ditën' dhe të ndryshojë klasifikimin me emër për të renditur sipas numrit të regjistrit mjekësor ose takimit të fundit.

Përparësitë e sistemit USU-Soft të kontabilitetit të stomatologjisë flasin vetë. Shpejtësia e punës në stomatologjinë tuaj sigurisht që do të përshpejtohet ndjeshëm, si dhe saktësia e punës dhe komunikimi i drejtpërdrejtë me klientët. Sidoqoftë, kjo nuk është e gjitha. Pasi të filloni të përdorni sistemin e kontabilitetit të stomatologjisë, sigurisht që do të merrni rezultate të menjëhershme. Sidoqoftë, disa kohë pas kësaj mund të mendoni se na besoni mjaftueshëm për të fituar disa funksione shtesë që mund ta bëjnë stomatologjinë tuaj edhe më të mirë! Për të siguruar një funksionim të përsosur të programit tuaj të kontabilitetit, keni nevojë për një ekip programuesish të specializuar të cilët do të ishin të gatshëm t'ju ndihmojnë të jeni të kontabilitetit tuaj kur keni nevojë për të. Siç kemi thënë tashmë, kontabilitetit do t'i kushtohet vëmendja e duhur falë programit tonë të kontabilitetit!